1
Kolonya kategorisinde
en çok değerlendirilen 1. ürün

Eyüp Sabri Tuncer Klasik Limon Kolonyası 1 lt - Koruma Kilitli Kapak

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (48)
50 TL'ye 8 TL İndirim
Kurumsal Fatura
200 TL'ye %1 İndirim
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
2.000 TL'ye %5 İndirim
Kurumsal Fatura
179,80 TL119 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Eyüp Sabri Tuncer Klasik Limon Kolonyası 1 lt - Koruma Kilitli Kapak

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: makromanya Satıcı Ünvanı: İSMAİL SARISALTIK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7500537017
    Bu ürün makromanya tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 650.50.40.0117 Eyüp Sabri Tuncer 1lt Pet Limon Kolonyası

Ürün Özellikleri

  • Hacim 1000 ml
Geri Bildirim Ver

Eyüp Sabri Tuncer Limon Kolonyası 1lt Ped Bidon Ferah Kokusu

Pandemi ortamında kolonya kullanımları son derece artmış durumdadır. Bu nedenle gündem de yoğun talep gören bir tercih unsuru olan marka güvencesi herkes için bir seçenek haline dönüşürken, kolonya konusunda taklit ya da benzerliklerinden kaçınılması da kişiler için hayati bir önem taşır. Eyüp Sabri Tuncer limon kolonyası 1 lt kişilerin tercihlerine uyumlu kokusu ve kalitesi ile istenilen ferahlığı kullanıcılarına sunmaktadır. Eyüp Sabri Tuncer markası güven ve kalite anlamı taşıdığı bilinmektedir. Eyüp Sabri Tuncer 1 litre limon kolonyası pet bidon evlerde ve iş yerlerinde kullanılan toplu kullanımlar içinde son derece uygun bir üründür. Markanın kalitesi ve marka güvencesi alkol oranı ve miktarını gerekli kontrollerden geçirerek kişilerin tercihlerine sunmaktadır.

  • Kolonyalarda Güvence
  • Geçmişten Günümüze Kolonya Klasiği
  • Pandemi Şartlarında Güvenle Kullanım

Eyüp Sabri Tuncer Klasik Limon Kolonyası 1 lt - Koruma Kilitli Kapak 61103 Kullanımı

Eyüp Sabri Tuncer Klasik Limon Kolonyası 1 lt - Koruma Kilitli Kapak 61103 Kullanımı

Geçmişten günümüze birçok seçenek ve farklı çeşitleriyle Eyüp Sabri Tuncer markası bilinmektedir. Eyüp Sabri Tuncer ürünleri içeriği ve kokularıyla sektöründe ilk sırayı kimseyle paylaşmayan bir değere sahiptir. Marka kolonya satışlarının yanında birçok çeşitli üründe kişilerin tercihlerine sunmaktadır. Eyüp Sabri Tuncer limon kolonyası 1 lt pet bidon 1 paket beğenilen ve kokuları da son derece tercih edilen kolonyalardır. Günden güne tercihleri daha fazla etkileyen Eyüp Sabri Tuncer limon kolonyası pet bidon 80°c 1 lt ile de son derece beğenilen ambalajlar ile sektöre yön vermeye devam etmektedir.

Eyüp Sabri Tuncer Klasik Limon Kolonyası 1 lt - Koruma Kilitli Kapak 61103 İhtiyaçlarınıza Yanıt Veriyor

Eyüp Sabri Tuncer Klasik Limon Kolonyası 1 lt - Koruma Kilitli Kapak 61103 İhtiyaçlarınıza Yanıt Veriyor

Kolonyalar bakteri ve virüsler için basit bir korunma önlemi olarak kabul edilmektedir. İçeriklerindeki alkol oranı ile bazı virüs ve bakterileri bertaraf ettiği kabul edilmiştir. Eyüp Sabri Tuncer Limon Kolonyası 1lt Pet Bidon 61103 kullananlar dökülme ve kontrolsüz açık kalma gibi durumlara karşı bir çeşit önlem almış olmaktadırlar. Kolonya güvenli markalarda satın alınması gereken hayati bir üründür. Etil alkol seviyesinin iyi ayarlanması ve bu karışımın doğru bir üretim ile tesis edilmesi önemlidir. Eyüp Sabri Tuncer klasik limon kolonyası 1 lt - koruma kilitli kapak kullanımı yaygındır. Bu nedenle bu koruma kilitli kapak serileri özellikle pandemi döneminde hemen tükenen ürünler arasındadır.

Eyüp Sabri Tuncer Klasik Limon Kolonyası 1 lt - Koruma Kilitli Kapak 61103 Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

Eyüp Sabri Tuncer Klasik Limon Kolonyası 1 lt - Koruma Kilitli Kapak 61103 Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

Kullanıcıları tarafından beğenilerek tüketilen kolonyaların güvenli bir marka olması son derece önemlidir. Eyüp Sabri Tuncer Limon Kolonyası 1lt Pet Bidon yorumları müşteri memnuniyeti ve teşekkür üzerine yazılar yorumlardır. Fiyat olarak da her bütçeye hitap eden bir rakam ile satışlara sunulan Eyüp Sabri Tuncer markalı ürünler talep eden herkesin satın alabilecekleri ürünlerdir. Eyüp Sabri Tuncer klasik limon kolonyası 1 lt - koruma kilitli kapak içeriği temel olarak etil alkol ve limon esasından oluşmaktadır. Etken maddeleri alerjen içerik bulundurmamaktadır. Eyüp Sabri Tuncer klasik limon Kolonyası 1 lt yorumları, önerileri, ürün incelemeleri, fiyat bilgileri, karşılaştırmalar ve daha fazlası gibi çeşitli şeyler yapmak için ve Eyüp Sabri Tuncer Limon Kolonyası 1lt Pet Bidon satın almak için ise Trendyol'u ziyaret edebilirsiniz. Eyüp Sabri Tuncer Limon Kolonyası 1lt Pet Bidon yorumları ve model özellikleri hakkında daha fazla bilgi almak için ise yorumları inceleyebilir ve her Eyüp Sabri Tuncer klasik limon Kolonyası için uygun olan bu ürünü satın alabilirsiniz.