Eyüp Sabri Tuncer Ayvalık Zeytin Çiçeği Doğal Zeytinyağlı Sıvı Sabun 500 ml

67,10 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (31)
Kurumsal Fatura
69,90 TL
Kurumsal Fatura
70,80 TL
2 Al Sepette %15 İndirim
550 TL'ye 50 TL İndirim
74,25 TL
Kurumsal Fatura
80,14 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Eyüp Sabri Tuncer Ayvalık Zeytin Çiçeği Doğal Zeytinyağlı Sıvı Sabun 500 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EPEDY Satıcı Ünvanı: EGE PHARMA ECZA DEPOSU LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0325108493600001 Vergi Kimlik Numarası: 3251084936
    Bu ürün EPEDY tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • %100 doğal zeytinyağı içeren Eyüp Sabri Tuncer Ayvalık Zeytin Çiçeği Doğal Zeytinyağlı Sıvı Sabun 500 ml, kusursuz bir güzellik için başta el ve yüz olmak üzere vücudun günlük temizliğinde kullanılır. Cildinizin doğal dengesini koruyarak benzersiz bir arınma sağlarken, teninizi nemlendirir, yumuşatır ve mükemmel bir bakım sağlar. Tüm cilt tiplerinde güvenle kullanılabilen Eyüp Sabri Tuncer Ayvalık Zeytin Çiçeği Doğal Zeytinyağlı Sıvı Sabun 500 ml, Ayvalık zeytin bahçelerinden özenle toplanan zeytin çiçeğinin işlenmesiyle zenginleştirilmiştir. Balıkesir'in bahar aylarında çiçeklerle süslenen efsanevi zeytin ağaçlarının en değerlilerinden olan Ayvalık zeytin çiçeğinin hafif ve kalıcı kokusu sizi zeytin bahçelerinde tatlı bir gezintiye çıkartacak.
  • Ürün stok durumuna göre gümüş ya da beyaz pompalı gönderimi sağlanmaktadır.
  • Mineral içermez.
  • Hayvansal yağlar içermez.
  • Petrokimya ve türevlerini içermez.
  • Glüten içermez.
  • Paraben içermez.
  • Kullanım Ömrü:
  • Kapak açıldıktan sonra 12 ay
Geri Bildirim Ver

Eyüp Sabri Tuncer 500 ml Ayvalık Zeytin Çiçeği Doğal Zeytinyağlı Sıvı Sabun

Ellerinde temiz ve sağlıklı bir görünümle beraber zeytin çiçeğinin hafif ve kalıcı kokusuna sahip olmak isteyenler, Eyüp Sabri Tuncer Ayvalık zeytin çiçeği sıvı sabun 500 ml tercih edebilirler. El temizliğinin yanı sıra yüz temizliği için de kullanılır. İçinde barındırdığı arındırıcı elementler ile cildin yumuşak, pürüzsüz ve canlı kalmasını sağlar. Cildi nemlendirirek etkileyici bir bakım ve kusursuz bir koruma sağlar. Eyüp Sabri Tuncer Ayvalık zeytin çiçeği sıvı sabun 500 ml, Ayvalık ilçesinin zeytin bahçelerinden özenle toplanan zeytin çiçeğinden yapılır. Bahar aylarında bütün Ayvalık’ı saran o güzel zeytin çiçeği kokusunu bir şişede toplar. Hafif ve hoş kokusuyla insana zeytin bahçesinde yürüyormuş hissi yaşatabilir.

  • Miktar: 500 ml
  • Aroma: Zeytin çiçeği
  • Kullanım alanı: El ve yüz bakımı

Eyüp Sabri Tuncer Zeytinyağlı Sabunun İçeriğinde Neler Var?

Eyüp Sabri Tuncer Zeytinyağlı Sabunun İçeriğinde Neler Var?

Eyüp Sabri Tuncer Ayvalık zeytin çiçeği sıvı sabun 500 ml, %100 zeytinyağı ve zeytin çiçeği bitkisinin özünden üretilir. Cildin doğal yapısını koruyarak yumuşatan elementlere sahiptir. Zeytin çiçeği, göz alıcı kusursuz bir güzellik ve bakım için özenle seçilerek toplanır. Cildi nemlendiren ve koruyan yapısıyla her cilt tipi için uygundur. Sıvı yapısı, kullanımını oldukça pratik ve kolay bir hâle getirir. Ayrıca kolay köpürür. Ürün, saf bitki özü esansı ile güzel kokulu yağlar birleştirilmiştir. Geleneksel zeytinyağlı sabunlarda bulunan floral, vanilya, sandal, misk profilli notaları barındırır. Dermatolojik ve mikrobiyolojik olarak test edilmiştir. Hayvanlar üzerinde test edilmediği gibi hayvansal yağlar da içermez. Ayrıca içeriğinde gluten ve paraben yoktur. Doğal zeytinyağlı sabunun kapağı açıldıktan sonra kullanım ömrü 12 aydır.

Ayvalık Zeytin Çiçeği Sıvı Sabun 500 ml Güzel Kokar mı?

Eyüp Sabri Tuncer Ayvalık zeytin çiçeği sıvı sabun 500 ml, zeytinyağı esanslı parfüm, şampuan ve sabun gibi bakım ürünleriyle uyumlu bir yapıya sahiptir. Barındırdığı özel bileşenleri sayesinde doğal bir koku sunar. Cilde hafif ve tatlı bir his ile beraber kalıcı bir esans bırakır. Eyüp Sabri Tuncer Ayvalık zeytin çiçeği sıvı sabun 500 ml yorumlarından da anlaşılacağı üzere Ayvalık zeytin çiçeği sıvı sabunu, oldukça güzel kokulu ürünler arasındadır. Ayvalık’ın zeytin çiçeği bahçelerinde tatlı bir gezintiye çıkmış hissi yaşabilirsiniz. Etki olarak cilde doğal bir temizlik sağladığı gibi koku olarak da temizlik duygusu yaşatır. Zeytin çiçeğinin otantik, iç açıcı ve ferahlatıcı esansı ile sokakları denize çıkartan bir his deneyimleyebilirsiniz.

Eyüp Sabri Tuncer Sıvı Sabun Etkili Temizlik Sağlar mı?

Eyüp Sabri Tuncer Ayvalık zeytin çiçeği sıvı sabun 500 ml, nemlendirme etkisiyle sağlıklı bir el temizliği sunar. Cilde nüfuz eden özel formülü ile tırnak içlerini de arındırır. Doğal özlü Eyüp Sabri Tuncer sıvı sabun Ayvalık zeytin çiçeği kokusuyla beraber ağrı giderici bir özelliğe de sahiptir. Losyon etkisiyle yumuşak bir his ve esans sağlar. Sağlık açısından da mantar ve egzama tedavisinde tercih edilebilir. Doğal zeytinyağlı sabun, tüm cilt tipleri için uygun bir kullanıma sahiptir. Mineral, petrokimya ve türevlerini içermediği için doğal ve etkili bir temizlik sağlar. Sivilceleri ve tahrişi en aza indirir. Gözenekleri temizleyerek cilde nefes aldırır. Eyüp Sabri Tuncer Ayvalık zeytin çiçeği sıvı sabun 500 ml, dermatolojik olarak test edilmiş güvenilir bir üründür.