Evony Kids Yumuşak Elastik Kulaklı Renkli Çocuk Maskesi

84 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
84,90 TL
Kurumsal Fatura
98,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Evony Kids Yumuşak Elastik Kulaklı Renkli Çocuk Maskesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LAMİATOPTAN Satıcı Ünvanı: BAYBURT LAMİA PETROL AKARYAKIT İNŞAAT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bayburt Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0151044778500013 Vergi Kimlik Numarası: 1510447785
    Bu ürün LAMİATOPTAN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • Evony Kids Yumuşak Elastik Kulaklı Renkli Çocuk Maskesi

Ürün Özellikleri

  • Paket İçi Maske Adedi 50
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Evony Kids 50 Adet (10 x 5 Paket) Yumuşak Elastik Kulaklı Renkli Çocuk Maskesi

Covid-19’un hayatımıza girmesi ile maske kullanımı son derece artmıştır. Maskeler, dışarıya çıktığınızda ya da herhangi bir mekâna girdiğinizde mutlaka takmanız gereken bir aksesuar hâline gelir.Özellikle biri ile temas kurduğunuz zaman yüzünüzde maske olması hasta olmanızı yüksek oranla engeller. Yetişkinlerin yanı sıra çocukların da yüzlerine uygun maske kullanması gerekir. Çocuklarınızı Evony Kids yumuşak elastik kulaklı 50 adet renkli çocuk maskesi korumak son derece kolaydır. Çocukların yüzüne uygun ve eğlenceli tasarımı ile çocuklarınızın hasta olmasını engelleyebilirsiniz. Son derece sağlıklı olan bu ürün üzerindeki desenler ile çocukların ilgisini çeker.

  • Alerji yapmaz.
  • Yumuşak ve elastik kulaklıdır.
  • Lateks, paraben ve naylon içermez.

Evony Yumuşak Elastik Renkli Çocuk Maskesi Koruma Sağlar mı?

Evony Yumuşak Elastik Renkli Çocuk Maskesi Koruma Sağlar mı?

Evony Kids yumuşak elastik kulaklı 50 adet renkli çocuk maskesi oldukça etkili bir korumaya sahiptir. 3 katlı bu ürün çocuğunuzu dışarıda veya kapalı bir mekânda virüse karşı etkili bir şekilde korur. CE, ISO13485 ve TSE belgelerine sahip bu ürün çocukların sağlığı düşünülerek tasarlanır. Aynı zamanda N14683 ve Tıp2/R belgeleri olan bu maske %99’a kadar bakterilerden de korur. Çocukların hassas cildine göre tasarlanmıştır; yüze tam uyumlu burun teline sahiptir. Böylece Evony Kids yumuşak elastik kulaklı 50 adet renkli çocuk maskesi çocuğunuzun yüzüne tam olur. Ayrıca elastik kulakları sayesinde çocuğunuzun canı yanmaz. Küçükler için özel üretilen bu maskeler farklı desenleri sayesinde onların ilgisini çeker. Böylelikle maskelerden sıkılmazlar ve Evony Kids yumuşak elastik kulaklı 50 adet renkli çocuk maskesini yüzlerinden çıkarmak istemezler.

Evony Yumuşak Elastik Kulaklı Çocuk Maskesi Sağlam mı?

Evony Yumuşak Elastik Kulaklı Çocuk Maskesi Sağlam mı?

Evony Kids yumuşak elastik kulaklı 50 adet renkli çocuk maskesi son derece sağlam bir üründür. Özellikle çocuklar için üretilen bu ürün ile onların daha iyi korunması hedeflenir. Bu ürün 3 katlı olup çocukları bakterilerden ve Covid-19 virüsünden korur. Aldıkları nefesi filtreleyen Evony Kids yumuşak elastik kulaklı 50 adet renkli çocuk maskesi %99’a kadar koruma sağlar. Pamuksu bir kumaşa sahip olan bu maske polen filtrasyonu da yapar. Bu ürün hipoalerjeniktir. Hijyenik ve temiz ortamlarda üretilen bu ürünün sağlam olup olmadığını evde kendiniz fön makinesi ile kolaylıkla deneyebilirsiniz. Bu ürün, son derece düşük hava geçirme özelliği ile dışarıdan gelen bakteri ve virüsleri maskenin dışında tutar. Çocuğunuzun nefesinin konuşma esnasında maskenin dışına çıkmasını da engeller.

Evony Yumuşak Elastik Kulaklı Çocuk Maskesi Güvenilir mi?

Evony Yumuşak Elastik Kulaklı Çocuk Maskesi Güvenilir mi?

TSE onaylı Evony Kids yumuşak elastik kulaklı 50 adet renkli çocuk maskesi oldukça güvenli bir üründür. Bu ürünün içinde paraben, lateks klor ve naylon bulunmaz. Bunun yanı sıra polen filtrasyonu sayesinde alerji yapma olasılığı da yoktur. Bu maske çok düşük geçirgenlik ve daha yüksek güvenlik sağlar. Maksimum hijyen ve temizlik koşulları sağlanarak üretilen Evony Kids yumuşak elastik kulaklı 50 adet renkli çocuk maskesi küçükleri hastalıklardan korumak için ideal bir üründür. Bu ürün her biri 10’lu maske içeren 5 paket hâlinde gönderilir. Böylece bir paket içindeki maskeleri bitirmeden önce diğerleri hava ile temas etmez. Çocuklar, Evony Kids yumuşak elastik kulaklı 50 adet renkli çocuk maskesini tüm gün kapalı mekânda veya kalabalık bir ortamda rahatlıkla kullanabilir. Ürün hakkında daha fazla bilgi edinmek için Evony Kids yumuşak elastik kulaklı 50 adet renkli çocuk maskesi yorumlarını okuyabilirsiniz. Bu ürünü uygun bi fiyatla online alışveriş platformu Trendyol’dan kolayca satın alabilirsiniz.