Fakir Adell Su Isıtıcısı Çelik Violet

359 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Fakir Adell Su Isıtıcısı Çelik Violet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Keeva Satıcı Ünvanı: ARPAŞ KEEVA MAĞAZACILIK ELEKTRİKLİ EV ALETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0080110906900001 Vergi Kimlik Numarası: 0801109069
    Bu ürün Keeva tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 2200 W Mat paslanmaz çelik gövde Kapasite: 1.7L360 derece dönebilen kablosuz su ısıtıcısı Paslanmaz çelik gizli rezistansSu seviye penceresiÇıkartılabilir, yıkanabilir kireç ?ltreli geniş ağızKaynama sırasında otomatik kapanmaAşırı ısınma ve susuz kaynatma korumalarıGüvenlik kilitli kapak ve kablo saklama yuvası

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 2200 W
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Materyal Paslanmaz Çelik
  • Hacim 1 - 2 L
  • Renk Mor
  • Gizli Rezistans Var
  • Otomatik Kapanma Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Priz Tipi M
  • Voltaj 220 - 240 V
Geri Bildirim Ver

Fakir Adell KEA-CYC-FKR-0021 Violet Çelik Kettle

Sıcak içecekleri hızlıca hazırlamanıza yardım eden su ısıtıcıları mutfaktaki en iyi yardımcılar arasında yer alır. Zamandan tasarruf etmenize yardımcı olan bu cihazlar yemek yapımını hızlandırarak kendinize daha fazla zaman ayırmanızı da sağlayabilir. Basit ve pratik kullanımı sayesinde herhangi bir zahmete girmeden sıcak su ihtiyacınızı karşılar. Kettle, mutfakta size yardımcı olduğu kadar, farklı tasarımlarıyla da mutfak tezgahlarını da süsler. Fakir Adell çelik kettle violet, şık tasarımıyla bulunduğu alana renk katar. Mor rengiyle kullanıcılarının beğenisini kazanan kettle, sessiz çalışma özelliği sayesinde de gürültü olmasını engeller. Suyu yeterli derecede kaynattıktan sonra otomatik olarak kapanır.

  • Renk: Mor
  • Hacim: 1,7-2 litre
  • Materyal: Paslanmaz Çelik

Fakir Adell Çelik Violet Kettle Özellikleri Nelerdir?

Fakir Adell Çelik Violet Kettle Özellikleri Nelerdir?

Fakir Adell çelik violet kettle, geniş su tankı kapasitesiyle kalabalık gruplar için ideal seçenekler arasında yer alır. Haznesi kadar özellikleriyle de dikkat çeken cihaz, güvenlik açısından da kullanıcı ihtiyaçlarını karşılamayı hedefler. Otomatik kapanma özelliği sayesinde Fakir Adell çelik kettle mutfağınızda ısıtıcı kaynaklı oluşabilecek kazalardan sizi koruyabilir. Açma kapama düğmesinin üzerinde bulunan ve tasarımıyla su ısıtıcısına modern bir görünüm katan su seviyesi göstergesi ihtiyacınız kadar su ısıtmanızı sağlar. Vakitten tasarruf etmenizi sağlayan kettle, haznesinin tamamına su konması durumunda bile kısa süre içinde, suyu istenilen sıcaklığa getirerek maksimum performans sağlayabilir. 360 derece rotasyon tabanı ile Fakir Adell çelik violet kettle kullanım kolaylığı sunar. Kolay temizlenebilir oluşuyla ısıtıcınız daima temiz kalabilir.

Fakir Adell Çelik Violet Kettle İçi Kireç Tutar mı?

Fakir Adell Çelik Violet Kettle İçi Kireç Tutar mı?

Yüksek performansıyla dikkat çeken ürün, malzeme kalitesiyle de kullanıcılarını memnun eder. Çelikten üretilen gövdesi ile Fakir Adell çelik violet kettle paslanmaz oluşu sayesinde uzun süreli kullanım imkanı sunar. Sağlıklı ve temiz bir kullanım için çelik kullanılarak üretilen cihaz, sudan kaynaklı oluşan kireci önler. Isıtıcınızı fişten çektikten sonra soğumasını bekleyerek temizleme işlemi yapabilirsiniz. Kapak kısmından su ısıtıcısının içerisindeki kireç durumunu kontrol edebilirsiniz. Basitçe temizlenebilen cihazın iç ve dış kısımlarını yumuşak bir bezle silerek temizleyebilirsiniz. Fakir Adell su ısıtıcısının kireçlenmemesi için düzenli aralıklarla temizlemeniz yeterlidir. Ancak bu işlem esnasında kimyasal ürünler kullanmamanız tavsiye edilir. Bu tarz ürünler, ısıtıcının çalışma performansını olumsuz etkileyebilir. Ayrıca cihazda kullanacağınız suyun içme suyu olması da bu durumu azaltabilir.

Fakir Adell Çelik Violet Kettle Ergonomik midir?

Fakir Adell Çelik Violet Kettle Ergonomik midir?

Fakir Adell violet 2200 W 1.7 lt çelik kettle geniş haznesi ve yüksek gücü sayesinde yemek yapımını hızlandırır ve kolaylaştırır. Ayrıca mutfakta zaman tasarrufu yapmanıza yardımcı olur.. Tutma kulbunun ısıyı iletmemesi, cihazı tutarken elinizin yanmamasını ve rahatlıkla taşıyabilmenizi sağlar. Pas tutmayan çelik gövdesi, sağlık açısından da güvenli kullanım sunar. Damlatmayan ağzı sayesinde hem kullanım esnasında hem de ürün ile işiniz bittikten sonra akma problemi yaşamazsınız. Fakir Adell çelik kettle violet 360 derece dönebilen tabanının yanı sıra kablo sarım yeri ile kablo fazlalığından kurtulmanıza da yardımcı olur. Bu özelliği aynı zamanda ihtiyaç duymadığınız anlarda kolaylıkla saklamanızı da sağlar. Ergonomik yapısıyla fazla yer kaplamaz. Sağlık açısından sorun teşkil etmemesi ve güvenli kullanımı, kullanıcının ürünü rahatlıkla kullanabilmesine olanak tanır. Konfor, verimlilik ve uyum açısından tam puan alabilir. Trendyol’da Fakir Adell çelik kettle violet yorumlarını inceledikten sonra gönül rahatlığıyla satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.