Eyüp Sabri Tuncer Klasik Limon Kolonyası 5 Lt - Bag In Box

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
609,90 TL
5 Adet ve Üzeri 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
622,30 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
627,50 TL
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
627,30 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Eyüp Sabri Tuncer Klasik Limon Kolonyası 5 Lt - Bag In Box

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Düvenci Toptan Satıcı Ünvanı: DURU ORTAK SAĞLIK VE GÜVENLİK BİRİMİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kırklareli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0319022373100034 Vergi Kimlik Numarası: 3190223731
    Bu ürün Düvenci Toptan tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
Geri Bildirim Ver

Eyüp Sabri Tuncer 5 lt Limon Kolanyası

Ferahlık ve hijyenin sembolü olan kolonya, geçmişten günümüze misafirlik kültüründe yer edinmeyi başarmıştır. Misafirliklerin vazgeçilmezi kolonya; etil alkol, su ve esans karışımından oluşur. Farklı esanslardan üretilen kolonya, güzel kokusunun yanı sıra rahatlatıcı özelliktedir. Günümüzde en çok tercih edilen kolonya çeşidi arasında limon ve tütün esansları bulunur. Kozmetik ürünlerinde yılların markası Eyüp Sabri Tuncer limon kolonyası, ferahlatıcı etki ve hoş kokusuyla her beğeniye hitap eder. Özenle üretilen kolonyanın ambalajı uzun süreli kullanımlar için geliştirilmiştir. Ergonomik kapağı sayesinde kolonya şişelerine kolaylıkla doldurabilirsiniz. Ayrıca küçük şişelere doldurarak yanınızda taşıyabilirsiniz. İç açıcı kokularla zenginleştirilmiş limon kolonyası, misafirliklerin gözdesi olmayı başarır. Değerli esanslarla geliştirilen bu ürün ile günün her anında ferahlık sağlamak mümkündür.

  • Miktar: 5 Litre
  • Tür: Limon
  • Etki: 80 Derece

Eyüp Sabri Tuncer Limon Kolonyası’nın Özellikleri

Eyüp Sabri Tuncer Limon Kolonyası’nın Özellikleri

Eyüp Sabri Tuncer kolonya 5 lt olarak üretilmiştir. Yüksek miktarı sayesinde kolonyayı küçük şişelere doldurarak uzun süre kullanabilirsiniz. Kolonya, oldukça pratik ve hijyenik bir ambalajda sunulmuştur. Ağız bölümünde bulunan güvenlik şeridini sıyırdıktan sonra kolaylıkla şişelere doldurabilirsiniz. Yüksek nitelikli notalara sahip kolonya, 80 derece alkol içerir. Ürün, maruz kalınan mikroplarla etkili bir şekilde başa çıkar. Bu sayede uzun süreli bir hijyen sağlar. Kolonyanın üst, orta ve alt notalarında seçkin kokulara yer verilmiştir. Üst notalarda limon, portakal ve bergamot bulunur. Orta notalarda limon ve transparan çiçeklerin iç açıcı kokusu göze çarpar. Alt notalarda ise misk, limon kabuğu ve fresh notalarla kullanıcıları büyülemeye adaydır. Limon, bergamot ve portakalın baskın kokusu sayesinde kolonyayı ilk kullandığınız andan itibaren huzurlu bir bahar havası hissedebilirsiniz.

Eyüp Sabri Tuncer Limon Kolonyası Hijyen Sağlar mı?

Eyüp Sabri Tuncer Limon Kolonyası Hijyen Sağlar mı?

Eyüp Sabri Tuncer limon kolonyası 5 lt ürünü, kullanıcılara etkili bir hijyen sağlamak üzere geliştirilmiştir. Ürünün içerisinde denatüre etil alkol, deiyonize su, parfüm, citral, d-limonene, linaol etken maddeleri bulunur. Zengin içeriği sayesinde dışarıdan gelen mikrop ve bakterilere karşı savaşır. Ferahlık ve hijyen sunmak üzere geliştirilen kolonyanın içerdiği alkol derecesi 80 olarak belirlenmiştir. Geniş koruma özelliği sayesinde el ve el çevresiyle temas eden bakterileri kısa sürede yok eder. Bu sayede insan sağlığını korumaya yardımcı olur. Eyüp Sabri Tuncer limon kolonyasının etken maddeleri sayesinde ferahlatıcı bir özelliği bulunur. El ile temas ettiği anda bölgenin vücut ısısını düşürür. Kısa sürede buharlaşan kolonya, temas ettiği bölgede kalıcı bir ferahlık sağlar. Ferahlatıcı kokusu, etken maddeleri ve ekonomik ambalajıyla bu ürünü güvenle tercih edebilirsiniz.

Eyüp Sabri Tuncer Limon Kolonyası Kaliteli midir?

Eyüp Sabri Tuncer Limon Kolonyası Kaliteli midir?

Eyüp Sabri Tuncer limon kolonyası 5 lt yorumlarıyla kalitesi değerlendirilmiş bir üründür. Kolonyanın içerisinde yapay boya ya da renklendiriciye yer verilmez. Böylece kullanıldığı ilk andan itibaren kaliteli içeriğini kullanıcıyla buluşturur. Ürün; oldukça pratik, hijyenik ve ekonomik bir ambalaj ile satışa sunulmuştur. Kolonyayı kullanmak için uzun uğraşlara gerek yoktur. Öncelikle kutu üzerinde bulunan perforeli alanı açmanız gerekir. Musluk aparatını pencereden dışarıya doğru çektikten sonra kırmızı güvenlik şeridi açılır. Musluğun yan kısımlarında bulunan kulakçıkları yana doğru çektikten sonra kullanabilirsiniz. Dilediğiniz miktarda kolonyayı şişelere doldurmanız yeterlidir. Eyüp Sabri Tuncer limon kolonyasının kapağı açıldıktan sonra 12 aylık kullanım süresi bulunur. Ürünün alkolünü korumak için kullanım süresince kapağını kapalı tutmanız gerekir. Böylece uzun süre seçkin kokuların yarattığı ferahlığın keyfini sürebilirsiniz. Eyüp Sabri Tuncer garantisiyle üretilen limon kolonyası, Trendyol’da satışa sunulur. Ürün, adresinize hızlı ve sorunsuz olarak teslim edilir.