Fakir Flipper Toz Torbasız Süpürge Rosie

4.190 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
4.200 TL
2. Ürüne %1 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.499 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.498 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.699 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Fakir Flipper Toz Torbasız Süpürge Rosie

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: B-E STORE Satıcı Ünvanı: BERNA ÇINAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2570897820
    Bu ürün B-E STORE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fakir toz torbasız süpürge 1500 Watt gücünde çalışır. Yüksek emiş gücü ile temizlik işinde son derece başarılıdır.
  • Torbasız elektrikli süpürge torba gereksinimi duymadan özel haznesi ile pratik kullanım sağlar. Toz haznesi dolunca kolayca çıkar ve temizliği yapılır.
  • Fakir Flipper toz torbasız süpürge, mekanik güç kontrol paneli ile temizlikte üstün performans sergiler. Toz ve kirleri derinlemesine ortadan kaldırır.
  • Hepa filtreli toz torbasız süpürge, şık bir tasarıma sahiptir. 80 DBA ses seviyesi sunar.
  • Fakir Flipper toz torbasız süpürge rosie, 1500L hazne kapasitesine sahiptir.
  • Fakir Flipper rosie toz torbasız elektrikli süpürge, güçlü çekim gücü sayesinde en zor kirlerin bile en iyi şekilde üstesinden gelir.

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 500-1500 Watt
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Ses Seviyesi 71 Dba - 80 Dba
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Özellik Toz Torbasız
  • Hazne Kapasitesi 1500+ L
  • Hepa Filtre H12
  • Güç Kontrolü Mekanik
  • Priz Tipi C / F
  • Frekans 50 Hz / 60 Hz
  • Voltaj 220 - 240 V
Geri Bildirim Ver

Fakir Flipper Toz Torbasız Süpürge Rosie

Polenler, bakteriler, tüyler ya da toz partikülleri gibi her ev ortamında bulunabilecek zararlı maddeler yaşam alanınızda olabilir. Fakir Flipper toz torbasız süpürge Rosie kullananlar, bu gibi insan sağlığını etkileyebilecek etmenlerden kolayca kurtulabilir. Ürün çalışırken başlığının değdiği yerler dışında, bulunduğu ortamın havasını da temizler. Çoklu filtreleme sistemi ile göze çarpan süpürge yüksek performanslıdır. Üründe ESF ve Ionizer gibi teknolojiler bir arada kullanılarak detaylı bir tasarım sağlanır. Boru malzemesinin yapımında krom kullanılır. Fakir toz torbasız süpürge modelleri arasında dikkat çeken Flipper, emisyon alanında bindelik orana girer. Bu özelliği ile de bilinen ürün, yüksek emiş gücüyle titiz bir sonuç bırakır. Düşük desibelli ses seviyesi sayesinde sakin bir ortamda işlerinizi bitirebilirsiniz.

  • EPA ve HEPA filtreler
  • Siklon filtreleme sistemi
  • 78 dB ses seviyesi

Fakir Flipper Toz Torbasız Süpürge Rosie Özellikleri

Fakir Flipper Toz Torbasız Süpürge Rosie Özellikleri

Fakir Flipper toz torbasız süpürge Rosie model ürün şık tasarımı ve özellikleri ile sağlıklı bir ev ortamı yaratır. 800 Watt yüksek emiş gücüne sahip olan ürün Cyclone Teknolojisi sayesinde tozu havadan ayrıştırır. Siklon filtresi ile de havadan ayrıştırdığı tozları haznede hapseder. Motor gücünün fazlalığından dolayı erişilmesi zor alanlarda çalışırken dahi temiz hissettirir ve emiş gücü ile başarılı bir performans sergiler. Süpürge türü elektrikli olmakla beraber kuru emiş türüne sahiptir. Toz haznesi geniş olması ile öne çıkar. Gerekli durumda yüksek motor gücünde çalıştırıldığında 78 dB kadar bir ses seviyesi bulunur. Ürün için önemli bir etken olan EPA / HEPA filtresi cinsi H12’dir. 5 metrelik kablo uzunluğu sayesinde oda ya da ev içerisinde rahatlıkla gezdirilebilir. Sade ve hafif tasarımının getirisiyle her yere taşıyabilirsiniz.

Fakir Flipper Rosie Toz Torbasız Elektrikli Süpürge Donanımı

Fakir Flipper Rosie Toz Torbasız Elektrikli Süpürge Donanımı

Fakir Flipper rosie toz torbasız elektrikli süpürge evin içerisinde yaşayan bireylerin sağlıkları için özenle tasarlanır. Toz torbasız çalışan süpürge sahip olduğu özellikler sayesinde zemin çektiği tüm kirleri ve tozları ayrıştırır. Bununla beraber bakteri, mikrop, evcil hayvan tüyleri gibi maddeleri de bünyesinde biriktirerek hapseder. Toz torbası yerine, zararları maddeleri ve kiri topladığı bir hazneye sahiptir. Fakir Flipper toz torbasız süpürge şık, sade ve ergonomik tasarımı ile göz kamaştırır. 4 litrelik büyük toz kapasitesi ile geniş alanlarda çalışmayı kolaylaştırır. Halı, sert zemin, kenar, köşe, döşeme ve toz alma başlığı ile tam 6 adet aparatı bulunur. Tutma kısmı sayesinde bir yerden farklı bir yere kolayca taşınabilir. Kablolu ürün 5 metre uzunluğu ile geniş menzile sahiptir. Kullanıldıktan sonra otomatik kablo sarma özelliği ile kaldırabilirsiniz.

Fakir Flipper Toz Torbasız Elektrikli Süpürge Rosie Fiyatı

Fakir Flipper Toz Torbasız Elektrikli Süpürge Rosie Fiyatı

Hijyen açısından müşterilerin tercih ettikleri standartları baz alan Flipper serisinin Rosie modeli toz, bakteri ve mikroplara karşı oldukça etkili bir üründür. Fakir Flipper toz torbasız süpürge rosie fiyatı satın alınan dönem ve koşullara bağlı olarak bazı farklılıklar gösterebilir. Yatay süpürge yapısı ve kolay park pozisyonu ile yer kaplamayan ürün, müşteriler tarafından sevilerek tercih edilen bir modeldir. Halı veya sert zeminlerde biriken tozu olduğu yerden haznesi içerisinde toplaması ile de tam not alır. Temizliklerin vazgeçilmezi haline gelen bu ürünün teleskopik boruya sahip olması da tercih sebeplerinden biridir. Fakir Flipper Rosie toz torbasız elektrikli süpürge yorumları ürünün sahip olduğu özellikler, şık tasarımı ve bünyesinde bulundurduğu donanımlardan dolayı olumlu yöndedir. Flipper süpürgeye Trendyol farkı ile hızlı ve güvenli bir şekilde sahip olabilirsiniz.