EWs Akrilik Pembe Tekli Kısa Bardak & Su Meşrubat Kahve Yanı Bardağı 400 Ml ( Cam Değildir )

99,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

EWs Akrilik Pembe Tekli Kısa Bardak & Su Meşrubat Kahve Yanı Bardağı 400 Ml ( Cam Değildir )

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ew's Kitchenware Satıcı Ünvanı: DEPA EV VE MUTFAK GEREÇLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0292059667200019 Vergi Kimlik Numarası: 2920596672
    Bu ürün Ew's Kitchenware tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tasarımı ile göz dolduran, mutfak ve sofralara renk katan Ew’s akrilik bardaklar renkleri solmadan kırılmaya dayanıklı yapısı ile size uzun yıllar eşlik edecek. -Kırılmaya dayanıklıdır -Renkleri solmaz -Bulaşık makinesinde yıkanabilir -Küf ve koku tutmaz -Bpa ve sağlığa zararlı hiçbir madde içermez -Boy: 8,4 cm -En: 8,4 cm -Yükseklik: 12,5 cm -Hacim: 400 ml -Ew's Kitchenware, ürettiği akrilik mutfak gereçleri ile alıcısına pratik, sağlam ve uzun ömürlü ürünlerle hizmet etmeyi amaçlamaktadır. -Satın aldığınız ürünlerle ile ilgili oluşan bir sorunda ivedilikle bizimle iletişime geçin. -İade Koşulları: Ürünlerin tarafınıza ulaştığı şekilde patpata sarılı, kutulu ve ambalajı bozulmamış olarak iade edilmesi gerekmektedir. Aksi halde gönderilen iadeler kabul edilemeyecektir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Akrilik
  • Hacim 400 - 499 ml
  • Ürün Tipi Su Bardağı
  • Parça Sayısı 1
  • Renk Mor
Geri Bildirim Ver

Ew's Kitchenware Akrilik Pembe Kısa Bardak

Depa markası tarafından üretilen bardak, göz alıcı tasarımı ile herkes tarafından beğenilir. Estetik görüntüsü ile göze hitap eden Ew'S Kitchenware kısa bardak kullanışlı bir yapıya sahiptir. Yüksek kaliteye sahip olan ürün dayanıklı yapısı ile akrilik malzemeden üretilir. Kırılmalara ve çizilmelere karşı dayanıklıdır. Şeffaflık derecesi cama yakın olan akrilik bardak, son derece hafif bir yapıya sahiptir. Ayrıca dayanıklı ve sağlam olduğundan uzun ömürlü olur. Ew'S Kitchenware bardak çok yönlü kullanım sağlar. Hem gündelik kullanımlarda hem de şık sofralarda kullanılabilen hoş tasarımlı bir üründür. İntertek kalite belgesine sahip olan Depa firmasının ürettiği akrilik pembe su bardağı, gıda ile temasa uygun olan güvenilir bir üründür. Siz de bu bardağı satın alarak rahatça kullanmaya başlayabilirsiniz.

  • Dayanıklı yapı
  • Geniş kullanım alanı
  • Göz alıcı tasarım

Ew'S Kitchenware Akrilik Pembe Kısa Bardak Özellikleri

Ew'S Kitchenware Akrilik Pembe Kısa Bardak Özellikleri

Dayanıklı, kaliteli ve şık tasarımlı Ew’S su bardağının kullanım alanı oldukça geniştir. Kırılmayan yapıda olan akrilik malzemeden üretilir. Kaliteli malzemesi sayesinde uzun ömürlü kullanım sağlanır ve ürünün zarar görmesi zordur. Ew'S Kitchenware akrilik pembe kısa bardak şık dizaynı sayesinde dikkatleri üzerine toplar. Pembe renge sahip olan bu ürünün üzerinde kabartma desenleri bulunur. Hem elde hem bulaşık makinesinde yıkamaya uygun bir üründür. Bulaşık makinesine girdiğinde renk atması ya da soyulma gibi durumlarla karşılaşılmaz. Kristal parlaklığında olan bardak sunum masalarında yerini alır. Mikrop ve küf oluşumunu engelleyen ürün koku barındırmayan yapısı sayesinde güvenle kullanılır. 12 cm boyunda olan 8.4 cm çapındadır. Hafif yapısı ile rahat bir şekilde kullanılır. 400 ml hacme sahip olan ürün %100 yerli üretimdir. Sağlığa zarar verecek hiçbir kimyasal madde içermez.

Ew's Kitchenware Akrilik Pembe Kısa Bardak Kullanım Alanı

Ew's Kitchenware Akrilik Pembe Kısa Bardak Kullanım Alanı

Ew’S pembe bardak, kullanım alanı oldukça geniş olan bir üründür. Kristal şıklığında ve kırılmayan yapıda olan ürün dayanıklı oluşu ve kaliteli yapısı sayesinde uzun yıllar kullanılır. Akrilik malzemeden oluşu ile günlük kullanım için idealdir. Dış mekanlarda ya da çocuklar için de gönül rahatlığı ile kullanılabilir. Kırılmaz yapısı ile güvenli kullanım sağlar. Gösterişli ve desenli yapısı ile sofralara şıklık katacak olan ürün özel davetlerde tabaklarla kombinlenerek sofranıza zarif ve hoş bir hava katar. Renkli olan yapısı sayesinde bulunduğu ortamda dekoratif amaçla kullanılabilen bir üründür. Ew'S Kitchenware akrilik pembe kısa bardak kullananlar sofralarına şık ve estetik bir dokunuş yapabilir, makinede yıkanabilen yapısı sayesinde pratik bir kullanım sağlar. Siz de bu ürünü dilerseniz sevdiğiniz kişilere hediye olarak tercih edebilirsiniz.

Ew'S Kitchenware Akrilik Pembe Kısa Bardak Fiyatları

Ew'S Kitchenware Akrilik Pembe Kısa Bardak Fiyatları

Pembe rengine sahip olan ürün farklı renklerle kombinlenerek şık sofralar hazırlamanıza yardımcı olur. Kristal görünüme sahip olması, parlak ve zarif yapısı ile kırılmayan akrilik malzemesi tercih sebepleri arasında bulunur. Modern ve dayanıklı yapısı sayesinde uzun yıllar kullanılabilir. Ew'S Kitchenware akrilik pembe kısa bardak yorum bölümünde yazılanları okuyarak ürünle ilgili merak ettiklerinizi öğrenebilir ve detaylı bilgi edinebilirsiniz. Bu değerlendirmeler ürünü kullanan gerçek müşteriler tarafından yazıldığından dolayı yol gösterici olabilir. Kolay temizlenebilen ürün makinede yıkanabilmesi sayesinde kullananlara pratik bir kullanım sunar. Ew'S Kitchenware akrilik pembe kısa bardak fiyat ve özellikleri için online alışverişin güvenilir adresi Trendyol’u inceleyip fikir sahibi olabilirsiniz. Beğendiğiniz ve kullanışlı olan pembe akrilik kısa bardağa kolayca sahip olabilir, ürün sayesinde şık sofralar hazırlamanın keyfini çıkarabilirsiniz.