Faber Castell Faber Castel Pastel 4 Renk Şeffaf Gövdeli Fosforlu Kalem

189 TL
(47,25 TL / adet)
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
204,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Faber Castell Faber Castel Pastel 4 Renk Şeffaf Gövdeli Fosforlu Kalem

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Pozitif E-Ticaret Satıcı Ünvanı: POZİTİF YAYINCILIK E-TİCARET PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0733107178900001 Vergi Kimlik Numarası: 7331071789
    Bu ürün Pozitif E-Ticaret tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Faber Castel Pastel 4 Renk Şeffaf Gövdeli Fosforlu Kalem Bu ilan Entegrapi ile listelenmiştir!
Geri Bildirim Ver

Faber Castell 15 46 10 Textliner 1546 4'lü Set Pastel Fosforlu Kalem

Çalışmalarınızı keyifli hâle getirmek isterseniz Faber Castell Textliner 1546 pastel fosforlu 4'lü kalem setini tercih edebilirsiniz. Bu ürünler, önemli yerleri işaretlemek için tasarlanır. Özel bir mürekkeple geliştirilen bu set, uzun süreli kullanım sunar. Akışkan nitelikteki mürekkep sayesinde yumuşak dokunuşlarla yoğun ve parlak renk sağlanır. Ergonomik tasarım, fosforlu kalemin dikkat çeken nitelikleri arasında yer alır. Özel dış formu sayesinde ürünü kavramak ve tutmak oldukça kolay olur. Hafif bir yapıya sahip olan bu model, her yere kolaylıkla taşınabilir. Özellikleri ile çok yönlü bir kullanım sunan bu ürünleri tercih edebilirsiniz.

  • Ürün ebatları: 12 x 11,5 x 3 cm
  • Ağırlığı: 95 gram
  • Adet: 4'lü set

Faber Castell Textliner Pastel Fosforlu Kalem Özellikleri

Faber Castell Textliner Pastel Fosforlu Kalem Özellikleri

Faber Castell Textliner 1546 pastel fosforlu 4'lü kalem seti, parlak renkleriyle öne çıkar. Pastel tonlara sahip olan bu modeller, kâğıt üzerinde canlı çizgiler oluşturur. Okuduğunuz veya yazdığınız metinlerde odaklanmak istediğiniz yerleri, bu kalemlerle kolaylıkla vurgulayabilirsiniz. Fosforlu tonlar, su bazlı mürekkep ile sağlanır. Bu mürekkep, akışkan bir yapıya sahip olduğu için kolay uygulanır. İşlem sırasında kâğıt üzerinde yekpare bir renk elde edilir. 5.1 mm kalınlığındaki uç, rahat bir kullanım sergiler. Faber Castell Textliner 1546 pastel fosforlu kalem, tekrar doldurulabilir. Ürünün mürekkebi bittikten sonra yenisini alarak kullanmaya devam edebilirsiniz. Paket içeriğinde 4 adet kalem bulunur. Bu ürünler lila, gül, turkuaz ve kayısı renkleri olur. Floresan özelliği, uygulama yapılan yerlerin parlak bir görünüme sahip olmasını sağlar.

Faber Castell Pastel Fosforlu Kalem Nerelerde Kullanılır?

Faber Castell Pastel Fosforlu Kalem Nerelerde Kullanılır?

Yüksek performanslı Faber Castell Textliner 1546 pastel fosforlu 4'lü kalem seti, geniş bir alanda kullanılabilir. Özel üretilen bu ürünler, tüm kâğıt yüzeylerde başarılı sonuçlar almayı sağlar. Bu ürün, öğrenciler için ideal bir yapıdadır. Önemli yerleri vurgulamayı sağlayan kalem, ders çalışırken büyük kolaylık sunar. Okunan veya yazılan metinlerde odaklanılması gereken yerler, fosforlu mürekkep ile kolaylıkla işaretlenebilir. Bu işaretli bölümler sayesinde çalışma esnasında dikkati arttırmak mümkün olur. Set, iş yaşamında da kullanılabilir. Yazılı belgeleri incelerken, dikkate almak istediğiniz yerleri vurgulayabilirsiniz. Faber Castell Textliner 1546 pastel fosforlu 4'lü kalem seti; editör, redaktör ve çevirmen gibi metin üzerinde çalışan kişiler için büyük kolaylık sunar. Eğlenceli renklere sahip olan bu ürün, gündelik kullanım için de uygun bulunur.

Faber Castell Textliner Pastel Fosforlu Kalem Kaliteli mi?

Faber Castell Textliner Pastel Fosforlu Kalem Kaliteli mi?

Özel malzemelerden üretilen Faber Castell Textliner 1546 pastel fosforlu 4'lü kalem seti, dayanıklı yapısıyla dikkat çeker. İç ve dış kısımları uzun süreli kullanıma uygun biçimde dizayn edilir. Plastik dış yüzey, kalemin kullanım esnasında deforme olmasını önler. Ergonomik yapı, bu modelin dikkat çeken özellikleri arasında yer alır. Kalem, kavrayış kolaylığı sağlayacak biçimde dizayn edilir. Ürünü kaliteli kılan bir diğer özellik de iç yapısıdır. Mürekkep, modelin içinde yer alan bir sünger vasıtasıyla kâğıda aktarılır. Bu sünger, kaliteli malzemeden imal edildiği için uzun süreli kullanımı destekler. Verev kesim özel uç dizaynı da kalemleri kaliteli kılar. Farklı kalınlıkta çizgiler çekmeyi mümkün kılan bu uç stili, kapak ile korunur. Bu modelin performansı hakkında detaylı bilgi edinmek için Faber Castell Textliner 1546 pastel fosforlu 4'lü kalem set yorum ve puanlamalarını okuyabilirsiniz. Derslerinizde ve işinizde kolaylık sunan bu ürünü, Trendyol üzerinden edinebilirsiniz.