Faber Castel Faber-castell Fosforlu Kalem 46 Metalik Renkler 4'lü

120 TL
(30 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
100 TL'ye 5 TL İndirim
Kurumsal Fatura
119,90 TL
Kurumsal Fatura
400 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Faber Castel Faber-castell Fosforlu Kalem 46 Metalik Renkler 4'lü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ucerkirtasiye Satıcı Ünvanı: ÜÇ-ER KIRTASİYE SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0904002495400018 Vergi Kimlik Numarası: 9040024954
    Bu ürün ucerkirtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Faber-Castell fosforlu kalem 46 metalik renkler 4'lü yeni ürün

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Faber-Castell Textliner 4'lü Metalik Renkler 46

Kırtasiye ürünleri konusunda öncü markalardan olan Faber Castell tarafından üretilen metalik fosforlu kalem seti, kullanıcıların tüm beklentilerini eksiksiz bir şekilde karşılar. Özellikle okul çağındaki çocukların eğitim hayatlarında ve etkinliklerde karşılaştıkları notlarla keyifle bir araya gelmesini sağlayan ürün, kullanıcı deneyimini ön plana çıkarır. Materyal kalitesi ve kullanım kolaylığı ile dikkat çeken Faber Castell fosforlu kalem seti, 4 farklı renk seçeneği ile yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz bir üründür. Faber Castell metalik fosforlu kalem seti içerisinde gümüş, yakut, altın ve rose olmak üzere 4 farklı renk bulunur. Metalik görünüme sahip bu iddialı renkleri ile Faber Castell kalem seti, tüm kullanım alanlarında dikkat çekmeyi başarır. Faber Castell metalik fosforlu kalem 4’lü set özellikleri:

  • Su bazlı mürekkep
  • Dayanıklı kesik uç
  • 3 farklı genişlikte çizme olanağı

Metalik Renk 4’lü Fosforlu Kalemin Genel Özellikleri Nedir?

Faber-castell Fosforlu Kalem 46 Metalik Renkler 4'lü Çeşitleri

Set içerisinde bulunan Faber Castell fosforlu kalemler ergonomik tasarımları sayesinde kullanım sırasında rahat etmenizi sağlar. Kalemler, simli görünüme sahip olan metalik renkleriyle göz kamaştırır. Çocuğunuzun eğitim hayatı boyunca yanından ayırmayacağı Faber Castell fosforlu kalem, ortaokul ve lise seviyesindeki kullanıcılara da hitap etmektedir. Farklı renk seçenekleriyle Faber Castell fosforlu kalem metalik set, ders çalışırken vurgulamak istediğiniz yerleri belirgin hâle getirmenize yardımcı olur.Bütçe ve çevre dostu yaklaşımı ile dikkat çeken ürün, iş yaşamında önemli noktalara dikkat çekmek için de kullanılabilir. Son derece dayanıklı ve uzun ömürlü bir mürekkebe sahip olan Faber Castell metalik fosforlu kalem 4’lü set, yüksek performans sergiler. Etkili bir kullanım sağlayan ürün, dayanıklı yapısı ile son güne kadar mürekkep kalitesini korur. Her zaman etkileyici sonuçlar elde etmeniz sağlar.

Metalik Renk 4’lü Fosforlu Kalem Kullanışlı mıdır?

Faber-castell Fosforlu Kalem 46 Metalik Renkler 4'lü Çeşitleri

Şık tasarımıile beğeni kazanan Faber Castell fosforlu kalem 46 metalik renkler, kullanışlı yapısı ile ön plana çıkar. Parıltılı metalik renklere sahip kalemler, farklı kâğıt türleri ile birlikte kullanılabilir. Faber Castell fosforlu kalem tüm yüzeylerde kaliteli sonuçlar elde etmenizi sağlar. Kullanımı sırasında yüzeylere zarar vermez. Farklı yaş gruplarına hitap etmeyi başaran Faber Castell fosforlu kalem metalik set, etkileyici görünümler oluşturmanızı sağlar. 1, 2 ve 5 mm olmak üzere 3 farklı genişlikte çizme olanağı sunar. Bu sayede farklı kalınlıklarda not almanıza ve boyama yapmanıza imkân tanır. Kalemlerin kesik uçlu yapısı sayesinde önemli başlıkları kalın biçimde çizerken paragraflarda yer alan cümleleri ise daha ince şekilde boyayabilirsiniz.

Metalik Renk 4’lü Fosforlu Kalem Kaliteli midir?

Faber-castell Fosforlu Kalem 46 Metalik Renkler 4'lü Çeşitleri

Faber Castell; kurulduğu günden bu yana kaliteli, uzun ömürlü ve dayanıklı kırtasiye gereçleri üretmektedir. Yenilikçi ve yaratıcı tasarımlar yapan markanın ürünleri çevre dostu özellik sergiler. Son derece kaliteli ve dayanıklıbir uca sahip olan Faber Castell fosforlu kalemlerin mürekkebi kâğıt üzerinde dağılmaz. Faber Castell fosforlu kalem 4’lü, su bazlı yapısı sayesinde farklı yüzeylerde başarılı sonuçlar almanızı sağlar. Son derece ergonomik ve şık yapıda olan Faber Castell metalik fosforlu kalem 4'lü, kullanım kolaylığı sağlaması ile öne çıkar. Faber Castell fosforlu kalem fiyatını Trendyol üzerinden takip edebilirsiniz. Kampanya ve indirim dönemlerinde ürünü çok daha cazip fiyatlarla satın almanız mümkündür. Dilerseniz Trendyol’dan Faber Castell fosforlu kalem 46 metalik renkler 4'lü yorum ve tavsiyelerini okuyabilir, set ile ilgili daha ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz. Faber Castell fosforlu kalem setini Trendyol güvencesi ile satın almak için hemen sipariş verebilir, ürünü adresinizden teslim alabilirsiniz.