FaaliArt Doğal Ağaç Notebook Laptop Standı 11-13 Inch 14-16 Inch

299 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

FaaliArt Doğal Ağaç Notebook Laptop Standı 11-13 Inch 14-16 Inch

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Woodenbliss Satıcı Ünvanı: OSMAN YILMAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 9740683746
    Bu ürün Woodenbliss tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Doğal ağaç notebook standı - Macbook standı - Laptop standı Ölçüleri Artık bilgisayara yanlış açıdan bakmaya ve Boyun fıtığı Şikayetlerine son! Oturma açısına göre düzenlenmiş olup bilgisayar başında geçirdiğiniz süre zarfında size hiç bir mani olmayacak. Dik duracağınız pozisyonu hali hazırda yükseltici sayesinde belirleyeceğiniz için ağrı ve sızı şikayetleriniz yok olacak. Herşeyden önce sağlık. Iyi ve sağlıklı alışverişler dileriz. Yükseklik :12 cm Genişlik : 30 cm Derinlik : 27 cm Tüm laptoplar için uygundur sağlık açısından hiçbir zararı bulunmaz ömrünü tamamlamış ağaçlardan imal edilmiştir. Su bazlı ahşap koruyucu ile renklendirilmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Kahverengi
Geri Bildirim Ver