Faberlic Evim Bulaşık Makinesi Tableti 400 gr.

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Faberlic Evim Bulaşık Makinesi Tableti 400 gr.

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • ÜRÜN KODU FB11060 ÖZELLİKLER Bulaşık makinesi tableti, ''Her şey dahil'' tuz ve durulama da dahil olmak üzere bulaşık makineleri için gerekli tüm araçlara eşittir. Gümüş ürünler de dahil tüm bulaşıklardan çeşitli kirleri etkili bir şekilde söker atar.Leke ve iz bırakmaz.Cam ve çelik bulaşıklara parlaklık verir.Düşük sıcaklık derecesinde bile aktiftir.Kutuda 20 adet mevcuttur.

Ürün Özellikleri

  • Form Tablet
Geri Bildirim Ver