Eyüp Sabri Tuncer Doğal Macadamia Yağlı Duş Jeli 600 ml

169,90 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (24)
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kurumsal Fatura
178 TL124 TL
18 dakika içinde sipariş verirsen bugün kargoda!
Kurumsal Fatura
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kurumsal Fatura
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kurumsal Fatura
134,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Eyüp Sabri Tuncer Doğal Macadamia Yağlı Duş Jeli 600 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BonuShoop Satıcı Ünvanı: ÖZCAN ERCİEZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3410368041
    Bu ürün BonuShoop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Formülünde hiçbir hayvansal içerik bulunmadığı uluslararası akredite laboratuvarlarda yapılan test sonuçları ile kanıtlanarak Avrupa Vegan ve Vejetaryenler Birliği tarafından verilen V-LABEL ile sertifikalandırılmıştır. Eyüp Sabri Tuncer Doğal Macadamia Yağlı Duş Jeli, içeriğinde bulunan Omega-7, Oleik Asit, E vitamini ve Linoleik Asit bakımından zengin %100 doğal macadamia yağı ile cildinizi besler ve nemlendirir. Cildinize uyumlu pH yapısı, bol köpük yapıcı içeriği ve doğal kaynaklı aktiflerin yardımı ile cildinizde etkin bir temizlik sağlarken güçlü ve aromatik kokusu ile de yenileneceksiniz. Tüm cilt tiplerinde günlük kullanım için uygundur. Dermatolojik ve mikrobiyolojik olarak test edilmiştir. Hayvanlar üzerinde test edilmemiştir ve hayvansal yağlar içermez. Paraben içermez.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 750 ml
Geri Bildirim Ver