Eyüp Sabri Tuncer Perfume Jewels Women Silky Touch Vücut Spreyi 250 Ml

189 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (13)
Kurumsal Fatura
149,95 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
187,07 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Eyüp Sabri Tuncer Perfume Jewels Women Silky Touch Vücut Spreyi 250 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Wise Satıcı Ünvanı: TD YÖNETİM VE KURUMSAL FİNANSMAN DANIŞMANLIK HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0833051409000014 Vergi Kimlik Numarası: 8330514090
    Bu ürün Wise tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • eyüp sabri tuncer perfume jewels women silky touch vücut spreyi 250 m

Ürün Özellikleri

  • Boy 200 ML
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Eyüp Sabri Tuncer Body Splash 250 ml Silky Touch Bayan

Parfüme kıyasla vücut spreyi daha hafif, yumuşak ve daha az konsantredir. Aşırı güçlü olmadan da sizlere hoş bir koku sunar. Eyüp Sabri Tuncer Silky Touch limon, Frenk üzümü ve mandalina karışımından oluşan ferah bir üründür. Orta notalarında yasemin, gül ve pembe frezya yer alır. Dip notalarında ise amber, sandal ağacı ve misk bir araya getirilmiştir. Birbirinden harika kokuların bir araya gelmesi ile oluşan vücut spreyini dilediğiniz zaman kullanabilirsiniz.

 
  • Hafif ve tazeleyici koku
  • Uzun süre kalıcı
  • 250 ml

Eyüp Sabri Tuncer Body Splash Silky Touch Özellikleri

Eyüp Sabri Tuncer Body Splash Silky Touch Özellikleri

Vücut spreyini gün boyu sıkmaya devam edebilirsiniz. Doğrudan cilde uygulanan bu ürün sabah duştan hemen sonra tüm cilde püskürtülebilir. Aşırı ağır bir kokusu olmayan Eyüp Sabri Tuncer body splash hafif ve tazeleyici bir his verir. Kokunuzun daha uzun süre taze kalmasını sağlamak için vücut spreyinizi püskürtmeden önce tamamlayıcı kokulu bir vücut yağı sürebilirsiniz. Vücut yağının nemlendirici özelliği cildinizi nemlendirmeye yardımcı olur ve bu da kokunuzu hapsetmeye yardımcı olur. Böyle bir yöntem kullanarak vücut spreyinin etkisini ve kalıcılığını artırabilirsiniz. Vücut spreyleri cildinizi nemlendirmeye yardımcı olur ve hafif aromaları harika kokmanızı ve gün içerisinde ferah hissetmenizi sağlar. Sadece birkaç saat kalıcı olduklarından, koku katmanının bir parçası olarak kullanmayı planlıyorsanız vücut spreyini gün boyunca yeniden püskürtmeniz gerekecektir. 250 ml boyuta sahip olan ürün uzun süreli kullanım için uygun olacaktır.

 

Eyüp Sabri Tuncer Body Splash Silky Touch Kullanımı

Eyüp Sabri Tuncer Body Splash Silky Touch Kullanımı

Hafif ve tazeleyici koku sunan bir vücut spreyi kullanmak istiyorsanız Eyüp Sabri Tuncer’in Silky Touch ürününü tercih edebilirsiniz. Frenk üzümü, mandalina ve limon karışımından oluşan vücut spreyinin orta notalarında çiçeksi kokular yer alır. Misk, sandal ağacı ve amber ise dip notalardadır. Tüm bu kokuların bir araya gelmesi ile güzel bir birleşim ortaya çıkar. Vücut spreyi dört saate kadar kalıcılık sağlayabilir. Gün içerisinde dilediğiniz zaman ve ihtiyaç duyduğunuz an tazeleyebilirsiniz. 250 ml şişeyi yanınızda rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Eyüp Sabri Tuncer body splash 250 ml parfümlere kıyasla daha yumuşak ve hafiftir. Parfüm gibi vücut spreyleri de doğrudan cilde uygulanmalıdır. Maksimum etki için banyodan çıkar çıkmaz vücut spreyini doğrudan cildinize uygulamalısınız. Sıkmadan önce vücut yağı veya nemlendirici kullanırsanız kalıcılığı ve etkisi de artacaktır. Cildinizi nemlendirir ve kokuyu hapsederek daha uzun süre kokmaya devam etmenizi sağlar.

 

Eyüp Sabri Tuncer Body Splash Silky Touch Fiyatı ve Yorumları

Eyüp Sabri Tuncer Body Splash Silky Touch Fiyatı ve Yorumları

Vücut spreyi dört saate kadar kalıcılık sağlayabilmektedir. Parfümlere göre daha yumuşak yapıya sahip olan ürün nemlendirici ile desteklenirse kalıcılığı artar. Frenk üzümü, amber, misk, mandalina, sandal ağacı, pembe frezya gibi farklı içeriklerden bileşim ortaya çıkarılarak üretilmektedir. Hoş bir koku sunarken aynı zamanda cildin nemlenmesine de yardımcı olur. Eyüp Sabri Tuncer Silky Touch yorum ve değerlendirmeleri sayfada yer almaktadır. Bu kısmı inceleyerek kullanıcıların deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Ürün hakkında aklınızda herhangi bir soru olursa satıcıya sor özelliğinden yardım alabilirsiniz. Eyüp Sabri Tuncer Silky Touch fiyatı ve ilgili tüm detayları ile birlikte Trendyol’da bulunmaktadır. Gün boyu ferah ve hoş kokmak isterseniz bu vücut spreyini hemen sipariş verebilirsiniz. Dilerseniz sevdikleriniz için de bu hoş kokulu ürünü tercih edebilirsiniz.