Eye Ses Sistemi 1 1 Mini Pc Hoparlör

295 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Eye Ses Sistemi 1 1 Mini Pc Hoparlör

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İZMİR NECİP BİLGİSAYAR LTD.ŞTİ. Satıcı Ünvanı: İZMİR NECİP BİLGİSAYAR ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0484096969600001 Vergi Kimlik Numarası: 4840969696
    Bu ürün İZMİR NECİP BİLGİSAYAR LTD.ŞTİ. tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Frekans aralığı :90hz-20khz Bağlantı şekli :Usb Speaker rengi :Siyah Hoparlör sistemi :1+1 Hoparlör ses gücü :1+1 Garanti süresi :24 ay Uydu hoparlör sayısı :2 adet

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Beden Tek Ebat
Geri Bildirim Ver

Eye Ses Sistemi 1 1 Mini PC Hoparlör SN-12

Gün içerisinde bilgisayar ve telefon gibi birçok teknolojik alet kullanılır. Özellikle bilgisayarlar, dönemin olmazsa olmaz cihazları arasında yer alır. Dolayısıyla harici donanımlara da sıklıkla ihtiyaç duyulur. Ses sistemleri de bu ihtiyaçların başında yer alır. Eye ses sistemi 1 1 mini PC hoparlör SN-12, bu ihtiyacı birebir karşılar. Özellikle bilgisayarlar için kullanılan hoparlörler, çoğunlukla ses sistemi yeterli olmayan bilgisayarların kurtarıcısı rolündedir. Birçok avantajı da beraberinde getiren ürün sayesinde müzik dinlerken veya oyun oynarken istediğiniz ses düzeyine ulaşabilirsiniz. Şık tasarımı ve kaliteli materyal kullanımı ile pek çok müşteri tarafından tercih edilir. Talimatlara uygun şekilde kullanıldığı sürece uzun süre size eşlik eder. Kaliteli materyaller ile üretilen ürün sayesinde eşsiz bir müzik deneyimi yaşayabilir, oynadığınız oyunun keyfini çıkarabilirsiniz.

  • USB bağlantısı
  • Uzun süreli kullanım
  • Kaliteli ses düzeyi

Kullanışlı Ses Sistemi 1 1 Mini PC Hoparlör SN-12

Kullanışlı Ses Sistemi 1 1 Mini PC Hoparlör SN-12

Eye ses sistemi, birçok avantajlı özelliği ile müşterisine hizmet sunar. Müşteriler tarafından beğenilen özelliği, USB ile kullanılabilmesidir. USB girişi olan her teknolojik alete uyum sağlar. Televizyonda film izlerken cihaza takabileceğiniz ürün sayesinde filmin heyecanını doruklarda yaşayabilirsiniz. Eye ses sistemi 1 1 mini PC hoparlör SN-12 kullananlar, ürünün avantajlı özelliklerinden faydalanabilirler. Cihaz, işyerinde ya da okulda yapacağınız sunumlar ve projeler için kullanışlıdır. Mini boy özelliği sayesinde çantanıza kolayca sığar ve kullanmak istediğiniz alana taşınması kolay olur. 90 Hz ve 20 KHz frekansı olan ürün, yeterli seviyede ses düzeyine sahiptir. Siyah rengi ile kullanılan alana ve bilgisayara estetik açıdan da uyum sağlar ve göz zevkinizi bozmadan kullanım imkanı sunar. Talimatlara uygun kullanıldığı müddetçe uzun ömür vaat eder.

Şık Tasarımlı Eye Sistemi 1 1 Mini PC Hoparlör SN-12

Şık Tasarımlı Eye Sistemi 1 1 Mini PC Hoparlör SN-12

Hayatın her alanında var olan müzik, birçok insanın sıklıkla başvurduğu bir dinlenme yöntemidir. Yoğun geçen bir günün ardından kaliteli müzik dinleyip deşarj olmak isteyebilirsiniz. Eye ses sistemi, size bu konuda yardımcı olur. Kolay kullanımı sayesinde ekstra bir çaba sarf etmeden teknolojik aletinize ürünü bağlayabilir ve müziğin tadını çıkarabilirsiniz. Müşteriler, ürünün ses seviyesinden oldukça memnundur. Yüksek ses, insan sağlığı açısından zararlıdır ve kulakta ciddi problemlere yol açabilir. Hoparlör; temiz ve kulağı rahatsız etmeyen tonda çalışır. Bu sayede sağlığınızı da korumanıza olanak tanır. Eye ses sistemi 1 1 mini PC hoparlör SN-12 yorumları, ürünü halihazırda kullanan müşterilerin deneyimlerini paylaştığı alandır. Dilerseniz bu alandaki yorumları inceleyebilir ve müşterilerin ürün hakkındaki deneyimlerinden faydalanarak alışverişinizi gönül rahatlığıyla yapabilirsiniz.

Kaliteli Ses Sistemi 1 1 Mini Pc Hoparlör SN-12 Fiyatı

Kaliteli Ses Sistemi 1 1 Mini Pc Hoparlör SN-12 Fiyatı

Ürün fiyatı, marka tarafından birçok faktör göz önünde bulundurularak belirlenir. Üretiminde kullanılan materyal ve teknik özellikler fiyatı etkileyen unsurlardır. Tasarımın şıklığı ve üründe kullanılan malzemenin kalitesi de bu detaylar arasında yer alır. Eye ses sistemi 1 1 mini PC hoparlör SN-12 fiyatı, her bütçeye uygun seviyede şekillenir. Ürünü kullanırken dikkat edilmesi gereken unsurlardan biri, kablo uzunluğudur. Kablo uzunluğu yeterli olan tasarım sayesinde ürünü bilgisayarınızın üstüne, yanına veya altına yerleştirebilirsiniz. İki adet hoparlör, birbirine kablo ile bağlıdır. Bu sayede izlediğiniz içeriğin sesi aynı noktadan gelir ve ses doygunluğu sağlanır. Kullanım kolaylığı ve birçok avantajı bulunan Eye ses sistemi 1 1 mini PC hoparlör SN-12 satın almak isterseniz ürüne, Trendyol’dan ulaşabilir ve bütçenize uygun şekilde alışverişinizi yapabilirsiniz.