4
Elektronik Kahve Öğütücü kategorisinde
en çok favorilenen 4. ürün

Fakir Aromatic Kahve Baharat Öğütücüsü

2.699 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.699 TL
49.900 TL'ye 499 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.750 TL

Ürün Bilgileri

Fakir Aromatic Kahve Baharat Öğütücüsü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KAŞIKKEPÇE Satıcı Ünvanı: NURETTİN KARAKAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5140033117
    Bu ürün KAŞIKKEPÇE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Fakir Aromatic Kahve ve Baharat Öğütücüsü

Fakir Aromatic kahve ve baharat öğütücüsü gün içerisinde tüketebileceğiniz çeşitli kahve çekirdeklerini istediğiniz boyutlarda öğütmenize yardımcı olur. Bu sayede kahvelerinizi her zaman taze ve enfes kokusu ile deneyimleme fırsatı bulabilirsiniz. Şık ürün tasarımı ve kaliteli materyallerden üretilen kahve ve baharat öğütücüsü Fakir markasının bünyesinde size sunulur. Sadece kahve çekirdeklerinde değil, ürünü aynı zamanda taneli baharatları veya kuruyemişleri öğütmek için de değerlendirebilirsiniz. Cihazın yüksek gücü sayesinde öğütme işlemini kısa sürede gerçekleştirebilirsiniz. Uzun yıllar konforlu bir şekilde kullanabileceğiniz Fakir öğütücü modeli, zengin avantajları ve pratik kullanımı ile size sunulur. Tek tuş yardımıyla öğütme işlemini sorunsuz bir şekilde gerçekleştirebileceğiniz cihazın temizliği de bir o kadar kolaydır. Çıkarılabilir haznesinden faydalanarak Fakir Aromatic öğütücünün 60 gr boyutundaki haznesini zahmetsiz bir şekilde temizleyebilirsiniz.

  • Paslanmaz çelik
  • Geniş kullanım alanı
  • Çıkarılabilir hazne

Fakir Aromatic Kahve ve Baharat Öğütücüsü Özellikleri

Fakir Aromatic Kahve ve Baharat Öğütücüsü Özellikleri

Fakir baharat öğütücü sert kahve çekirdeklerini ve taneli baharatları pratik bir şekilde öğütmeniz için size sunulur. Gıdaların boyutlarını zevkiniz ve ihtiyaçlarınız doğrultusunda parçalayabilirsiniz. Bu sayede içeceklerin ya da yiyeceklerin aromasını güçlü bir hale getirebilirsiniz. Markanın sunduğu ürün 220 Watt motor gücüne sahiptir. Bu güç sert gıdaların kısa sürede parçalanmasını mümkün kılar. Ürünün 60 gramlık çıkarılabilir bir haznesi bulunur. Tek seferde birçok kahve çekirdeğini öğütme imkanı bulabileceğiniz Fakir kahve öğütücü ile işiniz bittiğinde hazneyi dilerseniz elinizde dilerseniz de bulaşık makinesinde temizleyebilirsiniz. Ürünün kullanımı sırasında güvenliğinizi azami düzeye çıkaran emniyet sistemi bulunur. Bu özelliği sayesinde ürün kapağı açıkken çalışmaz ve gıdaların dağılmasını önler. Markanın sunduğu üründe kullanılan bıçaklar paslanmaz çelikten üretilir. Darbelere karşı dayanıklı yapısı sayesinde uzun dönemler rahatlıkla cihazı kullanabilirsiniz.

Fakir Aromatic Kahve ve Baharat Öğütücüsü Fiyatları

Fakir Aromatic Kahve ve Baharat Öğütücüsü Fiyatları

Elektronik ürünleri satın alırken, cihazın sahip olduğu nitelikler ürünün fiyatını etkileyebilir. Avantajlı fiyatlara sahip bütçe dostu bir ürün satın almak istediğinizde modelin niteliklerinden vazgeçmek zorunda değilsiniz. Fakir Aromatic kahve ve baharat öğütücü fiyat bakımından makul tutulurken, özellik bakımından dikkat çeken teknolojisiyle beğeni kazanır. Cihazın şeffaf kapağı sayesinde öğütme düzeyi kontrol altında tutulabilir. Kaymaz tabanı sayesinde güvenli kullanım sağlayabilirsiniz. Zengin ürün tasarımı ile size sunulan ürünün güçlü motoru, geniş haznesi ve paslanmaz çelik gövdesi müşteriler tarafından oldukça ilgi görür. Kaliteli materyallerden üretilen öğütücünün farklı gıdaları kısa sürede parçalayabilir olması mutfakta enerjinizi korumanıza destek olurken, kahvenizi ve baharatları her zaman taze tutmanıza sağlar. İdeal boyutlara sahip ürünü bütçenizi zorlamadan satın alabilir, kaliteli metal gövdesi ve paslanmaz çelik bıçaklarıyla istediğiniz nitelikte gıdaları öğütebilirsiniz.

Fakir Aromatic Kahve ve Baharat Öğütücüsü Yorumları

Fakir Aromatic Kahve ve Baharat Öğütücüsü Yorumları

Elektronik cihaz seçimi yaparken araştırmalar yapmak, üründen alacağınız verim ve bütçenizi korumanız konusunda size yardımcı olabilir. Araştırma yaparken Fakir Aromatic kahve ve baharat öğütücü yorum ve değerlendirmeleri gerekli bilgileri öğrenmenize yardımcı olur. Ürünü öncesinde deneyimleyen müşteriler tarafından gerçekleştirilen öğütücü yorumları sayesinde cihazın kullanımı sırasında karşılaşacağınız durumları öğrenme fırsatı bulabilirsiniz. Zamanınızı ve bütçenizi koruma fırsatı bulabileceğiniz müşteri yorumları kişinin zevklerine, taleplerine, beklentilerine göre değişiklik gösterebilir. Bu nedenle yorumlar fikir elde etmeniz amacıyla size sunulur. Emniyet sistemi ve kaymaz taban özelliği bulunan, Fakir markasının kahve öğütücüsü gelişmiş niteliklerinin yanı sıra şık bir modele sahiptir. Mutfakta size zaman kazandırmasının yanı sıra cihaz, fazladan efor sarf etmenizi de önleyebilir. Gelişmiş niteliklere sahip modeli Trendyol’dan pratik bir şekilde satın alabilirsiniz.