7
Duvar Kağıdı kategorisinde
en çok değerlendirilen 7. ürün

EXCLUSIVE 9300 Taş Desen Duvar Kağıdı (5 M²)

249,90 TL
Boyut/Ebat: 53 x 1000
53 x 1000
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

EXCLUSIVE 9300 Taş Desen Duvar Kağıdı (5 M²)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bien Duvar Kağıtları Satıcı Ünvanı: BİEN İNŞAAT MALZEMELERİ VE EV TEKSTİL ÜRÜNLERİ İTHALAT İHRACAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0170029794100011 Vergi Kimlik Numarası: 1700297941
    Bu ürün Bien Duvar Kağıtları tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Rulonun Ölçüleri: Eni : 53 cm Boyu 10,00 metre 1 Rulo 5,33 m'2 alan kaplar Leke ve kir tutmaz. Hava alabilir Duvar kağıtlarının güneş ışığına dayanıklılığı vardır Hiçbir şekilde solmaz %100 oranında silinebilir Hijyeniktir İnsan sağlığı açısından her hangi bir sorun teşkil etmez Sağlıklı ve doğaldır anti bakteriyel nefes alabilen özelliklere sahiptir Akustik ve ses emici özelliği vardır. Kanserojen madde içermez ve koku yapmaz Uygulama yerine yapıldıktan sonra kesinlikle ek yerleri belli olmaz Lekeler kolaylıkla çıkabilmektedir Kullanım süresi uzundur Üretimleri Renk ve desen baskısı yapılan birinci hamur kağıttan yapılmıştır.

Ürün Özellikleri

  • Özellik Yapışkan Gerekli
  • Renk Bej
  • Kullanım Alanı Salon / Oturma Odası
Geri Bildirim Ver

EXCLUSIVE 9300 Taş Desen 5 m² Duvar Kağıdı

EXCLUSIVE 9300 5 m2 taş desen duvar kâğıdı, ev ya da iş yeri fark etmeksizin tüm odalarda ve ortamlarda kullanılabilen pratik bir üründür. Duvarların boya ihtiyacını ortadan kaldıran duvar kâğıtları, dekorasyon için de oldukça önemli bir aktördür. EXCLUSIVE 9300 ile kaplanan duvarlar, çok daha güzel ve hoş görünür. Taş desenlere sahip olan bu model ise duvara gerçekçi bir hava kazandırır. Duvarın görüntüsünü hem güzelleştiren hem de duvarı koruyan 9300 modeli, bir duvar kâğıdından alınabilecek en yüksek performansı sunar. Temiz görüntüsü ve leke tutmayan yapısının yanında üst düzey bir kaliteye sahiptir. Son derece uzun bir kullanım ömrü vardır.

  • En: 53 santimetre
  • Boy: 10 metre
  • 1 Rulonun Kapladığı Alan: 5,33 metrekare

EXCLUSIVE 9300 Taş Desen Duvar Kâğıdı Özellikleri Neler?

EXCLUSIVE 9300 Taş Desen Duvar Kâğıdı Özellikleri Neler?

EXCLUSIVE 9300 5 m2 taş desen duvar kâğıdının sahip olduğu özellikler, ürünün ihtiyaç duyulan her ortamda ilk tercih edilenler arasında yer almasını sağlamaktadır. Gerek yapısı gerekse de deseni ile dikkat çeken bu ürün, ölçüleri ile de oldukça kullanışlıdır. Rulo hâlinde satılmaktadır. Rulonun en ölçüsü 53 santimetredir. Rulodaki duvar kâğıdının boyu ise tam 10 metredir. 5 metrekarelik duvar kâğıdı olarak satışa sunulmuş olsa da maksimum ölçüde kullanıldığında, toplamda 5,33 metrekarelik bir alan kaplar. EXCLUSIVE 9300 taş desenli duvar kâğıdının en önemli özelliklerinden birisi ise sağlıklı ve doğal olmasıdır. Nefes alabilen bir yapısı olduğu olduğu için antibakteriyel özellik taşır ve rahatsız edici kokular yaymaz. Kanserojen madde içermeyen üretim malzemesi dolayısıyla gönül rahatlığıyla kullanılabilir. Ses emici özelliği bulunmasından dolayı ortamın akustiğini bozmaz.

EXCLUSIVE 9300 Taş Desen Duvar Kağıdı Güneşe Dayanıklı mı?

EXCLUSIVE 9300 Taş Desen Duvar Kağıdı Güneşe Dayanıklı mı?

EXCLUSIVE 9300 5 m2 taş desen duvar kâğıdı, uzun bir kullanım ömrüne sahip olduğu için sıklıkla tercih edilir. Markanın bu modelindeki desenlerin uzun süre solmaması ve duvar kâğıdının yapıştığı yerden kendi kendine çıkmaması, ürünü daha kullanışlı yapan özellikler arasındadır. Dış etkenlere karşı dirençli olan EXCLUSIVE 9300, özellikle güneşe karşı yüksek dayanıklılığa sahiptir. Güneş ışınlarından zarar görmeyen ürün, ev ve iş yerlerinin her odasına uygulanabilir. Tüm gün güneş alan ortamlarda bile uzun ömürlü olma özelliğini korur, güneşe maruz kalmasından dolayı rengi ve deseni solmaz. Ağartıcı kimyasal maddeler kullanılmadığı sürece silme ve temizlik işlemleri de rengini olumsuz etkilemez. Birinci kalite hamurdan elde edilen kâğıtlarla üretilmiştir. Bu nedenle renkleri canlılığını her zaman korur ve desen baskısı konusunda kalitesini yansıtır.

EXCLUSIVE 9300 Taş Desen Duvar Kağıdı Leke Tutar mı?

EXCLUSIVE 9300 5 m2 taş desen duvar kâğıdı, silinebilir bir ürün olduğu için kullanıcılara avantaj sağlar. %100 oranında silinebilir bir yapısı bulunan 9300 modeli, düzenli periyotlarla silindiği takdirde her zaman temiz ve hijyenik kalır. Hava alabilen dokusu nedeniyle kirlendiğinde çok fazla kir göstermez ve kötü kokular yaymaz. Leke ve kir tutmaması, ürünün sağladığı en büyük avantajlardan biridir. Duvar kâğıdı üzerinde görülen kirler kolay bir şekilde silinerek giderilebilir. EXCLUSIVE 9300 taş desen duvar kâğıdı yorum sayfasında da en çok vurgu yapılan konulardan biri budur. Kullanıcılar, duvar kâğıdının kolay kolay leke tutmadığını ve silindiği zaman lekelerin kolayca giderildiğini belirtmektedir. EXCLUSIVE 9300 5 m2 taş desen duvar kâğıdının sunduğu avantajlardan biri de takipli desene sahip olmasıdır. Bu sayede birden fazla rulo kullanıldığında ek yerleri belli olmaz. Parça parça yapılan kaplamalarda bile bir bütünlük sağlanır. Ürünün kendinden yapışkanlığı olmadığı da unutulmamalıdır.