7
Sürüngen Aksesuarı kategorisinde
en çok favorilenen 7. ürün

Genel Markalar Kafa Tası Şekilli Sürüngen Yuvası 14.5x16x16 Cm

958,43 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
2 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.417,09 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Kafa Tası Şekilli Sürüngen Yuvası 14.5x16x16 Cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İlgipetshop Satıcı Ünvanı: İLGİPET HAYVAN ÜRÜNLERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0471090226000001 Vergi Kimlik Numarası: 4710902260
    Bu ürün İlgipetshop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Exo Terra Kafa Tası Şekilli Sürüngen Yuvası Sürüngen dostunuzun doğal davranışlarını desteklemek ve güvenli bir saklanma yeri sağlamak için Exo Terra Kafa Tası Şekilli Sürüngen Yuvasını tercih edebilirsiniz. Bu özel yuva, gerçekçi kafa tası şekliyle sürüngeninizin doğal davranışlarını teşvik ederken aynı zamanda ona güvenli bir sığınak sunar. Terraryumun estetik görünümünü tamamlarken sürüngeninizin rahatlığını ve güvenliğini ön planda tutar. Özellikler: Gerçekçi kafa tası şeklinde sürüngen yuvası Doğal davranışları destekler
  • Sürüngeniniz için güvenli bir sığınak sağlar
  • Estetik görünümü ile terraryumu tamamlar
  • Kolay yerleştirme ve temizlik
  • Farklı sürüngen türleri için uygun
  • Exo Terra Kafa Tası Şekilli Sürüngen Yuvası - Sürüngen Yuvaları ve Saklanma Yerleri - Terraryum Aksesuarları Sürüngen dostunuzun doğal davranışlarını desteklemek ve güvenli bir saklanma yeri sağlamak için Exo Terra Kafa Tası Şekilli Sürüngen Yuvasını tercih edebilirsiniz. Gerçekçi kafa tası şekli ile sürüngeninizin doğal davranışlarını teşvik ederken aynı zamanda estetik görünümü ile terraryumunuza değer katar. Farklı sürüngen türleri için uygun bir saklanma çözümüdür.
Geri Bildirim Ver