Genel Markalar PT3111-Exo Terra Sürüngen Doğal Bamboo Orman Tabanı 4,4 Lt

630 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Genel Markalar PT3111-Exo Terra Sürüngen Doğal Bamboo Orman Tabanı 4,4 Lt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Türkiye Yem Merkezi Satıcı Ünvanı: ZAFER BAYRAKTAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1570531158
    Bu ürün Türkiye Yem Merkezi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 12 adet sipariş verilebilir. 12 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Exo Terra Bambu Orman Zemini, doğal bambu ormanlarında bulunan orman zeminini yeniden oluşturmanıza olanak tanıyan çok katmanlı bir alt tabakadır. Orman tabanı, bambu ormanı ekosisteminin en ayırt edici özelliklerinden biridir. Genellikle iki ana katmandan oluşur
  • Üst tabaka esas olarak taze yaprak çöpünden oluşur Temel katman, zengin organik maddeden oluşur - genellikle ayrışmış yapraklar ve odun Üst katman, sürdürülebilir bir kaynaktan elde edilen güneşte kurutulmuş dekoratif bambu yapraklarından oluşur. Bu dekoratif üst katmanla, doğal bambu ormanlarında bulunan yumuşak zemin kaplamasını gerçekten yaratabilirsiniz. Bambu yaprakları, hayvanların yuvalarını açıp gizli saklandıkları yerleri örtmeleri için yumuşak bir katman sağlar. Çoğu sürüngen ve amfibi, yiyecek ve su aramak için orman tabanını besler. Üst tabaka, nem tutmasını kolaylaştırmak ve toprağın kurumasını önlemek için alttaki gerçek alt tabakayı kaplar. Bu biyolojik olarak parçalanabilir bambu yaprakları kesinlikle kimyasal içermez ve bahçenizde güvenle kompostlanabilir. Temel katman, sürdürülebilir öğütülmüş hindistan cevizi kabuğu lifinden elde edilen zengin organik maddelerden oluşur. Mükemmel higroskopik özelliklere sahip% 100 doğal, ekolojik ve biyolojik olarak parçalanabilen bir substrattır. Bu taban katmanı, nemi seven sürüngenler, amfibiler ve omurgasızlar için doğal ekili teraryum düzenleri oluşturmak için ideal bir alt tabaka oluşturur. Su tutma özelliği, doğal köklenme hormonları ve mantar önleyici özellikleri, teraryumunuzda bitki büyümesini destekler. Exo Terra Bambu Orman Zemini için kullanılan benzersiz lif özü, kaba granüllerden ince kümelere kadar değişen kısa lif ve hindistan cevizi-turba taneciklerinin karışımından oluşur ve bu da gelişmiş toprak drenajı ve sağlıklı bitki kökü havalandırması sağlar. Bambu yapraklarının en üst katmanı, temel katmanı hafif nemli tutar, faydalı organizmaların atık ürünleri parçalayacağı ve böylece kokuları azaltacağı doğal bir ekosistem işlevi görerek bakımı kolaylaştırır. Exo Terra Bambu Orman Zemini, bakteriyel kontaminasyonu azaltmak için ısıl işlem görmüştür. Temel Özellikler : % 100 Doğal Çok katmanlı alt tabaka Doğal orman zeminine benziyor Toprağı yumuşak ve nemli tutar Hayvanlarınızın saklanmasına izin verir Canlı bitkiler için besin substratı Doğal teraryum kurulumları için ideal Isıl işlem görmüş ve koku emici Kullanım talimatları : Teraryum zemine taban katmanından 2-4 "(5-10 cm) sürün. Gerekli nem düzeyine göre alt tabakayı sulayın veya buğulayın. bambu yaprakları. Seviyeyi izlemek için bir Exo Terra Higrometre kullanın. İyi havalandırılmış teraryumlarda veya çok yüksek nem gereksinimleri olanlarda hava nemini artırmak için teraryumun altına bir Exo Terra teraryum alt tabaka ısıtıcısı yerleştirin. Yatağı günlük olarak nokta temizleyin ve gerektiğinde tamamen yeni yatak takımı ile değiştirin.
Geri Bildirim Ver