EvveBahce Doğal Pelin Otu Tohumu (100 Tohum)

91,35 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

EvveBahce Doğal Pelin Otu Tohumu (100 Tohum)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Evvebahce Satıcı Ünvanı: BHC TARIM TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0168091496500001 Vergi Kimlik Numarası: 1680914965
    Bu ürün Evvebahce tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pelin Otu Tohumu Yapraklarını bitki çayı yapımında kullanabileceğiniz pelin otu bitkisinin bakımı oldukça kolaydır. İsterseniz bahçenizde isterseniz iç mekan içerisinde kolaylıkla yetiştiriciliğini yapabilirsiniz.Saksıda yetiştiriciliğe uygundur.Çiçeklenme döneminde suyu daha fazla ister.Kışın ise yaza göre sulama miktarınızı azaltmalısınız.Güneşli , yarı güneşli bölgelerde yetiştirilebilir. ÖNEMLİ NOT:Diğer yetiştirecek olduğunuz bitkilerle aynı saksı içerisinde yetiştirilmesi tavsiye edilmez. Pelin Otu Tohumu Teknik Bilgiler -Pelin Otu Tohumu Paketi:Paket içerisinde minimum belirtilen sayıda tohum vardır. -Pelin Otu Tohumu Ekim Mesafesi:5-10 cm - açık alanda 20-30 cm -Pelin Otu Tohumu Ekim Derinliği:1-2 cm -Pelin Otu Tohumu Tahmini Çimlenme Süresi:15-25 gün -Tohum Çimlenme İdeal Toprak Isısı:20-25 derece -Tavsiye Edilen Tohum Ekim Zamanı:İlkbahar, Yaz(İç mekan içerisinde her zaman) -Saksıda Yetiştiriciliğe Uygunluğu:Uygun -Oluşan Fidenin Gübrelemesi:Her 2.sulamanız az az organik solucan veya yarasa gübresi kullanmanız elde ettiğiniz ürünlerin daha lezzetli ve doğal olmasını sağlar. -Oluşan Fidenin Sulaması:Sulamayı fazla yaparsanız kök çürüklüğüne,az yaparsanız bitkiyi susuzluk stresine sokarsınız.Toprak yapınıza ve bulunduğunuz iklime göre oluşan fidenizi 2-4 günde bir sulayabilirsiniz.Bu zaman aralığı bölgeye, fidenin bulunduğu konuma göre değişebilir. -Oluşan Fidenin İlaçlaması:Kimyasal ilaç yerine organik karışımlar kullanmanız her zaman sizin için daha iyi olacaktır.Burada gülleci bulamacı uygulaması kullanmanız daha uygun olacaktır. Fenni gübre yerine her zaman organik gübreler kullanmanız organik ürünler elde etmenizi sağlar.Organik gübrelere solucan gübresi kullanabilirsiniz. Fide başına, 5 gram olacak şekilde toz organik solucan gübresini fidanının toprağına karıştırarak verebilirsiniz.Çiçek döneminde yapraktan sıvı solucan gübresi uygulaması veriminizi artıracaktır. -Ekim Yapamadığım Tohumları Nasıl Muhafaza Edebilirim:Buzdolabınızda kilit poşet içerisinde meyve sakla rafında muhafaza edebilirsiniz. -Tohum Dikerken Dikkat Edilmesi Gerekenler:Tohumlarınızı ekmeden önce içi su dolu kap içerisinde 1-2 saat bekletiniz.Bu şekilde içine suyu alan tohumların çimlenmesi daha hızlı olacaktır.

Ürün Özellikleri

  • Tip Bitki Tohumları
Geri Bildirim Ver