Fairy FAİRY BULAŞIK DETERJANI 1400 ML LOSYON

45,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Fairy FAİRY BULAŞIK DETERJANI 1400 ML LOSYON

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CarrefourSA Satıcı Ünvanı: CARREFOURSA CARREFOUR SABANCI TİCARET MERKEZİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0203001707102126 Vergi Kimlik Numarası: 2030017071
    Bu ürün CarrefourSA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • FAİRY BULAŞIK DETERJANI 1400 ML LOSYON

Ürün Özellikleri

  • Hacim 1000+ ml
Geri Bildirim Ver

Fairy Losyon Elde Bulaşık Deterjanı 1400 ml

Fairy losyon bulaşık deterjanı, donmuş yağların tabaklar üzerindeki kalıntısını temizler. Beklemiş kirlerde bile etkili performans gösterir. Mutfak malzemelerini temizlemenin yanı sıra, yüzeylerdeki kirleri de çözer. Fırın ve ev aletlerindeki lekeleri, mutfak dolaplarının ve beyaz eşyaların üzerine sıçrayan yağ izlerini, tezgah ile lavabolarda biriken yağ kalıntılarını, ocak üzerindeki yağları rahatlıkla çıkarır. Uzun süre temizlik yapılmayan yüzeylerde biriken yağlar, katman oluşturur. Üzerine bir miktar damlatarak 10 dakika kadar bekledikten sonra sünger veya tel yardımıyla temiz yüzeylere sahip olabilirsiniz. Şişesinin dönüştürülebilir olması doğaya sağladığı yararlardan biridir. Üretim esnasında çevre ve insan sağlığı esas alınarak doğal içerikler bir araya getirilir. Hassas cilt yapısına sahipseniz ellerinizi içinde bulunan vitaminler ile besler. Alerjik reaksiyonları önler.

  • Yağ çözücü özellik
  • Yüksek temizleme performansı
  • Farklı alanlarda kullanım

Fairy Losyon Elde Bulaşık Deterjanı Özellikleri

Bulaşıkları elde yıkama esnasında cilt dokusunun yumuşaklık kazanması çatlama riskini önler. Fairy bulaşık deterjanı losyon 1400 ml ambalajıyla oldukça avantajlıdır. Yüksek köpürme özelliği sayesinde bir damlalık kullanımda dahi etkili performans gösterir. Böylelikle uzun süreli kullanım fırsatını sizlere sunar. Aloe vera özlerinden hazırlanarak doğal bir deterjan elde edilir. Kimyasal içerikleri bulundurmayan ürün, bir el losyonu özelliği taşır. Yıkama esnasında ellerinizi nemlendirir, sonrasında yumuşak kalmasına katkı sağlar. Aloe veranın eşsiz doğal kokusu mutfağınızda yayılır. Bir oda parfümü havasını da sizlere yaşatır. E vitamini barındıran ürün, kaşıntıya ve kızarıklığa sebep olmadan cildi yumuşatır. Ellerin dış yüzeyini besleyerek yaşlılık belirtilerinin oluşmasını önler. Yağ çözme teknolojisi ile zorlu kirlerin çıkarılmasını sağlayan deterjan, su tasarrufunda bulunur. Su altında yıkamanıza gerek kalmaz. Yağ çözücü etkisi sayesinde kısa bir süre deterjanlı beklettikten sonra yıkayabilirsiniz.

Fairy Losyon Elde Bulaşık Deterjanı Avantajları

Mutfakta çalışıldığı esnada birçok bulaşık birikir. Her ürünün makinede yıkanması uygun değildir. Bu sebeple elde yıkama gerçekleştirilmesi gerekir. Temizleyici özelliği yüksek olan ürünler, hassas ciltler üzerinde tahrişe sebep olabilir. Fairy losyon elde bulaşık deterjanı 1400 ml yorum bölümünde tahriş riskinin az olduğuna dair pek çok değerli ifade yer alır. Ürünü deneyimleyenlerin değerli yorumlarını inceleyerek kararınızı verebilirsiniz. Nemlendirici özelliği sayesinde ellerinizin bakımını yapabilmeniz de mümkündür. Yumuşaklık veren içeriği, el yüzeyinin kurumasını ve çatlamasını önler. Kış aylarında soğuk hava ile beraber artan çatlamaları yumuşaklık özelliği sayesinde engeller. Aloe vera içerikli ürün, ellerinizin ve mutfağınızın hoş kokulara sahip olma avantajını sizlere yaşatır. Özel bileşenleri cildinizi her daim korumaya yönelik fayda sağlar. 1400 mililitrelik ambalajı ile uzun süreli kullanım avantajı sunar.

Fairy Losyon Elde Bulaşık Deterjanı 1400 ml Fiyatı

Mutfak malzemelerini elde yıkama esnasında direkt olarak elle temas eden deterjanlar, yüzeyde çatlaklara sebep olabilir. Fairy losyon elde bulaşık deterjanı 1400 ml, avantajlı şişesi ile uzun süre sağlıklı bir şekilde yıkama gerçekleştirmenize yardımcı olur. Açılır kapanır özelliği, tutukluk oluşturmadan pratik bir kullanım imkanı sağlar. Çok köpüren özelliği sayesinde kir kalıntılarını tamamen temizleyerek bir sonraki kullanıma hazır hale getirir. Bir damla miktarla yüksek oranda temizleme sağlar. Normal yemek yağları ve donmuş kirler üzerinde etkili performans gösteren Fairy losyon elde bulaşık deterjanı 1400 ml fiyatları kampanya dönemlerine göre değişiklik gösterir. Bütçenize katkı sağlamayı düşündüğünüz durumlarda indirim dönemlerini takip ederek fırsatlardan yararlanabilirsiniz. Trendyol, bütçenize katkı sağlayarak alışveriş yapma imkanı sunar. Online alışveriş kolaylığı sayesinde siparişinizi kısa sürede oluşturarak dilediğiniz ürünün kullanımına hemen başlayabilirsiniz.