Faber Castell 1347 Grip Iı Versatil Kalem 0.7 Mm - Siyah

215 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
950 TL'ye 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
249,10 TL
200 TL'ye %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Faber Castell 1347 Grip Iı Versatil Kalem 0.7 Mm - Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HİSAR BİNBİR ÇEŞİT ÜRÜN MAĞAZASI Satıcı Ünvanı: HİSARNET İLETİŞİM TELEKOM. ARAC.KIRTASİYE ELEKT.SİST.SAN.VE TİC. LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0463047499900001 Vergi Kimlik Numarası: 4630474999
    Bu ürün HİSAR BİNBİR ÇEŞİT ÜRÜN MAĞAZASI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Faber Castell 1347 Grip II Versatil Kalem 0.7 mm - Siyah

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Faber Castell 51245 1347 GripIi 0.7 mm Siyah Versatil Kalem

İnce uçlu kalemlerle yazı yazmak hem kolaydır hem de konforludur. Harflerin ve çizgilerin inceliği, ilgili gerecin ucuna göre farklılaşır. Çeşitli renklerde üretilen ince uçlu kalemler, şık bir görünüm de sergiler. Versatil kalemler ise genellikle uçlarına ve renklerine göre tercih edilir. Faber-Castell Grip II 1347 0.7 mm Versatil siyah renkli kalem de yazı kalınlığı ve tasarımı dolayısıyla sıkça satın alınan ürünlerin arasındadır. Gerecin tepe kısmındaki yaylı parçaya basınç uygulandığında ortaya çıkan ve yazma işlemi bittiğinde yine aynı yöntemle içeri çekilebilen uç, kalemin korunaklı bir şekilde taşınabilmesini kolaylaştırır. Faber-Castell Grip II 1347 0.7 mm Versatil siyah kalem, pek çok farklı amaç doğrultusunda tercih edilebilir.

  • Boyutlar: 10 x 5 x 20 cm
  • Ağırlık: 9,07 g
  • Gövde Materyali: Plastik

Faber Castell 1347 Grip II Versatil Kalemin Özellikleri

Faber Castell 1347 Grip II Versatil Kalemin Özellikleri

Faber-Castell Grip II 1347 de teknik olarak diğer basmalı yazı araçlarıyla aynı şekilde çalışır. Kalemin üst tarafında silgi takılıdır. Silginin alt kısmında ise uçları koyabileceğiniz hazneyi bulabilirsiniz. Faber-Castell Grip II 1347 0.7 mm Versatil siyah kalemin gövdesinde ekstra silgi bulunur. Bu tür gereçlerin diğer ürünlerden ayırt edilebilmesini kolaylaştıran temel unsur, kalemlerin uç kısmında yer alan metal parçadır. Bu parça kalemin içine ucun yerleşmesini sağlayan bir kanal görevi görür. Gerecin içine uç koyduğunuzda kalemin tepesindeki yaylı kapağa basınç uygulayarak grafitin bu kanala yerleşmesini sağlayabilirsiniz. Ucun, metal parçadan çıktığını gördüğünüz anda gereç kullanıma hazır hâle gelir. Faber-Castell Grip II 1347 0.7 mm Versatil siyah kalemde bulunan metal parça, yaylıdır. Bu, ürünün kullanımını kolaylaştırmanın yanı sıra ucun deforme olmasını önler.

Faber Castell 1347 Grip II Versatil Kalemi Kim Tercih Eder?

Faber Castell 1347 Grip II Versatil Kalemi Kim Tercih Eder?

Faber-Castell Grip II 1347 0.7 mm Versatil kalem, ince uçlu gereçler ile yazmayı seven kişilerin sıklıkla tercih ettiği bir üründür. Metal kısmı ince yapılı olan ürünler, hızlı bir şekilde yazı yazmanızı mümkün kılar. Bu kalem, sıklıkla not çıkaran bireylerin de favorilerinin arasındadır. Derste hızlı bir şekilde not almak isteyen öğrenciler, versatil kalemleri sıkça kullanılır. Bu kaliteli ürün, tez çalışmalarına küçük hatırlatmalar eklemek isteyen akademisyenler tarafından da tercih edilir. Faber-Castell Grip II 1347 0.7 mm çizim yapmak için de idealdir. Kişilerin proje oluştururken kalemin çizgi kalınlığını hesap etmesine gerek yoktur. Gereç, teknik çizim yapan öğrenciler ve meslek sahipleri tarafından da kullanılır. Versatil kalemler, mimarların ve mühendislerin favorilerinin arasında bulunur. Ressamlar ise eskiz çalışmaları için bu ürünü satın alabilir.

Faber Castell 1347 Grip II Versatil Kalem Dayanıklı mı?

Faber-Castell Grip II 1347 0.7 mm Versatil siyah kalem özel uç mekanizması ile öne çıkar. Sert bir yazma tarzını benimsemiş olan kişiler tarafından kullanılabilir. Kalemin dış kısmı ve iç haznesi, plastik malzemeden imal edilmiştir. Bu ürün, dayanıklı plastik materyal sayesinde şiddeti fazla olmayan çarpma ve düşme gibi durumlardan olumsuz etkilenmez. Bu tür durumlarda sadece ürünün içinde bulunan uç kırılabilir. Gerecin üzerinde yer alan kauçuk kılıf ise kalemin elden kaymasını engeller. Faber-Castell Grip II 1347 0.7 mm Versatil siyah yorumları incelendiğinde kişilerin ürünün dayanıklı yapısından övgü ile bahsettiği görülür. Bu kalem, uzun ömürlü kullanım imkânı tanıdığı için bireylerin beğenisini kazanmıştır. Siz de bu ürünü Trendyol üzerinden kolaylıkla satın alabilirsiniz.