Fakir Islak/kuru Şarjlı Sürüpge Carbon As 1072nt

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Fakir Islak/kuru Şarjlı Sürüpge Carbon As 1072nt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kolaysepet Satıcı Ünvanı: DECHOME MAĞAZACILIK BİLİŞİM ELEKTRONİK PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0271081341000018 Vergi Kimlik Numarası: 2710813410
    Bu ürün Kolaysepet tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fakir As1072NT Islak/Kuru Şarjlı El Süpürgesi 6 adet batarya paketi NiMH (nikel-metal hidrit), 7,2 V/1,3 Ah 15 dakika çalışma süresi Batarya doluluk LED göstergesi Şarj kontrol lambası Duvara monte edilebilen aksesuar hazneli şarj destek ünitesi Aksesuarlar
  • Adaptör Kenar köşe aparatı Mobilya fırçası Yıkanabilen filtre Islak aparat Islak filtre

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Ses Seviyesi 71 Dba - 80 Dba
  • Güç (Watt) 0 - 250 Watt
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Özellik Şarjlı / El
  • Hazne Kapasitesi 250-500 L
  • Güç Kontrolü Mekanik
Geri Bildirim Ver

Fakir As 1072 Nt Carbon Islak Kuru 7.2 V Şarjlı El Süpürgesi

Temizlik evde, ofiste ve bulunduğunuz birçok yerde dikkat ettiğiniz ve sıklıkla gerçekleştirilmesi gereken bir iştir. Başta insan sağlığı açısından büyük derecede önem arz eden bu görevi pratik bir hale getirmek aynı zamanda da etkili sonuçlar almak için yılların markasına güvenebilirsiniz. Kolay kullanımı ve üstün performansıyla pek çok insanın vazgeçilmezi haline gelen Fakir As 1072 Nt Carbon Islak Kuru Şarjlı El Süpürgesi güvenle tercih edebileceğiniz bir üründür. Kaliteli markanın alanında uzman ekipleri tarafından tasarlanan ve kaliteli üretim süreçlerinden geçen bu ürünleri uzun süre memnuniyetle kullanabilirsiniz. Temizliği kolay, pratik ve eğlenceli hale getiren Fakir As 1072 Nt ile farkı hemen hissedebilirsiniz. Hayatınızı kolaylaştıran ve hijyen sağlayan bir ürün arıyorsanız güvenle tercih edebilirsiniz.

  • Şarjlı el süpürgesi
  • Pratik kullanım
  • Islak ve kuru yüzeyler

Evlerin Olmazsa Olmazı Fakir As El Süpürgesi

Evlerin Olmazsa Olmazı Fakir As El Süpürgesi

Temizlik sıklıkla gerçekleştirilmesi ve özenli bir şekilde tamamlanması gereken bir iştir. Yüzeylere dökülen kırıntılar, tozlar, kalıntılar ve kirlerden arınarak yaşadığınız alanı hijyenik hale getirmek için pratik bir ürüne ihtiyaç duyabilirsiniz. Fakir As 1072 Nt 7.2 V Islak Kuru Şarjlı El Süpürgesi ile bu konudaki ihtiyaçlarınızı hemen karşılayabilirsiniz. Elinizin altında bulunan, yormadan etkili temizlik sağlayan ve farklı yüzeylere uyum sağlayabilen kullanışlı bir ev aletidir. Tasarımıyla şıklık katarken aynı zamanda işleviyle pek çok insanı kendine hayran bırakır. Fakir As 1072 Nt Carbon Islak kullanım imkanı sunarak evin her alanını temizlemede kolaylık sağlar. Islak aparatı sayesinde birçok alanda etkili temizlik yaparak avantaj sahibi olabilirsiniz. Fakir As 1072 NT Carbon ıslak, kuru şarjlı süpürge ihtiyacınızı tam olarak karşılayabilen bu ürün ile hayatınıza pratiklik kazandırabilirsiniz.

Avantaj Sağlayan Birbirinden İşlevsel Özellikler

Avantaj Sağlayan Birbirinden İşlevsel Özellikler

Marka bu modelinde size sunduğu özelliklerle birçok avantaja sahip olmanıza yardımcı olur. Fakir As 1072 Nt özelliklerinin başında ıslak ve kuru temizliklerde etkili sonuç vermesi gelir. Bunun yanında dikey kullanılabilir bir el süpürgesi olması sebebiyle pratik temizlik sağlar. İsteğe bağlı olarak duvara monte edilen bu ürünle her daim elinizin altında bulunan bir cihaz haline gelir. Yorulmadan etkili temizlik yapan cihaz 250 watt güce sahiptir. Aynı zamanda 71 Dba- 80 Dba aralığında ses seviyesiyle keyifli kullanım imkanı sağlar. Tüm bunların yanında Fakir As 1072 Nt Carbon ıslak Kuru 7.2 V Şarjlı El Süpürgesi 690394673106 kodlu ürün ledli şarj göstergesi, yıkanabilir filtresi, farklı opsiyonları ve muhteşem mor rengiyle temizliği eğlenceli hale getirir. Hızlı şarj özelliği ve geniş toz haznesiyle avantaj sağlar.

Her Bütçeye Uygun Avantajlı Fiyatlarıyla Fakir As

Her Bütçeye Uygun Avantajlı Fiyatlarıyla Fakir As

Hem süpürgenin hem de Trendyol’un müşterilerine sunduğu avantajlardan siz de hemen yararlanabilirsiniz. Temizliği pratik, kolay ve eğlenceli hale getiren bu ürüne kolaylıkla ulaşmanız mümkündür. Sizin için sunulan özelliklerin başında filtreleme gelir. Filtreleme özelliğini kullanarak aradığınız ürüne hızlı ve kolay bir şekilde erişim sağlayabilirsiniz. Ayrıca bütçe dostu Fakir As 1072 Nt fiyatlarıyla avantaj sahibi olabilirsiniz. Üstelik belli dönemlerde gerçekleştirilen indirim ve kampanyalardan faydalanarak ürünlere cazip fiyat avantajlarıyla sahip olabilirsiniz. Tüm bunların yanında müşteriler tarafından yapılan Fakir As 1072 Nt Islak Kuru Şarjlı El Süpürgesi yorumlarıyla güvenli bir alışveriş gerçekleştirebilirsiniz. Fakir As 1072 Nt yorumları sayesinde ürün kalitesini, işlevini, çekim gücünü ve diğer birçok özelliğini öğrenebilirsiniz. Keyifli bir alışveriş gerçekleştirmenize yardımcı olan bu özellikler ve uygun fiyat avantajlarından hemen faydalanabilirsiniz.