Faber Castell Faber Castel 12'li Pastel Boya

89 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
Kurumsal Fatura
1.000 TL'ye 40 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
89,90 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Faber Castell Faber Castel 12'li Pastel Boya

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Pozitif E-Ticaret Satıcı Ünvanı: POZİTİF YAYINCILIK E-TİCARET PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0733107178900001 Vergi Kimlik Numarası: 7331071789
    Bu ürün Pozitif E-Ticaret tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Faber Castell Pastel Boya 12'li karton kutu PVC içermeyen doğa dostu ambalajı ile taşınması pratik ve kolaydır. 12 farklı renk seçeneği ile zengin renk çeşitliliği sunar. Renk yoğunluğunu kaybetmeden yayılma ve yumuşak kullanım sağlar. Kağıt, karton, tahta ve taş üzerinde uygulanabilir. Paket içindeki pastel tutucu ile kolay ve temiz bir kullanım sağlar. Canlı ve örtücü renkleri ile eğlenceli bir boyama keyfi için hemen sipariş verin.

Ürün Özellikleri

  • Renk Sarı
Geri Bildirim Ver

Faber Castell Pastel Boya 12 Renk

Faber Castell pastel boya 12 renk seçeneği; canlı tonları ve rahat kullanım özellikleriyle ön plana çıkar. Canlı renkleriyle çocuğunuzun ilgisine ve odağına hitap eder. Bu ürünü çoklu avantajı sayesinde uzun süre bitmeden rahatlıkla kullanabilirsiniz. Faber Castell pastel boya 12'li; evde, okulda, ofiste, büroda ve daha pek çok alanda rahatlıkla tercih edilebilir. Özellikle küçük çocukların okul öncesi eğitimlerinde önemli destekleyici rol oynayan özel üretim üründür. Orijinal ve kaliteli yapı özellikleriyle uzun süre bitmeden sorunsuz şekilde kullanılabilir. Sağlam ve dayanıklı yapı özelliklerinin yanı sıra canlı renkleriyle de her yaş grubunun ilgisini çeker. Çizim ya da resim yaparken kolaylıkla kullanabileceğiniz bu ürün, her dönem bireyler tarafından yoğun şekilde tercih edilir. Yanlış çizim sonrasında da kolayca silebilirsiniz.

  • Canlı renk kalitesi
  • Pratik kullanım
  • Kaliteli malzeme

Faber Castell Boya 12 Renk Canlı Tonları

Faber Castell Boya 12 Renk Canlı Tonları

12’li pastel boya Faber Castell; canlı renk çeşitliliği, pratik ve rahat kullanım özellikleriyle dikkat çeker. Kaliteli ve dayanıklı yapıdadır. Uzun süre sorunsuz kullanım avantajı sağlar. Orijinal kutusu, boya kalemlerinin dağılıp kaybolmasının önüne geçer. Güvenli şekilde taşınmasına da olanak sağlar. Kalitede öncü özel tasarım ürün; bireylere kolay kullanım imkanı sunar. Farklı özellikleri sebebiyle mimari ofislerde tereddüt etmeden kullanılabilir. Bu seçenek; pratik kullanım güvenliği sunan oldukça popüler bir settir. Kalitesi ve renk çeşitliliğiyle pek çok yaş grubunun resim kabiliyetlerini arttıran oldukça kullanışlı bir seçenektir. Uzun süreli kullanım için idealdir. Çok fazla kırılma yapmadan uzun süre rahat bir şekilde kullanılabilir. Estetik yapısı ve ergonomik kullanım özellikleriyle geniş kitlelere hitap eder. Faber Castell pastel boya 12 renk satın almadan önce müşteri yorum ve değerlendirmelerini analiz edebilirsiniz.

Faber Castell Boya 12 Renk Kullanımı

Faber Castell Boya 12 Renk Kullanımı

Faber Castell pastel boya 12 renk kullananlar; ilk uygulama sonrası ürünün kalitesini fark eder. Ürünü özel tasarım kutusu içerisinde uzun süre zahmetsiz bir şekilde muhafaza edebilirsiniz. Faber Castell pastel boya; ihtiyaç ve zevklere özel olarak üretilir. Rahat kullanım özellikleriyle dikkat çeker. Özellikle okullarda ve bazı ofislerde yoğun şekilde ilgi görür. Bu seçenek çok sayıda tona sahip olduğu için renkleri seçme özgürlüğü sunar. Son dönemlerde en çok tercih edilen kalemler arasındadır. Ürünün kaliteli ve sağlam yapısı uzun süreli kullanım güvenliği sunar. Eğitim sürecinin önemli parçasını oluşturan bu ürün, çocuklarınızın resim dersinde yeteneklerini geliştirmelerine katkıda bulunur. Bu sayede keyifli ve kaliteli zaman geçirmesini sağlar. İlk bakışta bu malzemelerle çalışmak zor gibi görünse de ilerleyen zamanlarda oldukça eğlenceli, rahat ve sorunsuz bir şekilde kullanılabilir.

Pastel Boya 12 Renk Fiyatı

Pastel Boya 12 Renk Fiyatı

Faber Castell pastel boya 12 renk fiyatı farklı bütçelere hitap eder. Kullanım amaçlarına göre çeşitlilik gösteren özel tasarım boyalar uygulandığı alanda kapatıcı özelliği gösterebilir. Pek çok alanda sıklıkla tercih edilen kapatıcı özelliğe sahip olan kalemler genellikle hobi çalışması, grafik tasarımları, ahşap boyamaları ve karikatür çalışmalarında yoğun bir şekilde talep edilir. Faber Castell pastel boya 12 renk yorumları; ürünün canlı renklerini ve pratik kullanım özelliklerini ön plana çıkarır. Çocukların hayal dünyasını zenginleştirip canlı renkleriyle ön plana çıkan bu ürün resim ve boya yapmaktan zevk alan kişiler tarafından sıklıkla tercih edilir. Renkli, kaliteli ve dayanıklı boyalar ile monotonluktan uzaklaşarak keyifli pek çok hobi edinebilirsiniz. Kuruduktan sonra yazı ve çizimlere mat aynı zamanda kaliteli görünüm sağlayan bu boya setini Trendyol'dan analiz ederek satın alabilirsiniz.