1
Bulaşık Makinesi Deterjanı kategorisinde
en çok değerlendirilen 1. ürün

Fairy Hepsi Bir Arada Bulaşık Makinesi Deterjanı Kapsülü/tableti 140 Yıkama Limon Kokulu

679,90 TL
(4,86 TL / kapsül)
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
714,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
729,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Fairy Hepsi Bir Arada Bulaşık Makinesi Deterjanı Kapsülü/tableti 140 Yıkama Limon Kokulu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Onlinemarket06 Satıcı Ünvanı: TUNCELLER GIDA VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0864001612000019 Vergi Kimlik Numarası: 8640016120
    Bu ürün Onlinemarket06 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • #özelürün ?Fairy Hepsi Bir Arada Bulaşık Makinesi Kapsülü ilk yıkamada temizlik etkisine sahiptir ve formülü kurumuş yağları bile temizler. Fairy Hepsi Bir Arada sıvı ve tozu tek bir güçlü kapsülde birleştirir. Ultra çözünür poşeti, sıkıştırılmış sert kapsüllerden daha kısa sürede çözünür, böylece işi bitirmek için hemen etki gösterir. Ayrıca kullanımı son derece kolaydır. Kapsülü otomatik bulaşık makinenize yerleştirmeniz yeterli. Ambalajını açmaya gerek yok, böylece dağınıklık da yok. İlk seferde temizleme etkisi ile kurumuş yağları dahi temizler Fairy Hepsi Bir Arada Bulaşık Makinesi Kapsülü İnatçı yağları giderir ve üstün parlatma işlevi vardır. Cam ve gümüş koruma etkisi ile dâhili tuzlama ve durulama yardımı etkisi. Bulaşık makinenizin temiz ve ferah kokmasını sağlar. Sıvı yağ çözücü ile güçlü temizleme etkisi. Tüm önde gelen bulaşık makinelerinde kullanım için tasarlanmıştır. Kullanıma hazırdır, poşetinden çıkarmaya gerek yoktur.

Ürün Özellikleri

  • Form Tablet
  • Paket İçeriği Çoklu
  • Yıkama Sayısı 101-150
Geri Bildirim Ver

Fairy Hepsi Bir Arada 140 Yıkama Bulaşık Makinesi Deterjanı Tableti / Kapsülü Limon Kokulu

Temizlik malzemeleri, günlük yaşamın vazgeçilmez ürünleridir. Hayatın birçok alanında bu malzemelere ihtiyaç duyulur. Kullanışlı olması ile bilinen Fairy hepsi bir arada 140 yıkama bulaşık makinesi deterjanı tabletinin beğeni toplayan bir yapısı bulunur. Bulaşıklarınızı kolay bir şekilde temizleyen bu ürün, sıklıkla tercih edilir. Güçlü temizlik özelliklerini tek bir kapsüle toplayan Fairy hepsi bir arada 140 yıkama bulaşık makinesi deterjanı tableti / kapsülü limon kokulu ürün sizi her anlamda memnun eder. Suda kolayca çözünen özel bir poşetle çevrili sıkıştırılmış kapsüllerle bulaşıklarınız tertemiz olur. Yağları kolaylıkla temizler. Ön yıkama yapmaya gerek kalmaz. Fairy bulaşıklarınızı temizlerken size de sevdiklerinizle beraber geçireceğiniz keyifli zamanlar kalır.

  • İlk yıkamada etkili
  • Ultra çözünür poşet
  • Üstün parlatma işlevi

Fairy Hepsi Bir Arada Bulaşık Makinesi Tableti Özellikleri

Fairy Hepsi Bir Arada Bulaşık Makinesi Tableti Özellikleri

Pratik ve rahat kullanım avantajı sağlayan ürünler her zaman ön plana çıkar. Fairy hepsi bir arada 140 yıkama bulaşık makinesi deterjanı tableti / kapsülü limon kokulu 78325 sayesinde mutfağınızda biriken yağlı bulaşıkları kolayca temizleyebilirsiniz. Kaliteli ve hijyenik olan bu temizlik ürün sayesinde işlerinizi kısa süre içerisinde tamamlayabilirsiniz. Parlatıcı ve deterjan Fairy kapsüllerde sıkıştırılarak bir araya getirilir. Ultra çözünür poşeti sayesinde klasik tabletlere oranla hızlı bir şekilde kirleri yüzeyden söker ve atar. Ürün bu avantajı sayesinde her tür lekeyi kolay bir şekilde temizler. Ergonomik bir şekle sahip olan bu kapsülü bulaşık makinenize yerleştirmeniz yeterli olur. Ulta çözünür ambalajı açmanıza bile gerek bulunmaz. Kullanımı son derece kolay olan ürün, üstün parlatma işlevi sayesinde mutfak eşyalarınıza şık bir görünüm de kazandırır.

Fairy 140 Yıkama Bulaşık Makinesi Kapsülü Avantajları

Fairy 140 Yıkama Bulaşık Makinesi Kapsülü Avantajları

Ev ve ofis ortamında bulaşık temizleme malzemelerine ihtiyacınız olabilir. Fairy hepsi bir arada 140 yıkama limon kokulu bulaşık makinesi deterjanı tableti / kapsülü sayesinde işlerinizi kısa süre içerisinde tamamlayabilirsiniz. İlk yıkamada temizlik avantajı sunan bu ürün sayesinde mutfak eşyalarınızı ilk kez kullanıyor gibi hissedebilirsiniz. Fairy hepsi bir arada ürünleri kurumuş yağ gibi zorlu lekeleri ilk seferde temizlemesi ile bilinir. Ultra çözünür kapsüller sayesinde bulaşık makinesinin haznesine tam olarak uyum sağlar. Küçük ama etkili olan bu ürünün kullanımı kolaydır. İlk yıkamada lekeleri çıkarmada etkili olan Fairy hepsi bir arada ile bulaşıklarınızda hiçbir iz bırakmaz. Sizlere ilk günkü kullanım hissi yaşatır. İlk yıkamada etkili çözüm sunan bu ürün sayesinde gereksiz su israfını da önleyebilirsiniz. Kısa süre içerisinde işlerinizi halletmeye olanak veren kapsül yardımıyla vaktinizi sevdiklerinize ayırabilirsiniz.

Fairy Hepsi Bir Arada 140 Yıkama Bulaşık Makinesi Fiyatı

Fairy Hepsi Bir Arada 140 Yıkama Bulaşık Makinesi Fiyatı

Fairy hepsi bir arada 140 yıkama bulaşık makinesi deterjanı tableti / kapsülü limon kokulu fiyat seçeneği ürünün tüm özelliklerine göre belirlenir. Bulaşık işlerinizi kısa bir zaman içerisinde halletmenize olanak veren kapsüller sizlere yardımcı olur. İlk yıkamada temizlik etkisine sahip olan bu kapsül, inatçı kirleri bile kolaylıkla temizler. Fairy hepsi bir arada bulaşık makinesi deterjanı kapsülü bulaşıklarınızı temizlerken, ferah kokmasına da imkan tanır. Ürün, önde gelen tüm bulaşık makine modelleri için özveri ile tasarlanmış şekilde size sunulur. Gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Bulaşıklarınıza parlaklık vermesi sebebiyle de şık bir görünümde kazandırır. Kullanım kolaylığına ve pratikliğine sahip olan bu ürüne Trendyol’da avantajlı fiyat seçenekleri ile sahip olabilirsiniz. Daha önce ürünü alanların değerlendirmelerini ve yorumlarını Fairy hepsi bir arada bulaşık makinesi deterjanı kapsülü kullanıcı yorumları kısmından öğrenerek ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.