Fakir Dynamıc 2'in 1 Kişisel Blender ve Kahve Öğütücü Kırmızı

1.545 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (15)
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.550 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.555 TL
18 saat 58 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.589 TL
6 saat 58 dakika içinde sipariş verirsen bugün kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.599 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Fakir Dynamıc 2'in 1 Kişisel Blender ve Kahve Öğütücü Kırmızı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sarf Bilişim (artsrf) Satıcı Ünvanı: SARF BİLİŞİM BÜRO MALZEMELERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0745032928600017 Vergi Kimlik Numarası: 7450329286
    Bu ürün Sarf Bilişim (artsrf) tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Smoothie blender, 180 gram hazne kapasitesi ile dilediğiniz sebze ve meyveleri doğramanıza yardımcı olur.
  • Fakir Dynamic 2'in 1 kişisel blender ve kahve öğütücü, plastik gövde malzemesine sahiptir. Hafif yapısı ile dilediğiniz boyutta kahvelerinizi öğütmenizi sağlar.
  • Fakir Dynamic blender, kaymaz ayakları ile tüm işlemleri rahatç ve güvenli bir şekilde yapmanızı mümkün kılar.
  • Paslanmaz çelik bıçaklara sahip taşınabilir smoothie blender kolay temizlenme özelliği ile pratik kullanım sunar.
  • Fakir Dynamic kişisel blender, tek tuş ile rahatça çalışır.
  • Farklı tariflere uygun olan kişisel smoothie blender istediğiniz miktarda meyvelerden smoothie yapmanız için idealdir.
  • Fakir Dynamic 2'in 1 hem doğrama hem de smoothie yapma fonksiyonuna sahiptir.
  • Fakir Dynamic 600 W kişisel blender az enerji harcayarak yüksek performans gösteren mutfak robotudur.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Renk Kırmızı
  • Hazne Malzemesi Plastik
  • Buz Kırabilme Var
  • Hazne Kapasitesi 250-500 L
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Tema / Stil Modern
  • Priz Tipi C / F
  • Voltaj 220 - 240 V
Geri Bildirim Ver

Fakir Dynamıc 2 in 1 Kişisel Blender ve Kahve Öğütücü Kırmızı

Mutfağınızda sağlıklı içecekler hazırlamak isteyebilirsiniz. Fakir Dynamic 2’in 1 kişisel blender ve kahve öğütücü kırmızı 10054606 sayesinde içeceklerinizi kolayca hazırlayabilirsiniz. Paslanmaz çelikten üretilen bıçakları ile uzun süre kullanım olanağı tanır. Sert malzemeleri bile kolayca parçalar. Kahve ve baharat öğütücü kabı büyük beğeni toplar. Blender ile birlikte gelen 2 adet karıştırma kabı bulunur. Kapağın üzerindeki taşıma halkası sayesinde her yere taşıyabileceğiniz içeceğiniz, sizi her anlamda memnun eder. Kompakt ve ergonomik tasarımı ile ön plana çıkar. Sızdırmaz silikon kapakları sayesinde içeceğiniz dökülmez, çantanızda kolayca taşıma avantajı sağlar. 600 W çalışma gücü ile mutfakta içeceklerinizi hazırlarken zaman kazandırır. Tek tuşla çalışabilen bu blender, sert meyve ve sebzelerinizi saniyeler içinde parçalayarak içeceğinizi hazır hale getirir.

