Eyüp Sabri Tuncer Doğal Macadamia Yağlı El Ve Vücut Losyonu 250 ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (17)
Kurumsal Fatura
57,60 TL
Kurumsal Fatura
67,03 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
75,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Eyüp Sabri Tuncer Doğal Macadamia Yağlı El Ve Vücut Losyonu 250 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: susuhome Satıcı Ünvanı: DEMİROĞLU MAĞAZACILIK İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kastamonu Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0288120001100001 Vergi Kimlik Numarası: 2881200011
    Bu ürün susuhome tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • Ek Özellik Vegan
  • Hacim 101 - 150 ml
Geri Bildirim Ver

Eyüp Sabri Tuncer Doğal Macadamia Yağlı El ve Vücut Losyonu 250 ml

Kişisel bakım konusunda hassas olan insanlar zararlı sentetik bileşenler ve paraben içermeyen ürün tercihinde bulunur. Eyüp Sabri Tuncer doğal macadamia yağlı el ve vücut losyonu 250 ml bu özellikleri ile sizler için üretilen bir üründür. Losyon, çatlamış ve kurumuş cildin sert tabakadan uzaklaşmasını sağlayarak uzun süre nemli kalmasını sağlar. Macadamia yağı içeren ürün cildi besler ve onarır. El ve vücudun sağlıklı bir görünüm kazanmasına imkan veren losyon, vanilya ve tonka yemişini canlandıran küçük beyaz çiçekler içeren kokusu ile tatlı bir esinti sunar. Büyüleyici kokusunu teninizde hissedebilirsiniz. İçeriğinde bulunan ekstra nemlendiriciler ile güneş sonrası kurumuş ve yıpranmış cildin tazelik kazanmasını sağlayan bir losyondur. Serinlik ve ferahlık veren bu ürünü cildinizin ihtiyaç duyduğu zamanlarda gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

  • Hızlı emilim
  • Paraben içermeyen formül
  • Yoğun nemlendirme

Etkili Eyüp Sabri Tuncer Doğal El ve Vücut Losyonu

Etkili Eyüp Sabri Tuncer Doğal El ve Vücut Losyonu

Hem mikrobiyolojik hem de dermatolojik açıdan test edilen Eyüp Sabri Tuncer el ve vücut losyonu, insanların sağlığına ya da doğal çevreye zarar veren maddeler barındırmaz. Hayvansal yağlar içermeyen losyon hayvanlar üzerinde test edilmeden üretilir. Vegan sertifikalı ürün glüten içermez. Losyon, içeriğinde bulundurduğu yağ sayesinde insan vücuduna uyumlu olan omega-7 ile yıpranan ve tahriş olan deri tarafından hızlı bir şekilde emilir. Yağlı olan ürün cildinizde yağlılık hissi bırakmadan uzun süreli nemlendirme görevi görür. Cildin nem dengesini düzenleyerek sorunlu bölgelerin iyileşmesine katkıda bulunur. Tüm cilt tiplerinin kullanabileceği Eyüp Sabri Tuncer losyonunu güvenle kullanabilirsiniz. Kuruyan ve yıpranan cildinize tazelik katan Eyüp Sabri Tuncer doğal macadamia yağlı el ve vücut losyonu 250 ml kullananlar üründen memnun olduklarını dile getirirler.

Eyüp Sabri Tuncer Doğal El ve Vücut Losyonu Faydaları

Eyüp Sabri Tuncer Doğal El ve Vücut Losyonu Faydaları

El ve vücudun neme doymasını sağlayan bununla beraber sağlıklı bir görünüm kazanmasına imkan tanıyan Eyüp Sabri Tuncer losyonu birçok fayda sağlar. Ürün ciltte bulunan kuruluğun giderilmesini sağlayarak nem ihtiyacını karşılamayı amaçlar. Yalnızca kuru ciltler için değil, karma ve yağlı ciltlerin nem oranını dengelemeyi sağlayan bu ürün ile kendinizi iyi hissetmeniz mümkündür. Ürünü ellerinizle birlikte tırnaklarınıza da uygularsanız tırnak kırılmalarını önleyerek güçlü olmasını sağlayabilirsiniz. Losyonun içeriğinde bulunan macadamia yağını diz ve dirseklerinize uyguladığınızda bu bölgelerin yumuşadığını gözlemleyebilirsiniz. Bu sayede sert ve pürüzlü dirsek kısımlarının iyi bir hal aldığını görebilirsiniz. Cilt kuruluğu nedeni ile oluşan çatlak ve tahrişlere karşı cildi koruyan losyon ile cildinizin beslendiğini fark edebilirsiniz. Yanınızdan ayırmayacağınız Eyüp Sabri Tuncer doğal macadamia yağlı el ve vücut losyonu 250 ml satın alarak kendinizi şımartabilirsiniz.

Eyüp Sabri Tuncer Doğal El Ve Vücut Losyonu Fiyatı

Eyüp Sabri Tuncer Doğal El Ve Vücut Losyonu Fiyatı

Satın alınmak istenen ürünlerin ihtiyaç gerektirmesi tercih edilmesinde önemli bir yere sahiptir. Beklentileri karşılaması ve kullanıldığında memnuniyet yaşatması ürüne olan ilginin artmasına neden olur. Bu durumların yanında satın alınmak istenen ürünün her bütçeden kişiye hitap etmesi müşterilerin dikkatini çeker. Eyüp Sabri Tuncer doğal macadamia yağlı el ve vücut losyonu 250 ml fiyatı bakımından değerlendirildiğinde oldukça uygun bir üründür ve kolay ulaşılabilir miktardadır. Hassas olan el ve vücudunuza bu losyonu uyguladığınızda yumuşak bir his oluşmasını sağlayabilirsiniz. Kişisel bakıma önem verenlerin severek kullanacağı Eyüp Sabri Tuncer doğal macadamia yağlı el ve vücut losyonu 250 ml yorumları sayesinde ürün hakkında istediğiniz bilgilere ulaşabilme imkanını yakalayabilirsiniz. İçerisinde bulunan macadamia yağı sayesinde cildin nem oranını büyük oranda karşılayan ve cilde yumuşaklık kazandıran bu ürüne Trendyol’dan ulaşım sağlayabilirsiniz.