2
Bulaşık Makinesi Deterjanı kategorisinde
en çok favorilenen 2. ürün

Fairy Bulaşık Makinesi Kapsülü Hepsi Bir Arada 120 Li

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (21)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
569,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
559,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
573,90 TL
3. Ürüne 100 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
583,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Fairy Bulaşık Makinesi Kapsülü Hepsi Bir Arada 120 Li

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KURŞUNOĞLU 2M-Pb Satıcı Ünvanı: KURŞUNOĞLU YAPI MALZEMELERİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Trabzon Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0594086777400018 Vergi Kimlik Numarası: 5940867774
    Bu ürün KURŞUNOĞLU 2M-Pb tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fairy Hepsi Bir Arada bulaşık makinesi kapsülleri sıvı içeriği ve toz bölmesiyle tek bir kapsülde birleşerek 24 saate kadar beklemiş yağ gibi en inatçı kirlerle bile savaşır.Ulrtra çözünür kesecik sıkıştırılmış sert tabletlere göre daha hızlı çözünür, böylece kapsüller hemen mükemmel bir Hepsi Bir Arada temizliği için harekete geçer. * Zorlu kirlerin temizliğinde * Kısa programda bile mükemmel sonuç * Mükemmel parlaklık bırakır * Hızlı çözünen kapsül

Ürün Özellikleri

  • Form Tablet
  • Paket İçeriği Çoklu
  • Yıkama Sayısı 101-150
Geri Bildirim Ver

Fairy Hepsi Bir Arada 120 Yıkama Bulaşık Makinesi Deterjanı

Bulaşık makinesi, mutfaktaki kirlilerin yıkanmasında önemli yardımcılaran biri olarak dikkat çeker. Bu noktada da iyi bir bulaşık makinesi deterjanına ihtiyaç duyulur. Böylelikle makineden verimli bir performans alınması mümkün olur. Fairy hepsi bir arada 120 yıkama bulaşık makinesi deterjanı, kaliteli tasarımı ile müşterilere kusursuz bir hizmet sunar. Ürün, uluslararası alanda tanınan Fairy markası tarafından üretilerek satışa sunulur. Aynı zamanda zorlu yağlara karşı fazlasıyla etkili formülü ile göz doldurur. Uzun süreli köpük etkisi oluşturarak kirlerin içine iyice nüfuz eder. Bulaşıklar üzerinde herhangi bir kir bırakmadan etkili temizlik sağlar. Yıkama sonrası ekstra parlak bir görünüm sunar. İçeriğinde insan sağlığına zararlı bir maddeye rastlanmaz. Fairy markası ile eşsiz bir deneyim yaşayabilirsiniz.

  • Zorlu yağlara karşı etkili
  • Uzun süreli köpük
  • Ekstra parlak görünüm

Fairy Hepsi Bir Arada Bulaşık Makinesi Deterjanı Özellikleri

Fairy Hepsi Bir Arada Bulaşık Makinesi Deterjanı Özellikleri

Yemeklerde kullanılan tabak, çatal ve kaşık gibi mutfak gereçlerinin her zaman hijyenik olması gerekir. Bunların temizlenmesinde tercih edilen bulaşık makinesi deterjanının özellikleri de fazlasıyla önemlidir. Fairy bulaşık makinesi deterjanı, eşsiz özellikleri ile müşterilere büyük kolaylık sağlar. Ultra yağ temizleme gücü sayesinde kirleri kolay bir şekilde ortadan kaldırır. Bunun yanı sıra özel formülü ile yağların son derece hızlı bir biçimde sökülmesine yardım eder. Parlak görünümle birlikte bulunulan ortama hoş bir koku yayar. Ürün, suda kolay çözünebilir yapısı ile kirlere derinlemesine nüfuz eder. İdeal ebatları sayesinde makineye rahat bir şekilde yerleştirilebilir. Böylelikle pratik bir kullanımı beraberinde getirir. İçeriğinde bulunan tüm malzemelerin sağlık dostu olmasına azami önem gösterilir. Kaliteli Fairy markalı deterjan ile bulaşıklarınız üzerindeki kirleri kolay şekilde ortadan kaldırabilirsiniz.

Fairy Hepsi Bir Arada Bulaşık Makinesi Deterjanı Avantajları

Fairy Hepsi Bir Arada Bulaşık Makinesi Deterjanı Avantajları

Bulaşıkların arzu edilen hijyene kavuşması için iyi bir bulaşık makinesi deterjanına sahip olunması gerekir. Kaliteli bir bulaşık deterjanı, farklı kirler karşısında pek çok avantajı beraberinde getirir. Fairy markalı hepsi bir arada bulaşık deterjanı, benzersiz formülü ile müşterilere önemli avantajlar sağlar. Ürün, özel formülü sayesinde tabak ve kaşık gibi araçların üzerinde bulunan kirlere etkili bir biçimde nüfuz eder. Kirleri iyice yumuşatarak kolay bir şekilde yok eder. Zorlu yağ lekelerini de kusursuz biçimde ortadan kaldırır. Temizleme işleminden sonra göz alıcı bir parlaklığın yanı sıra hoş koku meydana getirir. Ürün, makine üzerinde de herhangi bir olumsuz etki meydana getirmez. Pratik kullanımının yanı sıra sağlıklı bir kullanımı da beraberinde getirir. 8001090507549 kodlu Fairy hepsi bir arada bulaşık deterjanı ile önemli avantajlara sahip olabilirsiniz.

Fairy Hepsi Bir Arada Bulaşık Makinesi Deterjanı Fiyatları

Fairy Hepsi Bir Arada Bulaşık Makinesi Deterjanı Fiyatları

Özel geliştirilmiş formülü dikkatleri üzerine çeken Fairy hepsi bir arada 120 yıkama bulaşık makinesi deterjanı fiyatıyla da öne çıkar. Fiyatlar, ürünün tüm nitelikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Ürün, kaliteli Fairy markası ile müşterilerin beğenisine sunulur. Fairy, Amerikan P&G markası bünyesi altında üretimlerini gerçekleştirir. Fairy markalı bulaşık makinesi deterjanı, derinlemesine yağ ve kir çözücü özelliği müşteriler tarafından önemli derecede ilgi görür. Bununla birlikte iz bırakmadan eşsiz ve parlak bir görünüm sunar. Fairy markasını tercih edenler pek çok önemli fayda elde eder. Siz de ürünü hemen satın alarak bu önemli avantajlardan yararlanma fırsatını yakalayabilirsiniz. Fairy hepsi bir arada 120 yıkama bulaşık makinesi deterjanı yorumları, ürünün müşteriler tarafından fazlasıyla beğeni topladığını ortaya koyar. Bu ürünün avantajlı fiyat seçeneklerine Trendyol üzerinden kolay biçimde ulaşabilirsiniz.