Evsay Bebek Banyo Şapkası Bebek Duş Şapkaları Çocuk Bebek Şapkası Pembe

69,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Evsay Bebek Banyo Şapkası Bebek Duş Şapkaları Çocuk Bebek Şapkası Pembe

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EVSAY CEYİZ Satıcı Ünvanı: BETÜL SAY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1244838015600000 Vergi Kimlik Numarası: 7540471289
    Bu ürün EVSAY CEYİZ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 0-5 yaş arası bebeklere banyo yaptırmak neredeyse işkence gibidir. Herhangi bir iz bıraktırmaz ve acı hissetmelerine neden olmaz. Bebeklerin su ve şampuana karşı oldukça rahatsız olduklarını bilmeyen yoktur. Bebek banyo şapkası sayesinde bebeklerinizin yüzünü su ve şampuandan koruyabilirsiniz.Tüm yeni doğan bebekler neredeyse her gün sağlıklı gelişimi için banyo yaptırılır. Bazı bebekler su ve sabuna karşı oldukça rahatsız olur ve banyo yaptırmak anne için işkence haline gelebilir. Hem işinizi kolaylaştıran ve sizi yormayan hem de bebeğinizin huzurunu kaçırmadan keyifli bir banyo yapmasını sağlayacak. 0-5 yaş arası rahatlıkla kullanabilirsiniz.Bebek banyo şapkası sayesinde gözlerini su ve sabundan koruyabilir, yüzünü kapamanıza gerek kalmaz.Su dökmeye başladığınızda kısa süreli nefes alma problemi yaşayarak korkmasını engeller, böylelikle daha mutlu, sakin ve huzurlu bir banyo deneyimi yaşar.Bebek banyo şapkası esnek eva yapısı sayesinde bebeğinizin başına kolayca oturur ve kaymaz. Özellikleri: 0-5 yaş arası için uygundur. Bebeğinizin yüzünü su ve şampuandan korur. Bebek banyo şapkası sayesinde suyu dökerken bebeklerin nefes alma sorunu yada göz yanması gibi dorumla karşılaşmazsınız. Bebeğinizin yüzüne su yada şampuan geliyor ise banyo yaptırmak işkence gibidir, fakat bu ürün sayesinde bebeğinize banyo yaptırmak sizin için ve bebeğiniz için eylenceli olacak. Ürün İşlenmiş Köpükten Üretilmiş. Bebeğinizi Kesinlikle Rahatsız Etmez. Kanserojen madde içermez. Ürün Ebat : 30 x 27 cm Bebeğin Kafasına Oturacak İç Kısım : 13,5 Çap.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver