EYM Ticaret Beyaz Renk 80w Dijital Lcd Ekranlı Isı Ayarlı Havya Lehim Makinesi Digital Soldering Iron

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

EYM Ticaret Beyaz Renk 80w Dijital Lcd Ekranlı Isı Ayarlı Havya Lehim Makinesi Digital Soldering Iron

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Electrima Satıcı Ünvanı: ELECTRİMA TEKNOLOJİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0331184256700001 Vergi Kimlik Numarası: 3311842567
    Bu ürün Electrima tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 13 adet sipariş verilebilir. 13 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • BEYAZ RENK / Satıcı Tercihinizin 'EYM Ticaret' oluğundan emin olun. 80w Hızlı Isınan Dijital Göstergeli Isı Ayarlı Havya Lehim Makinesi Paket İçeriği: 1Adet 80W Seramik ısıtıcılı Elektrikli Havya Resimdeki ürünün aynısını aynı kalitede temin etmek için EYM Ticaret satıcısını tercih ediniz. Farklı Satıcılardan aldığınız taktirde farklı bir ürün göndereceklerdir. Özellikleri: Hızlı Isınır . 15saniyede 100 °C'ye , 25 Saniyede 200°C'ye, 36 Saniyede 300°C'ye, 55 Saniyede 400°C'ye ulaşır. Sıcaklık Aralığı: 180 ~ 480 °C . Ayarlanabilir Sıcaklık: Lehimleme ihtiyaçlarınızı karşılamak için istediğiniz değeri ayarlayın. Yeni Tasarım: Uzun süreli kullanım elde tutması rahattır. Tak-Çek Uç Tasarımı: Uçların takılması ve değiştirilmesi kolaydır, zamandan tasarruf sağlar ve verimlidir. Daha Güvenli ve Daha Kararlı Performans: Devre kartı çift taraflı altın kaplamadır. Hafif ve Taşınabilir Boyut: Uzun çalışma süreleri için yorulmadan istediğiniz zaman istediğiniz yerde lehimlemeye başlayabilirsiniz. Yüksek Kalitede Daha Uzun Ömür: Isı yalıtımlı ve kaymaz silikon sap, rahat ve güvenli çalışma sağlar. Malzeme: Yüksek Sıcaklık Plastikleri + Paslanmaz Çelik + Silikon Ekran: LCD Sıcaklık Aralığı: 180 ~ 480 °C Sıcaklık Kararlılığı: ± 10 °C Isıtma Tipi: Dahili Isıtma Lehimleme Nozulu: 900M Serisi Kablo Uzunluğu: 1.4m Lehimleme Demir Boyutu: Yaklaşık. 20 * 2 * 2 cm / Lehimleme Demir Ağırlığı: Yaklaşık. 136 g Not: Lütfen güç açıldığında lehim ucu metal parçasına dokunmayın. Lütfen kullanım veya bitmiş lehimleme arasında dinlenirken fişi çekin. Bu Ürün EYM Ticaret tarafından ithalatı yapılıp satışa sunulmaktadır. Diğer Satıcılara itibar etmeyiniz.
Geri Bildirim Ver