EvveBahce Tüplü Pasiflora Edulis Maruçya Fidanı

493,91 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

EvveBahce Tüplü Pasiflora Edulis Maruçya Fidanı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Evvebahce Satıcı Ünvanı: BHC TARIM TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0168091496500001 Vergi Kimlik Numarası: 1680914965
    Bu ürün Evvebahce tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Passiflora Fidanı Maruçya Çarkıfelek’te denir. Bir tür sarılıcı, tırmanıcı bitkinin meyvesidir. Maruçya, ekşimsidir. Ortasındaki çekirdekli ve sulu kısım yenir. Suyu içilir.Çarkıfelek, (passion fruit) dış kısmı mor, içi çekirdekli bir yapıya sahip egzotik bir meyvedir. Çarkıfelekgiller familyasının örnek bitkisidir. Anayurdu Tropikal Amerika'dır.Oradan dünyaya yayılmış 400 kadar türü vardır. 5-7 parçalı koyu yeşil yaprakları almaşık dizilişli
  • yaz boyunca açan tekerlek biçimindeki gösterişli çiçekleri erguvani, pembe ya da kırmızı renkte ve iridir. Bitki, tohumuyla ya da gövde çelikleriyle çoğaltılır. Passiflora Fidanı Teknik Bilgiler -Passiflora Fidanı Yaşı-Görseli:Gönderilecek fidan yaşı genelde maksimum 1-2 dir.Ürün resmi temsilidir. -Tüplü Passiflora Fidanı Ne Demektir:Tüplü Passiflora fidanı, kökleri saksı veya toprak içerisinde olan dört mevsim dikimi yapılabilen Passiflora fidanı demektir. -Passiflora Fidanı Nasıl Üretilir:Tohum veya çelikle üretim yapılmaktadır. -Dikim Bölgeleri:Her Rakım -Dikim Bölgeleri:Bahçe, Saksıda -Passiflora Fidanların Fidan Dikim Mesefesi:Passiflora fidanlarınızı 5 metre ara ile dikebilirsiniz. -Gönderilecek Passiflora Fidanın Mevsimsel Durumu:Kışın yapraksız, sonbaharda yapraklarını dökmek üzere, baharla beraber yapraklı -Saksıda Yetiştiriciliğe Uygunluğu:Uygundur. -İç Mekan İçerisinde Bitki Konumu:Yarı gölge veya güneş alan ısı kaynaklarından uzak bölgeler -Passiflora Fidanlarında Gübreleme: Fenni gübre yerine her zaman organik gübreler kullanmanız organik ürünler elde etmenizi sağlar.Organik gübrelere solucan gübresi kullanabilirsiniz.Kışın fidan başına , fidan yaşı çarpı 500 gram olacak şekilde toz organik solucan gübresini fidanının toprağına karıştırarak verebilirsiniz. Passiflora Fidanı İlaçlaması:Bitkilerinizin, zararlı ve hastalık mücadelesinde devamlı doğal olan maddeleri kullanmanız sağlıklı olacaktır.Gülleci bulamacı bu noktada sizlere hem böcekler hemde mantari hastalıklar konusunda ciddi fayda sağlayacaktır. -Passiflora Fidan Gönderimi Nasıl Yapılmaktadır:Fidanlarınız etiketli bir şekilde,yandaki görseli içeren özel tasarım fidan gönderim kolilerinde kargo teslimat sınırları içerisinde Türkiye'nin her yerine gönderilmektedir.Fidanlar gönderilmeden önce sulanmaktadır.Kargoda bekleme süresi maksimum 10 gündür.Yaz gönderimlerinde fidanların yapraklarına kaolin uygulaması yapılmaktadır.Bu şekilde fidanlarınızın yaprakları hafif beyaz gelecektir.Bu durum sizi şaşırtmasın.Yaz dikimlerinde fidanların güneşe karşı dirençlerini artırmak için bu şekilde bir uygulama yapılmaktadır. -Fidanım Geldi Ne Yapmalıyım:Kışın fidanlar yapraksız gelir.Baharla beraber yapraklarını açar.Fidanınızı teslim aldıktan sonra kolisinden çıkartın ve gölge bir alanda alın.Su ihtiyacı var ise hafif sulayın.Sonrasında ise dilediğiniz gün, buharlaşmanın en az olduğu vakitlerde dikiminizi yapabilirsiniz. -Fidan Dikerken Dikkat Edilmesi Gerekenler:Fidan çukurunuzu en, boy ve yüksekliği 30-50 cm olacak şekilde açınız.Fidanınızı torbasından toprağını dağıtmayacak şekilde çıkartınız ve dik bir şekilde fidan çukuruna yerleştiriniz ve toprakla kapatınız.Asgari 10-15 litre can suyu muhakkak veriniz.Dikim gübresi olarak solucan veya leonardit gübresi verebilirsiniz.
Geri Bildirim Ver