Extory Cobalt Erkek Parfüm Seti 100 ml Edt 150 ml Deodorant

299 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (20)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
259,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1 TL'ye %2 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
298,50 TL
1 TL'ye %2 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
298,98 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Extory Cobalt Erkek Parfüm Seti 100 ml Edt 150 ml Deodorant

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SOBE KOZMETİK Satıcı Ünvanı: ZEKİ SOBACI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7720021867
    Bu ürün SOBE KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Extory Cobalt Erkek Parfüm Seti 100 ml EDT + 150 ml Deodorant

Ürün Özellikleri

  • Tip EDT
  • Hacim 200 ml
  • Renk Pembe
Geri Bildirim Ver

Extory Erkek Cobalt EDT 100 ml Parfüm Seti

Yapılan araştırmalara göre ilk izlenimin oluşmasına etki eden faktörlerden bir tanesi de kokudur. Siz de çevrenizdeki kişilerin sizin hakkınızda oluşan ilk izleniminin erkeksi ve maskülen olmasını istiyorsanız Extory erkek cobalt EDT 100 ml parfüm seti seçeneğine tercih edebilirsiniz. Ürün, set olarak müşterilere ulaştırılır. Set içerisinde 100 ml erkek parfüm ve 150 ml deodorant bulunur. İdeal miktardaki ürünleri müşterilerin ihtiyaçlarının giderilmesine yardımcı olur. Aynı zamanda set şeklinde müşterilere ulaştırılması sonucunda kötü koku gibi ilk izlenimi olumsuz etkileyen faktörlerin oluşmasına engel olur. Bu özelliği ürünün müşteriler tarafından büyük beğeni ile karşılanmasına kaynaklık eder. Extory cobalt parfüm erkeksi ve maskülen bir kokuya sahiptir. Siz de etkileyici bir kokuya sahip olmak istiyorsanız set halinde müşterilere ulaştırılan ürünü inceleyebilirsiniz.

  • 100 ml erkek parfüm
  • 150 ml deodorant
  • Erkeksi ve maskülen koku

Etkileyici Extory Erkek Cobalt EDT Parfüm Seti

Etkileyici Extory Erkek Cobalt EDT Parfüm Seti

Cobalt Extory seçeneğinin üst notasında eğrelti otu kokusuna yer verilir. Eğrelti otunun sakinleştirici ve dingin kokusu müşteriler tarafından büyük beğeni ile karşılanır. Ürünün orta notası, kalp notasında müşterilere sunulan koku ise turunçgildir. Turunçgilin ferahlık veren, kendine özgü kokusu ürünün çeşitleri arasından öne çıkmasına kaynaklık eder. Aynı zamanda turunçgil kokusu çok sayıda kişinin büyük memnuniyetini kazanan notalardan bir tanesidir. Ürünün sunuşunu yapan alt nota kokuları ise musk, sedir ağacı kokuları ve bu kokulara eşlik eden meyvemsi notalardır. Alt notalar ürünün zihinde kalan ve dikkat çeken bir parfüm olmasına aracılık eder. Extory erkek parfümü seçeneğin içerisinde yer alan notalar oldukça uyumludur. Bu sayede çeşitleri arasında fark yaratır. Farklı isteğe sahip olan müşterilerin sıklıkla kullandığı seçenekler arasında bulur. Siz de ürünü tercih edebilirsiniz.

Extory Erkek Cobalt EDT Parfüm Seti Yorumları

Extory Erkek Cobalt EDT Parfüm Seti Yorumları

Extory erkek cobalt EDT 100 ml parfüm seti yorumları müşteri memnuniyetini ortaya koyan niteliklere sahiptir. Ürün, EDT parfüm türü arasında yer alır. Bu özelliği sayesinde uzun süre kalıcılık sağlar. Gün içerisinde tazeleme gibi müşterileri zahmete sokan çeşitli ihtiyaçların görülmesi söz konusu değildir. Ürünün kalıcılık oranı müşteriler tarafından büyük beğeni ile karşılanırken kötü koku gibi çeşitli istenmeyen durumların oluşmasını önüne geçer. Bu özelliği sayesinde hava sıcaklığının arttığı bahar ve yaz aylarının vazgeçilmez ihtiyaçları arasında kendine yer bulur. Ürün müşterilere set olarak ulaştırılır. Sette yer alan erkek deodorant ve parfüm birbiriyle oldukça uyumludur. Extory erkek cobalt EDT 100 ml parfüm seti kullananlar ürünü sıklıkla tercih eder. Siz de ideal kalıcılık düzeyine sahip olan, eşsiz ve uyumlu notalara sahip ürünü güven içinde temin edebilirsiniz.

Avantajlı Extory Erkek Cobalt EDT Parfüm Seti Fiyatı

Avantajlı Extory Erkek Cobalt EDT Parfüm Seti Fiyatı

Extory cobalt set saçımı oldukça etkileyici bir kokuya sahiptir. Koku özelliği ürünün tercih edilirliğini olumlu yönde etkilerken çok sayıda kişi tarafından büyük beğeni ile karşılanır. Aynı zamanda ürün, günlük kullanıma uygundur. Bu özelliği sonucunda kış, bahar gibi değişik mevsimlerde rahat bir şekilde kullanılır. Ürün, erkek müşterilerin istekleri ve ihtiyaçları dikkate alınarak tasarlanır. Bu sayede oldukça geniş bir kitleye hitap eder. Erkek parfüm setinin hediyelik eşya olarak tercih edilirliği de oldukça yüksektir. Siz de sevdiğiniz kişilere verdiğiniz değeri göstermek istiyor, onlara kullanabilecekleri bir hediye armağan etmeyi amaçlıyorsanız ürünü değerlendirebilirsiniz. Extory erkek cobalt EDT 100 ml parfüm seti fiyatı ideal miktar aralığında yer alır. Siz de etkileyici bir kokuya sahip olan, hediyelik eşya olarak oldukça fazla talep edilen ürünü Trendyol aracılığı ile satın alabilirsiniz.