Faith In Nature %99 Doğal Dengeleyici Saç Bakım Kremi Biberiye Normal&Yağlanmaya-Kepeğe Meyilli Saçlar İçin

256,43 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
328,64 TL

Ürün Bilgileri

Faith In Nature %99 Doğal Dengeleyici Saç Bakım Kremi Biberiye Normal&Yağlanmaya-Kepeğe Meyilli Saçlar İçin

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Befine Satıcı Ünvanı: BEFİNE SAĞLIK GIDA KOZMETİK SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0160152743100001 Vergi Kimlik Numarası: 1601527431
    Bu ürün Befine tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Faıth In Nature %99 Doğal İçerikli, %100 Doğal kokular ve organik yağlar ile zenginleştirilmiş Saç Bakım Kremi- Dengeleyici Biberiye (Normal&Yağlanmaya-Kepeğe Meyilli Saçlar İçin) 400ml. *%100 doğal koku ve uçucu yağlar *%99 doğal içerikli formül *Organik içerikler *Paraben ve SLS içermez *Hayvanlar üzerinde test yapmayan ve vegan *%100 geri dönüştürülmüş ve tekrar geri dönüştürülebilir ambalaj *Doğaya ve çevreye zarar vermeden sürdürülebilir kaynaklar ile üretim Biberiye Saç Bakım Kremi, biberiye yağının saç ve saç derisini canlandırmak gibi birçok faydasından yararlanan organik bir saç kremidir. Ayrıca biberiye yağının yoğun nemlendirme ile kuru, kaşıntılı saç derisini rahatlatıp, saçı daha dolgun, daha yumuşak ve sağlıklı bıraktığı bilinmektedir. Hayvansal içerikler içermeyen vegan Biberiye Saç Bakım Kremi saçlarına olduğu kadar doğaya da saygılı davranmak isteyenler için mükemmeldir. Şampuandan sonra nemli saça uygulayarak uçlarına kadar dağıtın. En iyi sonucu elde etmek için saç tellerinize uygulayıp 5 dakika bekletin bekletin, ardından saçta hiçbir kalıntı kalmayana kadar suyla iyice durulayın. En iyi beslenme için şampuanımızla birlikte kullanın.

Ürün Özellikleri

  • Saç Tipi Yağlı
Geri Bildirim Ver