Fairy Platinum Bulaşık Makinesi Kapsülü 90 Lı

549,99 TL
(6,11 TL / yıkama)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
598,49 TL
2 Adet ve Üzeri %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %2 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
659,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Fairy Platinum Bulaşık Makinesi Kapsülü 90 Lı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Happy Center Satıcı Ünvanı: ZERRE ELEKTRONİK HİZMETLERİ DANIŞMANLIK VE YAZILIM TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0844046354800001 Vergi Kimlik Numarası: 8440463548
    Bu ürün Happy Center tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Form Tablet
  • Paket İçeriği Çoklu
  • Yıkama Sayısı 61-100
Geri Bildirim Ver

Fairy Platinum Limon Kokulu Bulaşık Makinesi Deterjanı Tablet 90 Yıkama

Zorlu kirlere sahip bulaşıkların temizliği için kaliteli bir deterjan kullanımı son derece önemlidir. Böylelikle arzu edilen temizliğe ulaşmak mümkün hale gelir. Fairy Platinum limon kokulu bulaşık makinesi deterjanı 90 tablet etkili hijyen sunan tasarımı ile müşterilere etkin bir temizlik hizmeti verir. Ürün, çok sevilen Fairy markası güvencesi ile imal edilerek satışa sunulur. Zorlu yağ lekelerine derinlemesine nüfuz eden formülü ile dikkatleri üzerine çeker. Su içerisinde kolay bir şekilde çözünen tablet yapısı ile rahat bir temizlik sunar. Fairy tablet kullanıma hazır şekilde imal edildiğinden soymaya ve yırtmaya ihtiyaç duyulmadan kullanılabilir. Makinenin çeşitli ekipmanlarında biriken yağları kolayca temizler. Fairy Platinum kapsül ile bulaşıklarınız için benzersiz bir temizlik elde edebilirsiniz.

  • Kirlere karşı derinlemesine temizlik
  • Kolay çözünür pratik kapsül
  • Kirece karşı etkili formül

Fairy Platinum Bulaşık Makinesi 90 Tablet Yıkama Özellikleri

Fairy Platinum Bulaşık Makinesi 90 Tablet Yıkama Özellikleri

Bulaşıklar için etkili bir temizliğin sağlanması kullanılan makine deterjanının özelliklerine bağlıdır. İyi bir bulaşık deterjanı hijyenik bir temizliği beraberinde getirir. Fairy Platinum bulaşık makinesi deterjanı yüksek hijyen sağlayan özel formülü ile müşterilere eşsiz bir deneyim imkanı tanır. Ürün, etkili yağ sökücü özelliği ile göz doldurur. Hızlı çözünen kapsülleri ile hassas bir yıkama işlemi gerçekleştirir. Formülünde bulunan parlatıcı ve tuz etkisi ile cam ve çelik bulaşıklara zarar vermez. Üstün yağ çözücü özelliği sayesinde makine filtresi, iç borular ve su fiskiyesi gibi ekipmanlarda yağ oluşumuna müsade etmez. Kullanıma hazır kapsül tasarımı sayesinde yırtma gibi işlemlerle uğraşmak zorunda bırakmaz. Böylelikle pratik bir kullanım ve zamandan önemli oranda tasarruf sağlar. Siz de Fairy Platinum limon kokulu kapsül ile kaliteli bir deneyime kavuşabilirsiniz.

Fairy Platinum Bulaşık Makinesi 90 Tablet Yorumları

Fairy Platinum Bulaşık Makinesi 90 Tablet Yorumları

Mutfakta kullanılan malzemelerin sağlıklı bir kullanıma uygun olması beklenir. Kaliteli bir bulaşık deterjanı bu noktada önemli avantajları beraberinde getirir. Fairy Platinum bulaşık makinesi tableti özel konsantre formülü ile müşterilere pek çok avantaj sağlar. Ürün, tüm bulaşıklar için kusursuz bir temizlik hizmeti verir. Makine filtresinde biriken yağları ortadan kaldırır. Makine filtresinin yanı sıra iç borularda ve su fiskiyesi gibi ekipmanlarda yağ lekeleri nedeniyle oluşabilecek tıkanıklıkların önüne geçer. Hızlı çözünen kapsülü kirlere derinlemesine nüfuz ederek kapsamlı bir temizlik gerçekleştirir. Ayrıca limon kokulu tasarımı ile bulaşık makinesinin de gayet hoş kokmasını sağlar. Fairy Platinum limon kokulu bulaşık makinesi deterjanı 90 tablet yorumları ürünün müşteriler tarafından fazlasıyla beğeni topladığını net bir biçimde ortaya çıkarır. Fairy Platinum modeli ile birbirinden önemli avantajlara sahip olabilirsiniz.

Cazip Fairy Platinum Bulaşık Makinesi 90 Tablet Fiyatları

Cazip Fairy Platinum Bulaşık Makinesi 90 Tablet Fiyatları

Yüksek hijyen sunan formülü ve kapsül tasarımı ile göze çarpan Fairy Platinum limon kokulu bulaşık makinesi deterjanı 90 tablet fiyatı ürünün tüm nitelikleri göz önünde tutularak belirlenir. Ürün çok tanınan Fairy markası aracılığı ile müşterilerin hizmetine sunulur. Fairy markası limon kokulu bulaşık deterjanı zorlu yağları hızlı çözen tasarımı ile dikkat çeker. Bunun yanında temizlik sonrası yaydığı güzel limon kokusu ile büyük ferahlık sunar. Yüksek hijyen sunması ile rahatlıkla yemek pişirilmesine yardımcı olur. İşlevsel tasarımı ile pratik bir kullanım sahip Fairy Platinum limon kokulu kullananlar birçok önemli fayda sağlar. Siz de ürünü satın alarak bu avantajlardan yararlanma imkanına erişebilirsiniz. Bu ürünün avantajlı fiyat seçeneklerine Trendyol üzerinden hızlı ve kolay şekilde ulaşabilirsiniz. Böylece bulaşıklarınızda hijyenin keyfini sürebilirsiniz.