Faber Castell Sıvı Düzeltici Daksil 20 ml

78 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (37)
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
5 Adet ve Üzeri 15 TL İndirim
1.000 TL'ye 70 TL İndirim
Kurumsal Fatura
44,90 TL
1.000 TL'ye 40 TL İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Faber Castell Sıvı Düzeltici Daksil 20 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OKUL MODU Satıcı Ünvanı: İBRAHİMOĞULLARI BİLGİ TEKNOLOJİLERİ ELEKTRONİK TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0469132301200001 Vergi Kimlik Numarası: 4691323012
    Bu ürün OKUL MODU tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 5 adet 20 ml
  • Beyaz renk
  • Hızlı kurur.
  • TÜM ÜRÜNLERİMİZ ADET SATILMAKTADIR.

Ürün Özellikleri

  • Okula Dönüş Ortaokul
Geri Bildirim Ver

Faber Castell Sıvı Düzeltici Daksil 20 ml

Faber castell sıvı düzeltici daksil 20 ml özel kimyasal yapısıyla tükenmez kalem, dolma kalem ve pilot kalemlerin neden olduğu en zorlu mürekkep lekelerinden, saniyeler içinde kolayca kurtulmanızı sağlar. İster okulda ister işyerinde kullanım için olsun, belgelerinizdeki tüm mürekkep kaynaklı hatalarınızı hızlı ve kolay biçimde düzeltmek için özel olarak tasarlanmıştır. Bir harf, bir kelime veya cümle farketmeksizin hataları kapatmanıza yardımcı olur. Faber Castell sıvı daksil özel kimyasal formülü ile hata yapılan yazıların etkili bir şekilde düzeltilmesini sağlar. Bu ürünü kullandıktan bir süre kuruması beklenilmeli, daha sonra silinmiş alanın üzerine yeniden yazılmalıdır. Faber Castell sıvı düzeltici 20 ml, hızlı kuruma sağlayan formülü sayesinde bekleme süresini en aza indirerek gereksiz yere zaman kaybına engel olur.

  • Tek seferde kapatıcılık
  • Hızlı kuruma
  • Her yazıyı silme

Faber Castell ile Hataları Yok Et

Faber Castell ile Hataları Yok Et

Faber Castell daksillerinin iki farklı formu bulunur. İlki kalem tipi olarak karşınıza çıkar. Faber Castell sıvı düzeltme kalemi, kullanım kolaylığı sayesinde dikkat çeken bir üründür. Ergonomik tutuşu ve pratik yapısıyla sevilerek kullanılır. Faber Castell sıvı düzeltme kalemi nasıl kullanılır sorusunun cevabı çok kolaydır. Hata yapılan yazının üstüne gelinir ve tıpkı yazının üstüne çizgi çekiliyormuş gibi kalemle bastırılır. Bu sayede yapılmış olan hata kusursuz bir şekilde kapatılır. Ürün kuruduğunda alan tekrar üzerine yazılmaya hazır bir hale gelir. Ürünler tıpkı kalemler gibi kolay bir şekilde taşınabilirler. Bu kullanışlı ürün, fotokopi, faks kağıdı gibi birçok kağıt türü üzerine başarı ile uygulanabilir. Ürünün ikinci formu olarak şerit daksil Faber Castell göze çarpar. Bant şeklinde olan bu daksil yazının uzunluğuna göre çekilerek yazıyı kapatabilir. Bu ürün herhangi bir kuruma süresi gerektirmez. Oldukça hızlı bir kullanımı bulunur.

Faber Castell Sıvı Düzeltici Daksil Özellikleri

Faber Castell Sıvı Düzeltici Daksil Özellikleri

Faber Castell sıvı düzeltici parlak beyaz çabuk kuruyan yapısı ve pürüzsüz yüzeyiyle kağıtla uyumlu bir görünüm sağlar. Kağıt beyazına tıpatıp aynı tonları taşıyan daksil, hatları kamufle ederek adeta yok olmasını sağlar. Köpük yapısındaki uygulama çubuğu çok yönlü ve hassas bir düzeltme sağlar. Uygulaması oldukça kolaydır ve azaltılmış kuruma süresiyle çevreye bulaşmaz. Bu sayede beklemenize gerek kalmadan düzelttiğiniz belgeleri dosyalayabilirsiniz. Sonucunuzu mükemmelleştirmek için kullanmadan önce çalkalamanız önerilir. Sert ve opak şişesi içeriğin uzun süre kullanılmasını sağlar. Su bazlı, çevre dostu, nontoksik ve düşük kokulu formülüyle güvenle kullanabilirsiniz. Yoğun kıvamı sayesinde tek sürüşte tüm hataları kapatabilir. Bunun yanı sıra ince yapısıyla dağılmaz ve kağıt üzerinde tabaka oluşumunu engeller.

Faber Castell Sıvı Düzeltici Daksil Fiyatı

Faber Castell Sıvı Düzeltici Daksil Fiyatı

Ürün ufak boyutlu fakat uzun kullanımlıdır. Yoğun kıvamı sayesinde çok az bir miktarı ile tam kapama sağlanabilir. Bu nedenle ürünü düşünülenden daha çok uzun kullanabilirsiniz. Ürünün kullanım süresi boyutlarının yanı sıra kullanım sıklığına bağlı olarak da değişebilir. Faber castell sıvı düzeltici daksil 20 ml fiyat performans ürünüdür ve uzun ömürlü kullanımı sayesinde pek çok alıcının beğenisini kazanır. Ürün tekli şekilde satılabileceği gibi set şeklinde de satılabilir. Genellikle ofisler çoklu paketleri tercih eder. Set şeklinde satılan ürünlerin birim başına fiyatları daha uygundur. Daksillerin çeşidi de fiyatı belirler. Kalem daksil ve şerit daksil fiyatları birbirinden farklılık gösterir. Şerit daksilde daha kısa şeritler daha uygun fiyatlara elde edilebilirken, kalem daksillerde daha az hacimliler daha uygundur. Faber Castell ile tüm daksil çeşitlerine Trendyol’dan ulaşabilirsiniz.