Evy Baby Bebek Bezi 5 Beden Mini 4'lü Fırsat Paketi 88 Adet+Soft Touch Krem

539 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Evy Baby Bebek Bezi 5 Beden Mini 4'lü Fırsat Paketi 88 Adet+Soft Touch Krem

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GMarket Satıcı Ünvanı: GÜZEL ATTARİYE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0453008663100017 Vergi Kimlik Numarası: 4530086631
    Bu ürün GMarket tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Evy Baby Bebek Bezi 5 Beden Junior 4'lü Fırsat Paketi 96 Adet, Arko Nem Gliserinli Onarıcı Bakım El ve Vücut Kremi 300ml

Ürün Özellikleri

  • Bez Bedeni 5
  • Paket İçi Bez Adedi 88
  • Tip Bantlı Bebek Bezi
Geri Bildirim Ver

Evy Baby Bebek Bezi 5 Beden Mini 4'lü Fırsat Paketi 88 Adet + Soft Touch Krem Hediyeli

Bebeklerin ciltleri, özellikle belirli bir döneme kadar oldukça hassas bir yapıya sahiptir. Bu hassas yapı nedeniyle ebeveynler, çocuklarının ciltlerine değen birçok şeyin temiz, özenli ve kaliteli olmasına dikkat ederler. Belirli bir yaşa kadar kullanılan bebek bezlerinin kaliteli ve hipoalerjenik olması bu bağlamda büyük önem taşır. Bebeklerinizin hassas ciltlerine uygun olarak tercih edebileceğiniz Evy Baby bebek bezi 5 bedene sahip boyu ortalama 11-18 kilogram arasında olan çocuklarınız için ideal ölçülerdedir. Rahat ve geniş hareket aralığı sağlayan markanın ürünü ayrıca Soft Touch krem hediyelidir. Pişik oluşumunu engelleyen kremle birlikte kullanacağınız Evy Baby bebek bezi 5 numara çocukların bacak kenarlarını rahatsız etmez. Markanın sunduğu ürünün içerisinde alerjenler yoktur. Emiş gücü kuvvetli olan bu ürünü güvenle kullanabilirsiniz.

  • Hipoalerjenik
  • Esnek kalıp rahatlığı
  • Süper emilim

Konforlu Bebekler İçin 5 Beden Bebek Bezi Özellikleri

Konforlu Bebekler İçin 5 Beden Bebek Bezi Özellikleri

Evy Baby bebek bezi 5 beden mini 4'lü fırsat paketi 88 adet olarak alacağınız ürünü, çok sevdiğiniz çocuklarınızın gelişim sürecinde gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Bir bebek bezi satın alırken dikkat etmeniz gereken birçok detay bulunur. Bu detaylar arasında bebeğinizin yaşı, kilosu ve cinsiyeti, tercih edilen bezin emiş gücü, hava alma özelliği, üründe kullanılan malzemelerin niteliği bulunabilir. Evy Baby bebek bezi 5 beden mini 4'lü fırsat paketi 88 Adet + Soft Touch krem hediyeli olarak satın alabileceğiniz ürünün yüksek emici katmanları sayesinde bebekleriniz kendilerini konforlu hissedebilir. Altlarının kuru kaldığı ve sızıntı olmadığı zamanlarda çocuklarınızın neşelerini artırabilir. Çocuklarınız rahatsız eden ürünleri çıkarma eğilimindedir. Bebeklerinizin içindeyken kendini mutlu ve güvende hissedeceği Evy Baby marka bezleri gönül rahatlığıyla bağlayabilir, geceleri rahat uyumalarını sağlayabilirsiniz.

Ekonomik Evy Baby 5 Numara Bebek Bezi Fiyatları

Ekonomik Evy Baby 5 Numara Bebek Bezi Fiyatları

Evy Baby bebek bezi 5 beden mini 4'lü fırsat paketi 88 Adet + Soft Touch krem hediyeli fiyatları makul bir seviyede tutularak ebeveynlere sunulur. Bebeklerinizin ciltlerinin rahat etmesi için yüksek kaliteli ürünleri tercih etmek isteyebilirsiniz. Yüksek kaliteyi ekonomik fiyatlarla satın almak da sizleri memnun edebilir. Gelişmiş yapıda üretilen Evy Baby 5 numara bebek bezi fiyatları bütçenizi sarsmadan kolaylıkla satın alabileceğiniz aralıklardadır. Gelişmiş niteliklere sahip ürünü satın alarak bebeğinizin gelişim sürecine destek olabilirsiniz. Hipoalerjenik yapıya sahip olması sayesinde olası alerji risklerini asgari seviyede tutarak cildin tahriş olmasını önleyebilir. Üründe kullanılan çeşitli materyallerin kaliteli ve cilt yapısıyla uyumlu olması bez kenarlarının çocuklarınızın bel ya da bacaklarının rahat etmesini sağlar. Evy Baby 5 numaralı bezi 11-18 kilogram olan çocuklarınız için satın alabilirsiniz.

Annelerin Tercihi Evy Baby Bebek Bezi 5 Beden Yorumları

Annelerin Tercihi Evy Baby Bebek Bezi 5 Beden Yorumları

Ebeveynlerin çocuklarının rahatı için güvenle tercih edebileceği bir bebek bezine ihtiyaçları bulunur. Bu ihtiyaç doğrultusunda çeşitli araştırmalar yapılır. Evy Baby bebek bezi 5 beden mini 4'lü fırsat paketi 88 Adet + Soft Touch krem hediyeli yorumları araştırma sürecinde sizlere yardımcı olabilir. Ürünü bebekleri için tercih eden ebeveynlere ait bu yorumlar sayesinde, satın alacağınız ürünü yakından inceleme imkanı bulabilirsiniz. Evy Baby bebek bezi 5 beden mini 4'lü fırsat paketi 88 Adet + Soft Touch krem hediyeli kullananlar ekonomik bir tercih yapmış olurlar. Bebeklerinizin, temel ihtiyaçlarından biri olan bezin kalitesi önemlidir. Hassas yapıya sahip bebekleriniz büyürken onlar için her zaman iyisini ve güzelini isteyebilirsiniz. Bebeklerinizin konforunu destekleyen Evy Baby 5 beden bezi Trendyol üzerinden satın alarak gece ve gündüz rahat edebilirsiniz.