Evsay Düğün Gelin Arabası Süsü Güllü Konvoy Süsü 10lu

299,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Evsay Düğün Gelin Arabası Süsü Güllü Konvoy Süsü 10lu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EVSAY CEYİZ Satıcı Ünvanı: BETÜL SAY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1244838015600000 Vergi Kimlik Numarası: 7540471289
    Bu ürün EVSAY CEYİZ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÜRÜN Ebatı: Uzunluk : 60 Cm Genişlik : 30 Cm *Düğün konvoyunda yer alacak araçların aynalarına rahatça bağlanabilecek şeritleri bulunmaktadır. *JUT İP YAPAY GÜL ile süslenmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Evsay Güllü Düğün Konvoy Gelin Arabası Süsü Trendyol'da!

Evsay mavi 10'lu düğün gelin arabası süsü, şık bir dekoratif üründür. Özel günleri daha şık ve unutulmaz hâle getirmek için bu aksesuarlardan faydalanmak mümkündür. Ürün 10'lu paket hâlinde satışa sunulur. Böylece tek bir set ile birden çok araba için gerekli süse sahip olabilirsiniz. Doğal ve estetik tasarımı ile farklı düğün konseptlerinde bu aksesuarlardan faydalanmak mümkündür. Evsay mavi 10'lu düğün gelin arabası süsü rengiyle de öne çıkar. Siz de düğün hazırlıkları yapıyorsanız konvoyunuzu daha etkileyici kılmak için bu ürünü tercih edebilirsiniz. Ayrıca organizasyon işletmesi sahipleri de bu aksesuarlarla hizmetlerini bir üst seviyeye çıkarabilir. Söz konusu süs farklı beğeniye sahip birçok kişi tarafından tercih edilebilir.

  • Uzunluk: 60 cm
  • Genişlik: 30 cm
  • Materyal: Jüt ip ve yapay gül

Evsay 10'lu Güllü Düğün Konvoy Süsünün Özellikleri?

Evsay 10'lu Güllü Düğün Konvoy Süsünün Özellikleri?

Evsay mavi 10'lu düğün gelin arabası süsü, jüt ip malzemeden üretilir. Bu halat üzerinde çeşitli süslemeler yer alır. Jüt malzemenin yapısal özellikleri içerisinde doğa dostu olması dikkat çeker. Sert ve esnemeyen bir materyal olan jüt, süsün yapısının bozulmamasını sağlar. Aksesuarın uzunluğu 60, genişliği ise 30 cm'dir. Evsay mavi 10'lu düğün gelin arabası süsü sahip olduğu ölçülerle arabaların yanlarındaki aynalara rahatlıkla takılabilir. Konvoy hâlindeki araçlar üzerinde dikkat çekici bir görüntü yaratmak konusunda da oldukça başarılı bir üründür. Bu aksesuar 10'lu paket hâlinde gönderilir. Konvoydaki araçların birbiri ile uyumlu bir görüntü yaratması için de bu set tercih edilebilir.

Evsay 10'lu Gelin Arabası Süsünün Tasarımı Nasıldır?

Evsay mavi 10'lu düğün gelin arabası süsü son derece şık bir tasarıma sahiptir. Aksesuarda rustik bir hava vardır. Bu doğal görüntüyü üründe kullanılan jüt ip malzeme sağlar. Bunun yanında aksesuarın üzerinde yer alan mavi ve beyaz renkteki güller de etkileyici bir görüntü oluşturur. Çiçek süslerini tamamlayan yeşil yaprak dekorları da süse doğallık ve gerçekçilik kazandırır. Araç kenarına asılarak kullanılan bu süsün şekli aynalara kolayca takıp çıkartılmaya uygundur. Düğün esnasında pratik bir şekilde süslemeleri otomobillere yerleştirebilirsiniz. Özel günlerde etkileyici ve profesyonel bir görüntü yaratmak için bu aksesuarlar oldukça idealdir. Dilerseniz Trendyol'da yer alan Evsay mavi 10'lu düğün gelin arabası süsü yorumlarını inceleyerek kullanıcıların ürün tasarımı hakkındaki düşüncelerini öğrenebilirsiniz.

Evsay 10'lu Gelin Arabası Süsü Kaliteli midir?

Evsay mavi 10'lu düğün gelin arabası süsü kaliteli materyallerden üretilir. Aksesuarın temel materyali olan jüt dayanıklı ve sert yapısıyla bilinir. Süslerin kullanım sırasında kopma riski bulunmaz. Ayrıca bu aksesuarın şekillerinde de bozulma meydana gelmez. Jüt ip üzerinde yer alan yapay gül ve yaprak detayları da kaliteli yapılarıyla oldukça şık bir görüntü yaratır. Bu sayede konvoyda otomobiller hareket hâlindeyken dahi çiçeklerin görüntüleri bozulmaz. Halat üzerine iyi şekilde yerleştirilen bu eklemeler yüksek direnç uygulanmadığı sürece kopmaz ve düşmez. Evsay 10'lu mavi güllü konvoy süsü dayanıklı yapısıyla konvoy etkinliği sırasında kullanıcıları yarı yolda bırakmaz. Çiçeklerin renginde ve halatın doğal görüntüsünde de solma, bozulma meydana gelmez. Bu şık aksesuar setine kimyasal maddelerin temas etmemesi estetik duruşunun korunması için önemlidir. Bunun yanında ürün üzerinde delici ve kesici malzemeler de kullanılmamalıdır. Bu aksesuarlar düğün ardından da hatıra olarak rahatlıkla saklanabilir. Ürünün kaliteli yapısında uzun yıllar deformasyon meydana gelmez. Bu 10'lu düğün süsünü Trendyol güvencesiyle satın alabilirsiniz.