EW's Kitchenware Mat Siyah 28 Cm Granit Basık Tencere

661,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

EW's Kitchenware Mat Siyah 28 Cm Granit Basık Tencere

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Zeliya Satıcı Ünvanı: YILMAZ YALÇIN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9310772652
    Bu ürün Zeliya tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ews Kitchenware DEPA en yeni ürünü olan 28 Cm Granit Tencereyi sizlere sunmaktan gurur duyar. Gerçek granitten yapılan ve tamamen yerli üretim olan, en yeni ürünümüzü siz değerli müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz. Şimdi ürünümüzü biraz yakından tanıyalım.1.1 Dayanıklı Granit YüzeyGranit tenceremizin iç yüzeyinin üretiminde gerçek granit kullanılmıştır. Böylelikle teflon tencerelerde görülen çizilme sorunu ve buna bağlı olarak ortaya çıkan insan sağlığına zararlı kimyasalların leziz yemeklerinize karışması riski tamamen ortadan kaldırılmıştır. Bu bakımdan granit tenceremiz sahip olduğu granit iç yüzey ile siz ve sevdikleriniz için oldukça güvenlidir.1.2 Kolay ve Pratik KullanımGranit Tenceremizin estetik tasarımı ve geniş içyapısı sayesinde kendinize ve sevdiklerinize birbirinden lezzetli yemekler hazırlayabileceksiniz. Üstelik granit iç yüzeyi sayesinde oldukça az miktarda yağ ve su kullanabilirsiniz. Granit tenceremizin iç yüzeyinde kullanılan gerçek granitin bir diğer avantajı da, tenceremizin iç yüzeyinin çabuk ısınıp geç soğumasıdır. Bu sayede yemekleriniz uzun bir süre sıcacık kalacaktır. 1.3 Kolay TemizlenebilirlikGranit tenceremizin en önemli avantajlarından bir diğeri de, iç yüzeyinin yanmış yemek artıklarına veya yemek malzemelerinin tenceremizin yüzeyine yapışmasına karşı oldukça dirençli olmasıdır. Böylelikle temizlik sırasında tencerenizi uzun süre ovalamanıza gerek kalmaz ve gönül rahatlığı ile bulaşık makinelerinizde yıkayabilirsiniz. 1.4 Göz Alıcı Tasarım ve Farklı Renk Seçenekleri Granit Tenceremizi ister tekli isterseniz de granit tencere seti halinde alabilirsiniz. Üstelik bronz, gri, siyah ve krem tonlarında ki renk seçenekleri ile mutfağınızdaki renk uyumunu kolaylıkla tamamlayabilirsiniz. 28 CM Granit Tencere sahip olduğu şık tasarımı, kaliteli yerli üretimi, dayanıklı granit iç yüzeyi ve kullanım kolaylığı ile siz değerli hanımların ve yemek yapmasını seven beylerin mutfaklarının vazgeçilmez gözdesi olacak.ölçüler:Boy : 42,3 / En : 28 / Yükseklik : 15 / Ağırlık : 2,194 / Hacim : 3,4 LT / Malzeme : Granit / Menşei : Yerli Üretim / Parça : 2 Parça Ürünü Sipariş Etmeden Önce Açıklama Kısmını Dikkatlice Okuyup Özelliklerini İnceleyiniz, Açıklama Kısmında Yeterli Bilgi Yok İse Lütfen Satıcıya Sor Kısmından Bizimle İrtibata Geçerek Çok Kısa Sürede Yanıt Alabilirsiniz. Keyifli Alışverişler..

Ürün Özellikleri

  • Dış Materyal Granit
  • İç Materyal Granit
  • Materyal Metal
  • Renk Çok Renkli
  • Parça Sayısı 6 Parça
Geri Bildirim Ver