Faber Castell Grip Finepen 0.4 Mm Lal Kırmızı

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
78,90 TL
175 TL'ye %30 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Faber Castell Grip Finepen 0.4 Mm Lal Kırmızı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kampüs Kırtasiyem Satıcı Ünvanı: MÜZEYYEN KARAASLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mardin Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2763828952200000 Vergi Kimlik Numarası: 5020529028
    Bu ürün Kampüs Kırtasiyem tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Faber Castell Faber Grip Finepen 0,4Mm Kirmizi 151621

Ürün Özellikleri

  • Renk Kırmızı
Geri Bildirim Ver

Faber Castell 37.05.079.078 Grip 0.4 mm Lal Kırmızı Finepen

Faber Castell Grip Finepen 0.4 mm lal kırmızı keçeli kalem oldukça kullanışlı bir kırtasiye gerecidir. Ürün, alanında dünyaca ünlü olan Faber Castell markasının imzasını taşır. Kalemlerin günlük hayatımızdaki vazgeçilmez yeri düşünülerek konforlu ve işlevsel bir kullanım sunması hedeflenerek geliştirilmiştir. Kalemin tasarım detaylarının yanı sıra teknik özellikleri de kullanıcıların beğenisini kazanmayı başarmıştır. Ürünün rengi lal kırmızıdır. Bu kalem, farklı düzeylerde eğitim hayatını sürdüren öğrenciler için idealdir. Önemli notlar çıkarmak ve başlıkları belirginleştirmek için bu gereçte faydalanabilirsiniz. Ürün, çalışma hayatında da pratik bir kullanım vadeder. Toplantılarda ya da görüşmelerde çeşitli konu başlıklarını not etmek için bu ürünü kullanabilirsiniz.

  • Uç Kalınlığı: 0.4 mm
  • Şekil: Üçgen
  • Renk: Kırmızı

Faber Castell 0.4 Mm Lal Kırmızı Grip Finepen Özellikleri

Faber Castell 0.4 Mm Lal Kırmızı Grip Finepen Özellikleri

Faber Castell 0.4 mm üçgen kırmızı keçeli kalem, fonksiyonel özellikleri sayesinde adından sıkça söz ettirir. Markanın oldukça sevilen Grip Finepen serisine aittir. Ürünün gövdesi üçgen formda tasarlanmıştır. Gri ve kırmızı renkler barındıran dış kaplamanın üzerinde küçük noktalar bulunur. Yumuşak yapıları ile öne çıkan bu noktalar, parmakların konumlandığı bölgede yer alır. Ürün, kullanım esnasında elinizin, parmaklarınızın ya da bileğinizin ağrımasına yol açmaz. Sahip olduğu üçgen form ve grip noktalar sayesinde öne çıkar. Ergonomik tasarımıyla dikkat çeken kalem, uzun süreli kullanımlarda bile konforsuz bir his yaratmaz. Faber Castell Grip Finepen 0.4 mm kalınlığında bir uca sahiptir. Bu kısım, keçeli bir yapıdadır. Ürün, cetvellerin ve şablonların üzerinde konforlu bir biçimde kullanılabilir.

Faber Castell 0.4 Mm Lal Kırmızı Grip Finepen Kaliteli mi?

Faber Castell 0.4 Mm Lal Kırmızı Grip Finepen Kaliteli mi?

Grip Finepen 0.4 mm lal kırmızı kalem son derece dayanıklıdır ve kalitelidir. Ürünün tasarım ve üretim aşamalarının tamamında sağlam materyaller kullanılmıştır. Bahsi geçen gerecin dış kaplaması, sert plastikten imal edilmiştir. Bu, ürün kırılma, ezilme ve çatlama gibi istenmeyen durumlara karşı dayanıklı bir hâl almasını mümkün kılmıştır. Kalemin uzun yıllar boyunca formunu koruyabilmesi de bu kaliteli dış kaplamanın avantajlarından bir tanesidir. Gerecin gövdesinin üzerinde bulunan noktalar hem konforlu hem de dayanıklı yapıları ile ün kazanmıştır. Ürünün kullanım süresi boyunca bu bölgede deformasyon belirtilerinin görülme ihtimali bir hayli azdır. Kalemin uç kısmını koruyan ve plastikten imal edilmiş olan parça da kişilerin beğenisini kazanmıştır. Bu parça; eğilme, bükülme ve ezilme gibi durumların meydana gelme ihtimalini azaltır.

Faber Castell 0.4 Mm Lal Kırmızı Grip Finepen Kullanışlı mı?

Faber Castell 0.4 Mm Lal Kırmızı Grip Finepen Kullanışlı mı?

Faber Castell Grip Finepen 0.4 mm lal kırmızı kalem, günlük hayatta yoğun bir şekilde kullanılabilecek olan kırtasiye ürünlerinin arasındadır. Bu gerecin tasarım aşamasında, günlük yaşamda kalemlere duyulan ihtiyaç göz önünde bulundurularak konfor ön planda tutulmuştur. Söz konusu ürün, oldukça geniş bir hazneye sahiptir. Gerecin içinde pigmentasyonu yüksek olan kaliteli bir mürekkep bulunur. Bu özellikler sayesinde kalemi uzun yıllar kullanabilmek mümkün hâle gelir. Verimli bir kullanım vadeden bu gereç sayesinde yazım esnasında aynı çizginin üzerinden tekrar geçmek gerekmez. Kalemin mürekkebi, su bazlı yapısı sayesinde istenmeyen durumlara yol açmaz. Kalemin boyası giysilerinize ya da elinize bulaştığında ilgili bölgeyi yıkamanız yeterli olur. Faber Castell Grip Finepen 0.4 mm lal kırmızı yorumlarını inceleyerek diğer kişilerin deneyimleri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Bu ürünü Trendyol üzerinden hızlı ve kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.