EWs Krem Renk 26 cm Cera Granit Basık Tencere

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

EWs Krem Renk 26 cm Cera Granit Basık Tencere

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Ürün özellikleri Krem Renk 26 CM Cera Granit Basık Tencere adlı ürünümüz siz değerli müşterilerimizin birbirinden lezzetli yemeklerine lezzet katarak, granitin o eşsiz sağlıklı yapısı sayesinde içiniz rahat bir şekilde yemeklerinizi pişirmenizi sağlayacaktır. Özellikle karnıyarık, pilav gibi yemeklerinizi pişirmeniz için tasarlanmış Krem Renk 26 CM Cera Granit Basık Tencere ısıyı eşit bir şekilde dağıtan yapısı sayesinde size eşit bir pişirme imkanı sağlayacaktır. Sağlam ve ısıya dayanıklı kulpları sayesinde yemeklerinizi pişirdikten sonra ellerinizi yakma korkusu olmadan yemeklerinizi ocaktan alabilirsiniz. Ürün granit yapısı sayesinde yiyeceklerinizin yanmasını ve tencereye yapışmasını engeller. Krem Renk 26 CM Cera Granit Basık Tencere ürünümüz piyasada bulunan ucuz ince granit kaplama ürünlerle karıştırılmamalıdır. Ürünümüz oldukça sağlam ve kalın grenit kaplamadan meydana gelmektedir. Renk seçenekleri Granit tencere ürünümüzün krem rengi mevcuttur. Başka bir renk seçeneğimiz şu anda mevcut değildir. Ürün kullanımı Granit tencere ürünümüzü darbe ve çizilmelere karşı dayanıklı yapısı sayesinde renginde ve formunda herhangi bir değişme ya da bozulma olmaksızın uzun süreler sağlıklı bir şekilde kullanabileceksiniz. Uzun süreli kullanım için yapılması gerekenler Granit tencere ürünü bulaşık makinesinde yıkanabilir. Fakat uzun süreli kullanım için elde yıkanması tavsiye edilir. Yanmaz ve yapışmaz özelliği size yorulmadan, kolay bir temizlik imkanı sağlar.
  • Temizlenmesi esnasında bulaşık deterjanı kullanılması tavsiye edilir.
  • Temizlenme esnasında çok sert teller ve gereçler kullanılmamalıdır.
  • Ürün fiyatı Granit tencere ürünümüz granit tencere fiyatları normal tencerelere göre daha yüksek olmasına rağmen siz değerli müşterilerimiz için ekonomik bir fiyatla satışa sunulmuştur. Ürün içeriği Bir adet 26 CM Cera Granit Basık Tencere ve bir adet tencere kapağından oluşmaktadır 2 iş günü içerisinde ürün kargoya tesilm edikmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Dış Materyal Granit
  • İç Materyal Granit
  • Renk Bej
Geri Bildirim Ver