Fa Men Invısıble Power Deosprey 150 Ml X 2 Adet

245 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
294,90 TL

Ürün Bilgileri

Fa Men Invısıble Power Deosprey 150 Ml X 2 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ebruli Satıcı Ünvanı: EBRU SERAP TEMEL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2460336175
    Bu ürün Ebruli tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Terlemeye ve kötü kokuya karşı 72 saat etkili koruma sağlar. Siyah, beyaz ve renkli kıyafetlerinizde iz bırakmaz.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Alkol İçermeyen
  • Hacim 100 ml
  • Çeşit Pudrasız
Geri Bildirim Ver

Fa Men Invisible Power 150 Ml x 2 Adet Deosprey

Fa Men Invisible Power erkekler için deosprey, terleme ve kötü kokulara karşı 72 saate varan etkili koruma sağlar. Gücünü kokuya sebep olan bakterilerle etkili biçimde savaşmasından alır. İçerdiği özel formül; renkli, siyah veya beyaz kıyafetlerde iz bırakmayan bileşenler barındırır. Böylece kullandıktan sonra 3 gün boyunca terlemeyi önlerken kıyafetlerinizi de korur. Cilt dostu formülü dermatolojik olarak test edilmiştir. Ürün, hayvansal ögeler barındırmayan vegan formüle sahiptir. Yenileyici ve güvenilir etkisi, her gün özgüvenle kalabalığa karışmayı sağlar. Fa Men Invisible Power 150 ml x 2 adet deosprey özellikle yüksek tempolu bir yaşama sahip kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih edilir.

  • Alkol içermez.
  • Cilt sağlığını olumsuz etkilemez.
  • Ürün içeriği 2 adet 150 ml deospreydir.

Fa Men Invisible Power Özellikleri Nelerdir?

Fa Men Invisible Power Özellikleri Nelerdir?

Fa Men Invisible Power, hareketli bir yaşam tarzına sahip erkekler için geliştirilmiş etkili bir bakım ürünüdür. Yoğun tempo içerisinde efor sarf ederken vücudumuzda oluşabilecek terlemeyi engeller. Bunu yaparken ise terlemeyi önler ve kötü koku oluşturan bakterilerle savaşır. Fa Men Invisible Power’ın güçlü formülü, alkol içermez. Vegan dostu olan bu spreyin içeriğinde hayvansal ürünler bulunmamaktadır. Temiz koltuk altına uygulanarak kullanılması durumunda en iyi sonuçları verir. 72 saate kadar etkili koruma sağlar. Deodorant sprey şeklinde kullanıma sunulan bu ürün, erkekler için üretilir. Sadece terlemeyi önlemekle kalmaz ve kullanan kişinin etrafında farklı bir aura oluşturur. Etraftakilerin ilgisini istenmeyen bir biçimde değil temiz ve güzel bir kokuyla çekmek Fa Men Invisible Power ile oldukça kolaylaşır.

Fa Men Invisible Power Kıyafetlerde İz Bırakır mı?

Fa Men Invisible Power Kıyafetlerde İz Bırakır mı?

Ürünün ismi bu konuda ipuçları barındırır. Fa Men Invisible Power serisinin ismi, görünmez ama etkili bir gücü olduğunun işaretidir. Bu doğrultuda kıyafetleri korumak için özel bir formülle geliştirilir. “Triple stain protection” yani üçlü leke koruma mekanizması, renk ve çeşit fark etmeksizin kıyafetlerde leke bırakmamayı garantiler. Böylece giysilerinizi güvence altına alınır. Siyah kıyafetlerde oluşan beyaz lekeler, bu deodorant sprey ile tarihe karışır. Ayrıca beyaz giysiler üzerinde de iz bırakmaz ve terlemeyi önlediği için sarı lekelerin oluşumunu engeller. Aynı şeyi renkli kıyafetler için de söylemek mümkündür. Fa Men Invisible Power’ın iz bırakmayan ve 72 saate kadar koruma sağlayan formülü, ürünün kalitesini kanıtlar.

Fa Men Invisible Power Kokusu Güzel midir?

Fa Men Invisible Power, sosyal yaşamda terleme nedeniyle meydana gelebilecek problemleri engeller. Ayrıca diğer kötü kokuları da bastırır. Ürün, tarzınızı tamamlayacak hoş bir kokuya sahip olmanıza imkân tanır. Invisible Power, aromatik yeşil notaların etkisine sahiptir. Bu, temiz ve parlak esansları kapsayan ferah koku ailesinin bir alt kümesidir. Sprey, odunsu notalar ile buluşan temiz ve taze ot aromalarını çağrıştırırken, erkeksi bir farklılık oluşturur. Böylelikle uzun süre boyunca özgüveninizi olumsuz etkileyebilecek herhangi bir durumun yaşanmasının önüne geçer. Sportif bir tarzı benimseyen kişilerin kullanmaktan bir hayli keyif alacağı ürün, farklı stillere de uyum sağlar. Ayrıca tavsiye edilen biçimde kullanıldığında cilt üzerinde herhangi bir olumsuz etki gözlenmez. Sprey, Trendyol’da bir hayli uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur. Dilerseniz siz de Fa Men Invisible Power 150 ml x 2 adet deosprey yorumlarını inceleyerek diğer kullanıcıların fikirleri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Etkileyici bir kokuya sahip olmanızı sağlayacak bu ürünü hızlı ve kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.