2
Kalem Seti kategorisinde
en çok favorilenen 2. ürün

Faber Castell Goldfaber Dereceli Kalem Seti Silgi+kalemtıraş 5165000000

125,90 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (16)
Kurumsal Fatura
4. Ürüne 5 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
133,60 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Faber Castell Goldfaber Dereceli Kalem Seti Silgi+kalemtıraş 5165000000

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MANUU Satıcı Ünvanı: İSA DÜZGÖREN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4672338294800017 Vergi Kimlik Numarası: 3230225639
    Bu ürün MANUU tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Faber Castell 153300008673 Faber Castell Goldfaber Dereceli Kalem Seti Silgi+KalemTıraş 5165000000 " E7 Shop in Shop " - " Alışveriş Durağınız!.. "
Geri Bildirim Ver

Goldfaber Dereceli Kalem Seti

Faber Castell dereceli kalem seti, bir çizim setinden beklenebilecek tüm özelliklerin yerine getirilmesi için tasarlanmıştır. HB, 2B, 3B, 4B, 6B ve 8B olmak üzere 6 adet kalemin yanında bir adet silgi ve bir adet de kalemtıraş içeren Faber-Castell Goldfaber dereceli kalem çizim seti, eskizlerinizde yardımcı olabilecek bütün materyalleri bünyesinde barındırmaktadır. Toplam sekiz parçadan oluşan bu set, elbette sadece çizim yapmak için üretilmemiştir. Çizim yaparken en büyük yardımcınız olabileceği gibi aynı zamanda yazı yazarken, not alırken de kolay kırılmayan, ergonomik tasarımıyla oldukça basit bir tutuş sağlayan kalemlerinin üst düzey kalitesiyle yanınızda olacaktır. Kalemlerdeki H sertliği, B ise siyahı simgelemektedir. Ayrıca numara arttıkça silinmenin zorlaştığı söylenmektedir. Faber Castell Goldfaber kalemtıraş ve silgi hediyeli setinin sunduğu kalite sayesinde vazgeçemediğiniz kırtasiye malzemelerine sahip olacaksınız.

  • Silgi ve Kalemtıraş Hediyeli
  • Üst Düzey Çizim Kalemleri
  • Ele Oturan Ergonomik Tasarım

Çizim Yaparken İlhamı Yakalamanızda Yardımcınız Olacak Kalemler

Çizim Yaparken İlhamı Yakalamanızda Yardımcınız Olacak Kalemler

FC Goldfaber dereceli çizim kalemi seti ile çizim ve eskizlerinizde yakalamak istediğiniz koyuluğu veya şeffaflığı kolaylıkla elde edebilirsiniz. Yaratıcı çalışmalarınızda, teknik çizimlerinizde, hobi olarak çizdiğiniz amatör resimlerde, kısacası ilhamın gerekli olduğu tüm karakalem çalışmalarında sizi yalnız bırakmayacak Goldfaber Dereceli Kalem Seti Silgi+kalemtıraş, memnuniyet garantisiyle piyasada yer almaktadır. İşyerlerinde, ofislerde ve elbette gerektiğinde büro olarak kullanılabilecek evlerde bulunması elzem bir kalem türü olan dereceli çizim kalemleri, hayatınızı kolaylaştırma garantisiyle üretilmiştir. Uç kırılmalarına karşı koruyuculuğu olan özel SV yapıştırma sistemiyle desteklenmiş yapısıyla Faber Castell Goldfaber, kırılmaları hafızanızdan sileceğinin teminatını veriyor. Boyama alanında da başarısını kanıtlayan 8’li set, kırtasiye ihtiyacını karşılamada gerekli olan tüm malzemeleri içermekte. Ayrıca, Faber Castell Goldfaber yorum skalasında başarısını kanıtlar nitelikte. Müşteri memnuniyetinin üst düzeyde olduğu bu seti siz de çok seveceksiniz.

Faber Castell Dereceli Kalem Çeşitleri

Faber Castell Dereceli Kalem Çeşitleri

Faber Castell Goldfaber kırtasiye seti, sahip olduğu 6 adet birbirinden farklı çizim ve boyama kalemiyle öne çıkmaktadır. En çok bilinen kurşun kalem türü olan HB, çizimin yanı sıra genel kullanım için de oldukça iyi bir kalemdir. Üniversiteye, ilk ve ortaokula, liseye kısacası dersliklerde eğitim görmekte olan tüm öğrencilerin rahatlıkla kullanabileceği kurşun kalem HB olarak gözükmektedir. HB’den sonra en sık kullanılan kurşun kalem ise 2B ibaresinin yer aldığı HB’ye göre daha koyu olan sınav kalemidir. 2B, kutucuk veya şık doldurmanın gerekli olduğu sınavlarda yumuşak bir işaretleme sağlayacağından sınav kalemi olarak adlandırılmıştır. B’nin önünde numaranın artması, koyuluğu ve yumuşaklığı arttırır. Setin içerisinde yer alan en koyu ve en yumuşak kalem 8B’dir. FC Goldfaber çizim kalemi seti, ihtiyacınız olan kalemlerin tümünü içermektedir.

Faber Castell Dereceli Kalem Seti Fiyatları ve Hediyeleri

Faber Castell Dereceli Kalem Seti Fiyatları ve Hediyeleri

Yazı yazarken, boyama veya çizim yaparken, kâğıdın üzerinde yer alan herhangi bir satırda ya da kısımda hata yapmak oldukça doğal bir durumdur. Aklınızdakileri tam olarak aktaramadığınızda, odağımızı toplayamadığınızda, stres yaptığımızda ortaya çıkabilir. Bu gibi bir sürü durumda yardımınıza koşacak Faber Castell Dereceli Kalem Seti içerisinde yer alan silgi sayesinde istenmeyen çizgi veya kelimeleri kolaylıkla yok edebileceksiniz. Bu set içerisinde bir armağan olarak elde edeceğiniz bir diğer ürün olan kalemtıraş ise, ucu körleşmiş kalemlerinizi yeniden sivriltmeye yaramaktadır. Set içerisinde bulunan tüm ürünlere bakıldığında Goldfaber Dereceli Kalem Seti Silgi+kalemtıraş fiyat açısından oldukça uygun ve memnun edicidir. Goldfaber Dereceli Kalem Seti Silgi+kalemtıraş yorumları da dikkate alıp düşündüğünüzde, Goldfaber Dereceli Kalem Seti Silgi+kalemtıraş kampanya bazında oluşturulmuş fiyatların sizi tatmin edeceği belirgin olarak gözükmektedir.