6
Bulaşık Makinesi Deterjanı kategorisinde
en çok değerlendirilen 6. ürün

Fairy Platinum Plus 100 Yıkama Bulaşık Makinesi Deterjanı Tableti / Kapsülü

839,90 TL
(8,40 TL / yıkama)
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
2. Ürüne %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
300 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Fairy Platinum Plus 100 Yıkama Bulaşık Makinesi Deterjanı Tableti / Kapsülü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GROSSTÜRK Satıcı Ünvanı: HAKAN DOĞDU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1688807455200001 Vergi Kimlik Numarası: 3080171666
    Bu ürün GROSSTÜRK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • #özelürün Yeni gibi tertemiz bulaşıklar için, Fairy Platinum Plus bulaşık makinesi deterjanını deneyin. Fairy Platinum Plus bulaşık makinesi kapsülü sadece inatçı yemek kalıntılarını parçalamakla kalmaz, zamanla oluşan matlığı da gidermenize yardımcı olur ve böylece bulaşıklarınıza gerçek parlaklığını geri kazandırır. Hepsi bir arada etkiye sahip Fairy Platinum Plus bulaşık makinesi kapsülleri düşük sıcaklıklarda bile hızlı çözünür. Kısa programlı yıkamada kullanılabilir ve hepsi bir arada durulama yardımı ve tuz fonksiyonu, gümüş ve cam koruma ile birlikte sunulur. Zorlu yemek kirlerinde Türkiye’nin 1 numarası Fairy Platinum Plus Bulaşık Makinesi Kapsülü Fairy'ın en inatçı yemek kirlerini temizleme özelliği bulaşıklarınızı yeni gibi tertemiz yapar. İnatçı yemek kalıntılarını ve zorlu yağları parçalar. Zamanla oluşan matlığı bile giderir ve böylece bulaşıkların gerçek parlaklığını geri kazanmasına yardımcı olur. Hepsi bir arada etkiye sahip kapsül düşük sıcaklıklarda da hızlıca çözünür. Kısa programda da temizler.

Ürün Özellikleri

  • Form Tablet
Geri Bildirim Ver

Fairy Platinum Plus 100 Yıkama Bulaşık Makinesi Deterjanı Kapsülü

Türkiye'nin en iyi bulaşık makinesi ürünlerinden biri olan Fairy Platinum Plus bulaşık makinesi tableti, mümkün olan en hızlı programda kullanılabilmesi için kısa programda bile temizler. Kullanımı kolaydır, düşük sıcaklıklarda bile hızla çözülür. Hepsi bir arada kapsül, çıkması zor gözüken yemek kalıntılarını ve zorlu yağ lekelerini gidermeye yardımcı olur. Bu kapsüller sayesinde bulaşıklarınız eski parlaklığını geri kazanır.

 
  • 100 yıkama
  • Kısa programlarla da kullanılabilir
  • Gümüş ve cam koruma özelliği

Fairy Platinum Plus 100 Yıkama Bulaşık Makinesi Tableti Özellikleri

Fairy Platinum Plus 100 Yıkama Bulaşık Makinesi Deterjanı Tableti Özellikleri

Fairy Platinum Plus bulaşık makinesi deterjanı tabletleri bulaşıklara en iyi temizliği sağlamak için özel olarak formüle edilmiştir. Size gerçekten olağanüstü sonuçlar sağlayan bir ürün sunmak için P&G teknolojisinin gücünü sağlar ve kapsamlı araştırma, test ve deneyimlerden yararlanır. Fairy Platinum Plus 100 yıkama bulaşık makinesi kapsülü ile bulaşıklarınızı tertemiz, parlak ve pırıl pırıl yapmak oldukça kolaylaşır. Bulaşıklarda biriken zorlu yemek lekeleri ve matlık için bu ürünü deneyebilirsiniz. Düzenli kullanımla birlikte etkili sonuçlar verecektir. Birçok bulaşık makinesi marka ve modeli ile uyumlu şekilde çalışır. İnatçı kalıntıları ve yağı parçalayarak bulaşıklarınızı yeni gibi temiz bırakır. Dördü bir arada formül, en zorlu yemek lekelerini bile çıkarmak ve pırıl pırıl bulaşıklar için birikmiş kalıntıları gidermek üzere formüle edilmiştir. Ürünler yıllarca süren araştırma, deneyim ve yeniliklerin sonucunda oluşturulmaktadır.

 

Fairy Platinum Plus 100 Yıkama Bulaşık Makinesi Kapsülü Kullanımı

Fairy Platinum Plus 100 Yıkama Bulaşık Makinesi Deterjanı Kapsülü Kullanımı

Bulaşık makinesi herkes için büyük bir kolaylıktır. Özellikle kalabalık ailelerin kurtarıcısı olan bulaşık makinesi hemen hemen her evde kullanılmaktadır. Bulaşıkların en etkili şekilde temizlenmesini sağlayan bulaşık makinelerinde bulaşık deterjanı kapsülü kullanılır. Bu kapsül veya tabletlerin kaliteli olması önemlidir. Böylelikle bulaşıklar zarar görmez ve daima hijyenik kalır. Fairy Platinum Plus 100 yıkama kapsüller bulaşıkları derinlemesine temizler, en zor lekeleri bile çıkarır ve yeni gibi temiz bırakır. Düşük sıcaklıklarda bile hızla çözülür ve hem yıkama hem de durulama için kullanılabilir. En inatçı gıda lekelerini çıkarmak, her türlü yağı, yemek artıklarını ve diğer gıda kalıntılarını parçalamak için tasarlanmıştır. Fairy'nin temizleme gücünü özel bir parlatıcı ve tuz fonksiyonu ile birleştiren formüle sahiptir. Hepsi bir arada bulaşık makinesi kapsülü ile bulaşık makinenizi daha da etkili kullanabilirsiniz. Tozun bulaşıklarınızda beyaz iz bırakmayacağı markanın güvence sunduğu özelliklerinden biridir.

 

Fairy Platinum Plus 100 Yıkama Kapsülü Fiyatları ve Yorumları

Fairy Platinum Plus 100 Yıkama Kapsülü Fiyatları ve Yorumları

Bulaşıklarınız zaman içerisinde matlaştıysa veya her yıkamanızdan sonra yemek kalıntılarının kaldığını görüyorsanız Fairy Platinum Plus kapsüllerini deneyebilirsiniz. Bu kapsüller ile bulaşıklarınız kendi parlaklığına kavuşur. Kapsüller hızla çözülür ve kısa programlarda da kullanılabilir. Yemek kalıntılarını parçalamanın yanı sıra zamanla oluşan matlığı da giderir. Bulaşık makinenize koyabilir veya parlatıcı bölmesine ekleyebilirsiniz. Etkili bir temizlik ve hijyen sağlamak için bu tabletlerden yararlanabilirsiniz. Bu kapsüller daha iyi su ve enerji verimliliğine katkıda bulunur. Ayrıca hepsi bir arada durulama yardımı ile gümüş ve cam koruması içerir. Bulaşıklarınız eskisinden daha parlak gözükecek ve tertemiz olacaktır. Bulaşıklarınıza gerçek parlaklıklarını geri kazandırmak için bulaşık makinesi deterjanlarında yalnızca yüksek kaliteli bileşenler kullanılmaktadır. Fairy Platinum Plus bulaşık makinesi tableti yorumları ve kullanıcı değerlendirmelerine sayfadan kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Fairy Platinum Plus 100 yıkama bulaşık makinesi tableti fiyatı Trendyol’da ayrıntıları ile birlikte yer almaktadır.