Faber Castell Faber Grıp 1347 Navy Blue 0,7 Versatil Kalem 134751

177 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (21)
9.1
merchant-badge-image
Kurumsal Fatura
199,75 TL
3 Adet ve Üzeri %3 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
189,90 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Faber Castell Faber Grıp 1347 Navy Blue 0,7 Versatil Kalem 134751

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HİSAR BİNBİR ÇEŞİT ÜRÜN MAĞAZASI Satıcı Ünvanı: HİSARNET İLETİŞİM TELEKOM. ARAC.KIRTASİYE ELEKT.SİST.SAN.VE TİC. LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0463047499900001 Vergi Kimlik Numarası: 4630474999
    Bu ürün HİSAR BİNBİR ÇEŞİT ÜRÜN MAĞAZASI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • FABER CASTELL GRIP 0,7 MAVİ VERSATİL KALEM Uçlu kalem ya da mekanik kalem olarak da bilinen FABER Versatil Kalem, yumuşak yazma ve kolay tutuş özelliği ile uzun notlar tutanlar için idealdir. Tasarımında ele kolay oturması, parmakları acıtmaması ve dayanıklılığa önem verilmesi nedeniyle, okulda, ofis ve iş yerlerinde elinizden düşmeyerek, yazılarınızdan alacağınız verimi arttıracaktır. 0,7 mm uç. Çevirince ortaya çıkan ekstra silgi. Yumuşak yazmayı sağlayan ve minin kırılmasını önleyen yaylı metal uç kısım. Elinize ve parmaklarınıza tam oturarak rahat bir tutuş sağlayan kauçuk kılıf.

Ürün Özellikleri

  • Renk Mavi
  • Okula Dönüş İlkokul
Geri Bildirim Ver

Faber Castell 37.28.079.059 Faber Grip 1347 Mavi 0,7 Versatil Kalem

Faber Castell Grip 1347 0.7 mavi versatil kalem hem fiziksel açıdan kullanışlıdır hem de yüksek performans sergiler. Grip, markanın sevilen serilerinden biridir. Serinin 1347 modeli, kullanışlı özelliklere sahip olacak şekilde tasarlanıp piyasaya sürülmüştür. 0.7 mm uç kalınlığıyla her alanda kullanılmaya müsaittir. Estetik görünümüyle her yaştan kullanıcıya hitap eder. Okul, ev, ofis, iş yeri ve daha pek çok alanda kalem ihtiyacını verimli bir şekilde karşılar. Bozulma ihtimaline karşı dirençli iç mekanizması sayesinde uzun ömürlü bir kullanım sunar. Yazım hataları meydana geldiğinde ise ürünün tepe kısmında konumlandırılmış olan silgi kullanılabilir.

  • 0.7 mm uç kalınlığı
  • Ergonomik tutuş sağlayan kauçuk kılıf
  • Kalemin tepe kısmı çevrildiğinde ortaya çıkan silgi

Faber Castell Grıp 1347 Versatil Kalem Özellikleri Neler?

Faber Castell Grıp 1347 Versatil Kalem Özellikleri Neler?

Faber Castell Grip 1347, taşıdığı özellikler doğrultusunda kullanışlı bir ürün olarak kabul edilebilir. Bu modelin uç ölçüsü, yaygın bir şekilde kullanılan 0,7 mm'dir. Dolayısıyla kaleme uç bulmak oldukça kolaydır. Tasarım özellikleriyle de kişilerin dikkatini çeken bu model, mavi rengi ile beğeni toplar. Mavinin koyu bir tonuna sahip olan gövde, siyah kılıf ve metalik renkli uç ile tamamlanmıştır. Şık ve modern tasarımlı bu kalem, mekanik özellikleriyle de verimlilik sağlar. Faber Castell Grip 1347 0.7 mavi versatil kalemin uç kısmı, yumuşak bir yazma deneyimi sunar. Bu parça hem yaylı bir yapıya sahiptir hem de metalden imal edilmiştir. Ucun kırılmasını önleyebilecek şekilde tasarlanmıştır. Kalemin bir diğer önemli özelliği ise silgisinin bulunmasıdır. Tepe kısmı çevrildiğinde gizli silgi ortaya çıkar.

Faber Castell Grıp 1347 Mavi 0.7 Kalem Kullanımı Nasıl?

Faber Castell Grıp 1347 Mavi 0.7 Kalem Kullanımı Nasıl?

Pratik bir kullanım imkânı tanıyan Faber Castell Grip 1347, ergonomik tasarımıyla öne çıkar. Kalemin gövde bölgesinde kauçuk bir kılıf vardır. Bu malzeme, tam olarak parmakların konumlandığı bölgede bulunur. Kılıf sayesinde kullanım sırasında parmaklar, gövdenin sert plastiğinden korunur. Bu sayede parmak uçlarına uygulanan baskı en aza iner ve ağrıların oluşma ihtimali ortadan kalkar. Kılıflı tasarım, ergonomik bir kullanımı mümkün kılar. Faber Castell Grip 1347 0.7 mm versatil kalemin üst kısmında ise metalik bir klips yer alır. Gereç, bu klips aracılığı ile dosya ve defter kenarlarının yanı sıra ceket ve gömlek ceplerine de rahatlıkla takılabilir. Rahat kullanım olanağı tanıyan bu model, çantada ve kalem kutusunda kolayca taşınabilir. Okul ve ofis gibi alanlarda kullanılabilir.

Faber Castell Grıp Mavi 0.7 Versatil Kalem Kalitesi Nasıl?

Faber Castell Grıp Mavi 0.7 Versatil Kalem Kalitesi Nasıl?

Faber Castell Grip 1347 0.7 mavi versatil kalemin yüksek satış rakamlarına ulaşabilmesini sağlayan detaylardan biri de ürünün kalitesidir. Uluslararası bir marka olan Faber Castell, bu gereçle de kalitesini gözler önüne sermiştir. Uçlu kalemlerin arasında yer alan ve son derece popüler bir model olan Grip, kullanım süreci boyunca kalitesini hissettirir. Ürünün gövde malzemesinin dayanıklı yapısı da bu noktada öne çıkar. İç mekanizması sağlam olan kalemler daha kalitelidir. Grip 1347, sorunsuz bir şekilde çalışır. Takılma ya da bozulma gibi problemler ile karşılaşmanıza neden olmaz. Dışarıdan gelebilecek olan darbelere karşı dayanıklıdır. Bu gerecin yapısı kolayca bozulmaz. Faber Castell Grip 1347 0.7 mavi versatil kalem yorumlarını inceleyerek diğer kişilerin deneyimleri hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Bu kaliteli ürünü Trendyol üzerinden güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz.