1
Buharlı Temizleyici kategorisinde
en çok değerlendirilen 1. ürün

Fakir Alına Clean Mop Buharlı Temizleyici

3.399 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (16)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.000 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.000 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.099 TL4.019 TL
1.000 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.185 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Fakir Alına Clean Mop Buharlı Temizleyici

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Trendyol Satıcı Ünvanı: DSM GRUP DANIŞMANLIK İLETİŞİM VE SATIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 3130557669
    Bu ürün Trendyol tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Alına Clean Mop Buharlı Temizleyici

Ürün Özellikleri

  • Özellik Buharlı
  • Renk Beyaz
  • Güç (Watt) 1001 - 1500 Watt
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Fakir Clean Mop Alina Buharlı Temizleyici

Fakir Alina Clean mop buharlı temizleyici oldukça pratik bir kullanıma sahiptir. Evlerde temizlik işinin çok daha kısa ve pratik bir şekilde yapılabilmesi için özel olarak üretilir. Ürün, yaşam alanlarında hijyene önem veren kişilerin ihtiyaçları göz önünde bulundurularak tasarlanır. Çeşitli yüzeylere yüksek yoğunluklu buhar uygulayarak bu alanların steril edilmesini sağlar. Fakir Alina Clean çok fonksiyonlu buharlı temizleyici, son derece şık bir tasarıma sahiptir. Beyaz ve mavi renklerin uyumu ile tasarlanan ürün, aynı zamanda göze de hitap eder. Bu buharlı temizleyicinin genel özelliklerinden bazıları şunlardır:

  • Motor Gücü: 1300 Watt
  • Su Kapasitesi: 330 ML
  • Isınma Süresi: Ortalama 30 sn

Fakir Alina Clean Mop Buharlı Temizleyicinin Özellikleri

Fakir Alina Clean Mop Buharlı Temizleyicinin Özellikleri

Fakir Alina Clean mop buharlı temizleyici, pek çok gelişmiş özelliğe sahiptir. Farklı mekânlarda kullanıma uygun olarak geliştirilen ürün hemen her alanda rahatlıkla kullanılabilir. Aynı zamanda son derece basit bir çalışma prensibine sahiptir. Cihaz fişe takıldığında çalışır hâle gelir. Çalışması için haznesinin su ile doldurulması gerekir. Bu hazneye istendiği takdirde deterjan eklenmesi de mümkündür. Ürün, üzerinde yer alan açma kapama düğmesine basıldığında oldukça kısa bir sürede ısınarak çalışır duruma gelir. Mopun ısınma süresi 30 saniyedir. Dolayısıyla kullanıcıların ürünü önceden hazırlaması ya da beklemesi gerekmez. Fakir Alina Clean buharlı temizleyici ısınarak haznedeki suyu buhar gücüne çevirir. Bu buhar, çeşitli mikrop ve bakteriler üzerinde öldürücü etkiye sahiptir. Bu özellik sayesinde steril yaşam alanları yaratmak mümkün hâle gelir.

Fakir Alina Clean Mop Buharlı Temizleyici Her Yüzeye Uygun mudur?

Fakir Alina Clean mop buharlı temizleyici, son derece geniş bir kullanım alanına sahiptir. Ürün, kullanıcılara çok sayıda başlık ile gönderilir. Bu başlıklar cihazın farklı yüzeylere kolayca uyum sağlamasına yardımcı olur. Ürünün geniş başlığı, zemin temizliği için idealdir. Parke, fayans ve mermer gibi pek çok farklı yüzeye kolayca uyum sağlayabilen bu başlık, aynı zamanda halı üzerinde de rahatlıkla kullanılabilir. Fakir Alina Clean 1300 Watt mopun derz temizleme başlığı ise banyo ve mutfak fayansları ile yer karolarının arasındaki dar alanların hızlı ve zahmetsizce temizlenmesini sağlar. Mopun küçük boyutlu fırçası ise mobilyalar üzerinde kullanım için idealdir. Bu küçük boyutlu aparat ile koltuk, sandalye ve yatak gibi ürünleri buhar gücü ile mikroplardan arındırmak mümkündür.

Fakir Alina Clean Buharlı Temizleyicinin Performansı Nasıldır?

Fakir Alina Clean mop buharlı temizleyici, son derece yüksek performanslı bir cihazdır. Ürün, 1300 Watt motoru ile oldukça güçlü bir yapıya sahiptir. Saniyeler içinde ısınarak yoğun bir buhar üretir. Söz konusu ürünün özel başlıkları, bu buharı eşit bir şekilde yüzeyin her noktasına uygulayarak inatçı kirleri bile yumuşatır ve kolay bir temizlik sağlar. Fakir Alina Clean mop 1300 W beyaz buharlı temizleyici, sahip olduğu farklı başlıklar ve istenildiğinde ayrılabilen tasarımı sayesinde konforlu bir deneyim vadeder. Ürünün küçülebilen boyu, dar alanlar ve mobilyalar üzerinde rahat hareket etme imkânı sağlar. Mopun şeffaf haznesi, içindeki su miktarının rahat bir şekilde görülebilmesine yardımcı olur. 330 ml kapasiteye sahip hazne, tek seferde tüm evi temizlemeye yetecek miktarda buhar üretir. Dilerseniz Fakir Alina Clean buharlı temizleyici yorumlarına göz atabilir, kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu pratik cihaza sahip olmak isterseniz Trendyol üzerinden son derece hızlı ve kolay bir şekilde satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.