Faber Castell Grip Matic 1319 0.7 Uçlu Kalem

132 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)

Ürün Bilgileri

Faber Castell Grip Matic 1319 0.7 Uçlu Kalem

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ÜNLÜ STORE Satıcı Ünvanı: NERİMAN ELİF ÜNLÜ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9740286257
    Bu ürün ÜNLÜ STORE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Otomatik olarak kendiliğinden çıkan uç sayesinde kesintisiz yazma kolaylığıkauçuk kılıf ile rahat ve ergonomik tutuş
  • 0,7

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Okula Dönüş Ortaokul
Geri Bildirim Ver

Faber Castell F50811319 Grip Matic 1319 0.7 Uçlu Kalem

Faber Castell 1319 Grip Matic 0.7 siyah uçlu kalem oldukça pratik bir kullanım sahiptir. Ürün içine 0.7 mm uç konularak kullanılır. Söz konusu uç kalınlığı yazı yazmak için idealdir. Not almak, çeşitli hesaplamalar yapmak için bu üründen rahatlıkla faydalanabilirsiniz. Ürün ergonomik bir tasarıma sahiptir. Ele iyi bir şekilde oturan kalem elinizden kaymadığı gibi rahatsızlık hissi de vermez. Kalem siyah rengi ve ikonik tasarımıyla göz doldurur. Bu anlamda hem pratikliği hem de şık görünümü bünyesinde barındırır.

  • Renk: Siyah
  • Tür: Uçlu kalem
  • Materyal: Plastik

Faber Castell Grip Matic 1319 0.7 Uçlu Kalemin Özellikleri Nelerdir?

Faber Castell Grip Matic 1319 0.7 Uçlu Kalemin Özellikleri Nelerdir?

Faber Castell 1319 Grip Matic 0.7 siyah uçlu kalem sahip olduğu özelliklerle kullanıcıların ilgisini çekmeyi başarır. Kalem yapısı hem profesyonel işler hem de çizim ve tasarım için uygundur. Faber-Castell 1319 Grip Matic Versatil 0.7 mm uçlu kalem okul ve iş yeri gibi pek çok alanda tercih edebilir. Kalem üstün tasarımı ile kişilere uzun ömürlü bir kullanım vadeder. Aynı zamanda şık tasarımıyla da pek çok kişinin tarzına hitap etmeyi başarır. Kalem hafif bir yapıya sahiptir. Bu sayede ürün yazma sırasında parmaklara minimum baskı uygular. Böylelikle söz konusu malzemeden uzun saatler çalışan kişiler de faydalanabilir. Kalemin özel tasarımı uç bittiğinde otomatik olarak ilerletme yaparak işinize ara vermeden devam edebilmenizi sağlar. Bu özellik kullanım sırasında maksimum konfor sağlar.

Faber Castell Grip Matic 1319 0.7 Uçlu Kalem Kimler İçin Uygundur?

Faber Castell Grip Matic 1319 0.7 Uçlu Kalem Kimler İçin Uygundur?

Faber Castell 1319 Grip Matic 0.7 siyah uçlu kalem oldukça kullanışlı bir üründür. Kalem sahip olduğu özelliklerle pek çok kişinin kullanımına uygundur. Söz konusu araç okullarda öğretmen ve öğrenciler tarafından tercih edilebilir. Faber Castell 1319 Grip Matic 0.7 uçlu kalem dayanıklı yapısı sayesinde bu grubun yoğun temposunu karşılayabilir. Ürünü satın almak isteyebilecek bir diğer grup ise çalışanlardır. Hemen her sektörden ofis çalışanı Faber Castell 1319 Grip Matic kalemden yararlanabilir. Ürün konforlu yapısı el sağlığının korunmasını yardım eder ve kullanım sırasında yorulmaya neden olmaz. Grip Matic aynı zamanda yazma ve çizim hobileri olanlar için de uygundur. Ürün ile yazarlık ve çizim çalışmaları yapmak oldukça pratik bir hâle gelir. Kalemin gelişmiş destek sistemi bu işlerin de daha rahat yapılmasını sağlar.

Faber Castell Grip Matic 1319 0.7 Uçlu Kalem Dayanıklı mıdır?

Faber Castell Grip Matic 1319 0.7 Uçlu Kalem Dayanıklı mıdır?

Faber Castell 1319 Grip Matic 0.7 siyah uçlu kalem kaliteli malzemeler kullanılarak üretilmiştir. Grip Matic için tercih edilen bu materyaller başta kullanıma bağlı gelişebilecek darbeler olmak üzere pek çok olumsuz dış koşula karşı dayanıklıdır. Böylelikle kalemde kırılma ve çatlama gibi sorunlar görülmez. Ürünün oldukça sağlam iç mekanizması kullanım sırasında takılma yaşamanıza engel olur. İç mekanizma aynı zamanda ucun da korunmasını sağlar. Böylelikle ürünle çalışırken devamlı uç kırılması yaşamazsınız. Ürünün sağlamlığına dair öne çıkan bir diğer detayı ise dış kaplamasıdır. Kalemde kullanılan boya ve kaplama tekniği sürtünmeye karşı dirençlidir. Böylelikle aktif çalışma durumunda bile kalemin boyasında bir aşınma görülmez. Dilerseniz uçlu kalemim kullanım ömrü hakkında fikir sahibi olmak için Faber Castell 1319 Grip Matic 0.7 siyah uçlu kalem yorumlarına göz atabilirsiniz. Grip Matic kaleme Trendyol aracılığıyla son derece hızlı ve kolay bir şekilde sahip olabilirsiniz.