Fakir Blender Set

1.399 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Fakir Blender Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: VATRA GLOBAL Satıcı Ünvanı: ERMAN YÜKSEL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9930277352
    Bu ürün VATRA GLOBAL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Rhapsody 1700 wat 2 kademeli ayarlanabilir hız fonksiyonu Ergonomik tasarım Paslanmaz çelik blender Paslanmaz çelik mikser Soğan, havuç , çiğ et, fıstık v.B. Parçalamak için ideal doğrayıcı 600 ml kapasiteli ölçü kabı

Ürün Özellikleri

  • Güç 1200 Watt +
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Fakir Rhapsody Blender Seti

Mutfak aletleri, herkesin hayatında önemli bir yer kaplar. Yemek yapma işlemini oldukça kolaylaştıran bu aletler, vazgeçilmez ürünler haline gelir. Fakir markası, bu tür aletler konusunda oldukça uzmandır ve sürekli olarak kendini geliştirir. Fakir küçük ev aletleri mutfağın her alanında size fazlasıyla yardımcı olur. Her gün yemek yapmak için kullanılan bu tarz küçük araç gereçler, süreci kolaylaştırır ve zevkli hale gelir. Fakir el blender da bu aletlerden biridir. Aperatif, sos, içecek, püre gibi lezzetlerin hazırlanmasında başrol oynayan blender, oldukça gerekli bir üründür. Fakir küçük ev aletleri seti edinerek hayatınızı kolaylaştırabilirsiniz. Kullanışlı yapısı ve şık tasarımı ile dikkatleri üzerine çeken Fakir blender seti sayesinde işlerinizi pratik şekilde halledebilirsiniz.

  • Kolay ve pratik kullanım imkanı
  • Dayanıklı ve ergonomik tasarım
  • Ayarlanabilir hız özelliği

Mutfakların Vazgeçilmezi Fakir Rhapsody Blender Seti

Mutfakların Vazgeçilmezi Fakir Rhapsody Blender Seti

Mutfakta gerekli olan küçük ev aletleri, herkesin hayatında olmazsa olmazlar arasındadır. Yemekleri hızlı bir şekilde hazırlamanıza yardımcı olan ürünler, zamandan tasarruf etmenizi sağlar. Ayrıca düzen içinde çalışmanıza imkan sunarak ortalığın dağılmasının önüne geçer. Fakir blender seti kullanımı oldukça kolay olduğundan herkes tarafından tercih edilir. Blender, malzemeleri oldukça ufak hale getirerek yemeklerin hazırlık sürecine yardımcı olur. Değişik renk seçenekleri ile mutfağınızdaki görüntüyü bozmaz ve şık bir duruş sergiler. Fakir blender seti kırmızı seçeneği ile modern bir görünüm oluşturmanızda yardımcı olur. Dayanıklı malzemeler kullanılarak tasarlandığı için uzun süreli kullanım imkanı sunar. Kolayca bozulmayan yapısı ile piyasada adından sıkça söz ettirir. Rhapsody blender ayarlanabilir hız özelliği ile beğeni toplar. Fakir blender seti Rhapsody serisi, oldukça kullanışlıdır ve farklı malzemelerin hazırlanmasında önemli bir role sahiptir.

Ayarlanabilir Hız Özelliği ile Dikkat Çeken Fakir Blender

Ayarlanabilir Hız Özelliği ile Dikkat Çeken Fakir Blender

Fakir markasının üstün kalitesi ile üretilen blender modelleri, çeşitli özellikleri ile insanların ilgisini çeker. Herkesin evinde bulunması gereken ürünlerden biri olarak görülür. Fakir Rhapsody blender, çelikten üretilen güçlü bıçakları ile rahatça yemek yapmanıza olanak sağlar. Mutfakların bir numaralı yardımcısı olan bu küçük ev aleti, kısa sürede işlerinizi tamamlayarak sevdiklerinizle zaman geçirmenize yardımcı olur. Fakir Rhapsody blender seti özellikleri ile piyasanın önde gelen küçük ev aletlerinden biri olur. Değişik hız özelliklerinden dolayı farklı malzemelerde rahatlıkla kullanılabilir. Fakir Rhapsody blender seti 1700 watt gücüyle beğeni toplar. Malzemeleri kısa sürede hazır hale getirerek memnuniyet yaratır. Paslanmaz bıçak tasarımları sayesinde yemeklerinize kötü bir tat bırakmaz ve uzun süre kullanım olanağı sağlar. Bu sayede Fakir blender set 1700 watt ile hem lezzetli yemekler yapabilir hem de kendinize vakit ayıracak zamanlar yaratabilirsiniz.

Her Bütçeye Uygun Fiyatlarıyla Fakir Blender Seti

Her Bütçeye Uygun Fiyatlarıyla Fakir Rhapsody Blender Seti

Her bütçeye hitap eden set, Trendyol üzerinden beğeninize sunulur. Gelişmiş filtreleme sisteminden yararlanarak aradığınız ürüne kısa sürede ulaşabilir ve zahmetsiz bir şekilde sipariş verebilirsiniz. Fakir blender seti fiyatlarına göz atabilir ve bütçenize hitap eden seçeneği tercih edebilirsiniz. Fakir blender seti parçaları da satışa sunulur. Bu sayede ürünün herhangi bir parçası zarar gördüğünde rahatlıkla yenisiyle bozulan parçayı değiştirebilir ve cihazı kullanmaya devam edebilirsiniz. Ayrıca Fakir blender seti yorumlarına bakarak kendinize ve mutfağınıza uygun modeli rahat bir şekilde seçebilirsiniz. Fakir blender seti 1700 watt yorumları size ürün hakkında birçok bilgi verir. Yorumlardan oldukça güçlü ve kullanışlı olduğu anlaşılan ürün, modern ve şık tasarımıyla da göz doldurur. Fakir Rhapsody blender seti kullanıcı yorumlarını okuyarak uygun olduğuna karar verdiğiniz ürünün siparişini verebilir ve mutfağınızda mükemmel bir yardımcıya sahip olmanın avantajını yaşayabilirsiniz.