  • Paslanmaz çelik bıçaklar
  • Buz kırma özelliği
  • Kapak üzerinde katlanabilir taşıma halkası

Fakir Dynamic 2'in 1 Blender ve Kahve Öğütücü Özellikleri

Fakir Dynamic 2'in 1 Blender ve Kahve Öğütücü Özellikleri

Fakir Dynamic 2 in 1 kişisel blender ve kahve öğütücü kırmızı rengi ile ön plana çıkar. Fakir Dynamic kişisel blender, pratik içecekler hazırlama avantajı sunar. 570 ml ve 400 ml olmak üzere 2 adet karıştırma kabı bulunur. Kullanacağınız malzemelere göre bu karıştırma kaplarından birini seçip kolayca içeceğinizi hazırlayabilirsiniz. Paslanmaz çelik bıçaklar dayanıklılığı artırır ve kolayca buz kırmaya olanak tanır. 180 ml öğütme kabı, baharatları öğütme fırsatı sunar. Sızdırmaz kapaklar, içeceğinizi kolayca taşıma avantajı sağlar. Kaymaz taban, blenderın hareket etmesini ve kaymasını engeller. Kapak üstündeki katlanabilir taşıma halkası, ürünü taşımayı kolaylaştırır. Fakir Dynamic 2’in 1 kişisel blender ve kahve öğütücü özellikleri büyük beğeni toplar. 600 W çalışma gücüyle üstün performans sergileyen bu blender sayesinde içeceklerinizi hızlıca hazırlayabilir, kahve çekirdeklerini ve baharatları kolayca öğütebilirsiniz.

Pratik Fakir Dynamic 2’in 1 Kişisel Blender ve Kahve Öğütücü

Pratik Fakir Dynamic 2’in 1 Kişisel Blender ve Kahve Öğütücü

Fakir Dynamic 2 in 1 kişisel blender ve kahve öğütücü, üstün özellikleri ile mutfaklarınızda sağlıklı içecekler yapmanıza olanak tanır. 600 W motor gücü ile sert malzemeleri bile kolayca parçalar. 180 ml öğütme kabı içerisindeki paslanmaz çelik bıçaklar, baharatları ve kahveleri zorlanmadan öğütür. Tek tuşla çalışan bu makine, sağlam ve dayanıklı parçaları sayesinde uzun ömürlü kullanım avantajı sunar. Kaymaz taban malzemesi, çalışırken kaymayı engeller. Kullanacağınız malzeme miktarına göre 400 ml veya 570 ml karıştırma kaplarından birini seçip içeceğinizi hazırlayabilirsiniz. Fakir Dynamic 2’in 1 kişisel blender ve kahve öğütücü kullananlar kendi kahvelerini ve baharatlarını yapma deneyimi yaşarlar. Buzları da parçalayabilen güçlü paslanmaz bıçaklar, soğuk içecekler hazırlama avantajı sağlar. Kaydırmaz silikon tutucular elde rahatça taşıma olanağı tanır. Sızdırmaz kapakları sayesinde çantanızda da kolaylıkla ürünü taşıyabilirsiniz.

Teknoloji Harikası Fakir Blender ve Kahve Öğütücü

Teknoloji Harikası Fakir Blender ve Kahve Öğütücü

Teknoloji ile pratikliği buluşturan kişisel blender ve kahve öğütücü, mutfağınızda keyifli vakit geçirmenize fırsat sunar. Kullanım kolaylığı ve ergonomik tasarımı ile büyük beğeni toplar. Güçlü motoru sayesinde saniyeler içinde malzemeleri parçalayabilir ve içeceklerinizi hazırlayabilirsiniz. Kullanacağınız malzeme miktarına göre seçebileceğiniz 400 ml ve 570 ml kapasitesi bulunan iki adet karıştırma kabı bulunur. Baharat ve kahve öğütmek için kullanılan 180 ml öğütücü kap da ön plana çıkar. Paslanmaz çelik bıçaklar, sert malzemeleri bile kolayca parçalama avantajı sağlar. Kaymaz taban, ürünün çalışırken hareket etmesini engeller. Kapağın üzerinde bulunan katlanabilir taşıma halkası, istediğiniz yere kolayca ürünü taşıma olanağı tanır. Sızdırmaz kapaklar, içeceğin dökülmesini engeller. Fakir Dynamic 2’in 1 kişisel blender ve kahve öğütücü yorum ve müşteri önerileri için Trendyol’da incelemeler yapabilir, avantajlı fiyatlarla bu ürüne sahip olabilirsiniz.