Fakir Cafesto Kirmizi Elektrikli Cezve, Kahve Makinesi

132 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Fakir Cafesto Kirmizi Elektrikli Cezve, Kahve Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Fırsat Dünyası Satıcı Ünvanı: FIRSAT DÜNYASI ELEKTRONİK BİLGİ İŞLEM VE TEKNOLOJİ SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0386081664600001 Vergi Kimlik Numarası: 3860816646
    Bu ürün Fırsat Dünyası tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fakir Cafesto Kırmızı Türk Kahve Makinesi 650 800 Watt 300 ml su kapasitesi 4 fincan kahve kapasitesi (75ml x 4) Plastik gövde Aşırı ısınmaya, susuz kalmaya karşı emniyet sistemi 360 derece dönüş fonksiyonu LED açma/kapama göstergesi Kısa sürede kaynatma Poşet çay ve bitkisel çay hazırlayabilme Kablosuz kullanım İade Koşulları: Ürünlerinizin tarafınıza ulaştığı şekilde patpata sarılı, kutulu ve ambalajı bozulmamış olarak iade edilmesi gerekmektedir. Aksi halde gönderilen iadeler kabul edilemeyecektir. Bu butikte indirim kuponları/kodları geçerli değildir. Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur. İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Fincan Kapasitesi 4 Fincan
  • Materyal Plastik
  • Otomatik Kapanma Yok
  • Sesli İkaz Yok
  • Taşma Emniyeti Yok
  • Damlama Emniyeti Yok
  • Su Kapasitesi 0-1 L
  • Renk Kırmızı
  • Özel Pişirme Modu Yok
  • Cezve Malzemesi Plastik
  • Otomatik Su Alımı Yok
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
Geri Bildirim Ver

Fakir Cafesto Kırmızı Elektrikli Cezve Kahve Makinesi

Bol köpüklü ve lezzetli bir Türk kahvesi yapmak için hemen hemen herkesin kendine özel yöntemleri bulunur. Kısık ateşte dakikalarca karıştırma yapmak yerine Fakir elektrikli cezve kullanarak bu işi pratik hâle getirebilirsiniz. Tıpkı klasik bir cezveye benzeyen bu kahve makinesi, uzun bekleme sürelerinin önüne geçer. Dört kişiye aynı anda Türk kahvesi hazırlama imkânı veren cihaz, basit çalışma prensibiyle herkesin beğenisini kazanır. Sadece su, kahve ve isteğe göre şekeri makinenin içine koyduktan sonra açma düğmesine basmanız yeterlidir. Ürün, lezzetli ve bol köpüklü bir kahve için ideal pişirme süresini ve sıcaklığını ayarlar. Kısa sürede ısınan Fakir Cafesto kırmızı Türk kahve makinesi, ideal köpük oranına ulaştığında tekrar aynı düğme kullanılarak kapatılabilir.

  • Kapasite: 4 fincan / 300 ml
  • Materyal: Plastik
  • Güç: 800 W

Fakir Cafesto Kırmızı Elektrikli Cezve Özellikleri Neler?

Fakir Cafesto Kırmızı Elektrikli Cezve Özellikleri Neler?

Fakir Cafesto kırmızı Türk kahve makinesi, şık ve pratik tasarımıyla son derece kullanışlıdır. Geleneksel yöntemlerle kısık ateşte yavaş yavaş pişirilen Türk kahvesi, Cafesto ile birkaç dakikada lezzetli bir şekilde hazırlanabilir. Cafesto kahve makinesi, 800 Watt gücü ile kısa sürede ideal kaynama ve pişirme ısısına ulaşır. Fakir Cafesto kahve makinesi, 4 Türk kahvesi fincanı için yeterli hacme sahiptir. Ortalama 300 ml su kapasitesine sahip ürün, kapatılana kadar köpük üretmeye devam eder. Ürünün içerisine tavsiye edilen miktardan daha fazla su koyulmamalıdır. Bu sayede hem daha güvenli bir kullanım hem de daha köpüklü kahveler hazırlama imkânı yakalanır. Cafesto makine, kırmızı ve siyahın uyumlu birleşiminden meydana gelir. Dış kaplaması dayanıklı plastikten üretilen makine, uzun yıllar şıklığını ve kalitesini korur.

Fakir Elektrikli Cezve Kahveyi Ne Kadar Sürede Yapar?

Fakir Elektrikli Cezve Kahveyi Ne Kadar Sürede Yapar?

Fakir Cafesto kırmızı Türk kahve makinesi, şık tasarımıyla farklı dekorasyonlara sahip mutfaklara uyum sağlar. Bunun yanı sıra küçük boyutlara sahip olan ürün, tezgâh üzerinde veya dolaplarda çok az yer kaplar. Fakir Cafesto Türk kahvesi makinesi, özellikle kahve tiryakileri için hemen el altında yer alabilecek pratik ve kurtarıcı bir cihazdır. Çok sayıda kahve hazırlanabilmesi için geniş bir hacme sahip olan Cafesto, işleri son derece kolaylaştırır. Misafirlerinizin yanından sadece birkaç dakika ayrılarak bol köpüklü ve lezzetli kahveler hazırlayabilirsiniz. Oldukça pratik bir kullanıma sahip olan ürün, kahvenizi birkaç dakika içerisinde yapar. Geniş hacme sahip olan bu ürünün pişirme süresi, su kapasitesine göre değişebilir.

Fakir Cafesto Elektrikli Cezve Kaliteli ve Uzun Ömürlü mü?

Fakir Cafesto kırmızı Türk kahve makinesi, pratik kullanım özelliğinin yanında kalitesiyle de birçok kahve tiryakisinin beğenisini kazanır. Dış kaplaması sert ve kaliteli plastikten tasarlanan ürün, uzun ömürlü kullanım imkânı verir. Kırmızı ve siyah renklerden oluşan plastik kaplama; darbe, ısı, nem ve sürtünmeye karşı direnç gösterir. Tezgah üzerine her an kullanıma hazır hâlde tutabileceğiniz ürün, mutfak kazalarına sebep olmaz. 360 derece dönebilen kahve haznesi hem kullanımı kolaylaştırır hem de ürünü son derece dayanıklı hâle getirir. Kaliteli makine kablosu, uzun süre boyunca kopma, kırılma ve soyulma gibi istenmeyen durumlara karşı direnç gösterir. Fakir Cafesto kırmızı Türk kahve makinesinin taşma ve susuz çalışma emniyeti bulunur. Makine, aşırı ısınma durumunda kapanma emniyeti sayesinde çevre güvenliğini sağlar. Dilerseniz siz de Fakir Cafesto kırmızı Türk kahve makinesi yorumlarını inceleyerek Ürünü Trendyol üzerinden kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.