Fairy Professional Jar Hepsi Bir Arada Bulaşık Mak. Deterjanı 115li

599,90 TL
(5,22 TL / kapsül)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
2 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
634,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Fairy Professional Jar Hepsi Bir Arada Bulaşık Mak. Deterjanı 115li

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Onlinemarket06 Satıcı Ünvanı: TUNCELLER GIDA VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0864001612000019 Vergi Kimlik Numarası: 8640016120
    Bu ürün Onlinemarket06 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fairy professional jar hepsi bir arada bulaşık mak. Deterjanı 115li
Geri Bildirim Ver

Fairy Professional Jar Hepsi Bir Arada Bulaşık Makinesi Deterjanı 115'li

Bulaşıkları elde yıkamak fazla zaman ve su kaybı yarattığı için makine kullanımı oldukça yaygındır. Çok fazla bulaşığı aynı anda düşük miktarda su ve kısa zaman kullanarak temizleyen bulaşık makineleri, kendilerine özel deterjanlar ile çalışır. Deterjanlar sıvı formda veya kapsül formunda olabilirler. Kapsül formundaki deterjanlar çeşitli fonksiyonları yerine getiren agresif kimyasalların birleşiminden oluşur. Kapsüllere parlatıcı, yağ sökücü ve leke çıkarıcı özellikli kimyasallar eklenir. Bu deterjanlar hem ev tipi bulaşık makinelerinde hem profesyonel tip sanayi makinelerinde kullanıma uygun olarak sunulur. Fairy Professional Jar hepsi bir arada bulaşık mak. deterjanı 115’li evsel kullanımda uygun bir seçenek olmanın yanı sıra endüstriyel kullanım için de tercih edilebilir. Tek bir kapsülle normal deterjanlardan çok fazla miktarda bulaşığı yıkayabilirsiniz.

  • Parlatıcı etkili
  • Kısa sürede yıkama
  • Kireç önleyici

Fairy Jar Bulaşık Makinesi Deterjanı Özellikleri

Fairy Jar Bulaşık Makinesi Deterjanı Özellikleri

Fairy Professional Jar hepsi bir arada bulaşık makinesi deterjanı 115'li kapsül paketi, özel formülü sayesinde bulaşıklar için kusursuz bir temizlik sunarken makinenize de bakım yapar. Makinede kireç oluşumunu önler ve kullanım ömrünü uzatır. İçeriğindeki koku verici aromalar ile ağır yemek ve yağ gibi kokuların bulaşıklarda ya da makinede kalmasını önler. Tek seferde yüksek kapasitede bulaşığın kısa sürede yıkanmasını sağlar. Bardak ve tabaklarda çizik oluşturmadan yeni alınmış gibi parlatır. Matlaşmış, su lekesi kalmış bulaşıkların eski haline dönmesine yardımcı olur. Kurumuş lekeleri ve yağları kolayca çıkarır, kusursuz bir temizlik vadeder. Güçlendirilmiş formülü ile kısa programlarda 2 kat hızlı temizlik sağladığı için yoğun işletmeler tarafından da sıklıkla tercih edilir. Evinizde de Fairy’nin profesyonel ürününü kullanarak bulaşıklarınızın ve makinenizin yeni gibi kalmasını sağlayabilirsiniz.

Fairy Professional Jar Hepsi Bir Arada ile Üstün Temizlik

Fairy Professional Jar Hepsi Bir Arada ile Üstün Temizlik

Bulaşıkların temizlenmesinde deterjan miktarını doğru ayarlamak önemlidir. Az deterjan konulduğunda leke çıkarma gücü düşük kalabilir ve beklenen sonuç alınamayabilir. Gerektiğinden fazla deterjan konulduğunda ise bulaşıkların yüzeyinde deterjan kümeleri kalabilir veya fazla su kullanımına sebep olabilir. Toz yapıdaki ürünlerde bu miktarı ayarlamak zordur. Kapsül yapıdaki ürünlerde ise her yıkama için tek kapsül koymak yeterlidir. Kapsüller yıkama sırasında kolayca çözünür ve geride kalıntı bırakmazlar. Fairy Professional Jar hepsi bir arada bulaşık makinesi deterjanı 115'li kullananlar çok büyük kapasiteli makinelerde bile tek tablet ile yoğun temizlik elde edebilirler. Kapsüller açılmadan makineye yerleştirilir ve yanına herhangi bir ürün gerektirmeden leke çıkarma, parlatma, yağ çözme işlevlerini yerine getirirler. Kapsül formdaki ürünleri tercih ederek hem enerjiden tasarruf elde edebilir hem de yoğun temizliği kısa sürede sağlayabilirsiniz.

Fairy Professional Jar Bulaşık Makinesi Deterjanı Fiyatları

Fairy Professional Jar Bulaşık Makinesi Deterjanı Fiyatları

Fairy Professional Jar kapsüller alt kısımda toz blok, üst kısımda iki bölmeli olarak farklı kimyasallar bulunan sıvılardan oluşur. Kapsüllerin temizlik performansı kimyasalların içeriğinden etkilenir. Fairy Jar ürününde bu sıvılar hem bulaşıkları hem de bulaşık makinesini temizler ve bakım yapar. Ürünü kullananlar tarafından yapılan Fairy Professional Jar hepsi bir arada bulaşık makinesi deterjanı 115'li yorum değerlendirmeleri oldukça olumludur. Kısa sürede fazla miktarda bulaşığı temizleyip parlatmanın yanı sıra makinede kireç oluşumunu da önlemesi, ürünü oldukça avantajlı bir seçenek yapar. Hepsi bir arada özelliği ile ekstra bir ürün gerektirmeden bütün işlevleri tek tablette toplaması ekonomik bir kullanım sağlar. Fairy Professional Jar hepsi bir arada bulaşık makinesi deterjanı 115'li fiyat seçeneklerini Trendyol’da araştırabilir ve mutfakta yardımcınız olacak bu ürünü kolay bir şekilde satın alabilirsiniz.