7
Medikal Maske kategorisinde
en çok değerlendirilen 7. ürün

Evony Elastik Kulaklı Çocuk Kıds Maske 100 Adet

49,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
98,90 TL
Kurumsal Fatura
101,39 TL
999 TL'ye 15 TL İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Evony Elastik Kulaklı Çocuk Kıds Maske 100 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ekonomikolsun Satıcı Ünvanı: RESUL YARDIMCI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Hatay Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3364038818400019 Vergi Kimlik Numarası: 9380050457
    Bu ürün ekonomikolsun tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • %99 Bakteri Filtrasyonuyla Korumayı, Elastik Kulaklarıyla Konforu bir arada sağlayan Evony Maske’den şimdi de çocuklara özel Evony Kids Maske! Evony Kids Maske iki farklı deseni ile çocuklarda maske kullanımını daha eğlenceli hale geliyor. 3 katında da bulunan Meltblown tabakası sayesinde %99 a kadar bakteri filtrasyonu sağlar. Acıtmayan yumuşak ve pamuksu elastik kulakları ve yüze tam uyumlu burun teli ile koruma ve konforu bir arada sunar. CE sertifikalı, TSE Tip2R , EN14683, ISO13485, TSE -19 Güvenli Üretim belgelerine birlikte sahip Türkiye’de ilk ve tek maske markasıdır. Alerji yapmaz. Latex, Paraben ve Naylon içermez.

Ürün Özellikleri

  • Paket İçi Maske Adedi 1000
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Evony 000000002000001052 Elastik Kulaklı Çocuk Evony Kids 100 Adet Maske

Evony Kids 100 adet elastik kulaklı çocuk maske, çocukları üst solunum yollarından bulaşacak bakteri ve mikroplara karşı korumak için tasarlanır. Hastalıklara neden olan mikroorganizmalar en çok ağız, burun ve el yolu ile vücuda girer. Evony Kids 100 adet elastik kulaklı çocuk maskesi minikleri bu gibi olumsuzluklardan korurken rahat bir deneyim de sağlar. Elastik kulakları, çocukları uzun süreli kullanımlarda bile rahatsız etmez. Ayrıca ürün cilt sağlığına da herhangi bir zarar vermez. Son derece yumuşak olan Evony Kids elastik kulaklı çocuk maskesi çocukların yüz anatomisine uygun biçimde üretilir. Ayrıca maske üretilirken içeriğinde alkol, paraben, lateks gibi maddeler kesinlikle kullanılmamıştır. Evony çocuk maske çeşitleri tek katmanda değil her katmanda koruma sağlar.

  • Miktar: 100 Adet
  • Özellik: 3 kat Meltblown koruması
  • Görünüm: Karpuz desenli

Evony Çocuk Evony 100 Adet Kids Maskenin Koruyuculuğu Nasıl?

Evony Çocuk Evony 100 Adet Kids Maskenin Koruyuculuğu Nasıl?

Evony Kids 100 adet elastik kulaklı çocuk maskenin koruyuculuk oranı oldukça yüksektir. Hastalıklardan uzak kalması gereken çocukları, zararlı mikroorganizmalardan korur. Ürünün üç katmanlı yapısı güvenli bir kullanım sağlar. Maskelerin tasarımında burun teli de yer alır. Bu tel sayesinde maskenin kayması veya açılması söz konusu olmaz. Evony Kids Maske %99'a kadar bakteri filtrasyonu sağlarken ebeveynlerin de içleri rahat eder. Özellikle kreş, okul, kurs ve toplu taşıma alanlarında çocuk sağlığını tehdit eden unsurların vücuda girmesine engel olur. Ürünün acıtmayan yumuşacık kulakları da cilt dostudur ve alerji yapmaz. Maskeler üretilirken her katmanında meltblown teknolojisi kullanılır. Bu teknoloji %99'a kadar bakteri koruması sağlar.

Evony Elastik Kulaklı Evony 100 Adet Maskeyi Kimler Alır?

Evony Elastik Kulaklı Evony 100 Adet Maskeyi Kimler Alır?

Evony Kids 100 adet elastik kulaklı çocuk maske, çocuklar için tasarlanır. Maske cinsiyet fark etmeksizin hijyen gereksinimi duyan tüm çocuklar tarafından kullanılabilir. Evony Kids maske, kulak kısımları ayrılarak ağız ve burun bölgesini koruyacak şekilde takılmalıdır. Teli burnun üzerinde hafif kıvrılmalı ve maskenin sabitlenmesi sağlanmalıdır. Ürün ıslanıp nemlendiğinde koruyucu özelliği azalır. Bu nedenle belirli periyotlarla değiştirilmesi gerekir. Paket içerisinde renkli desenler taşıyan iki farklı tasarımda maske çeşidi çıkabilir. Bu tasarım çocukların renkli dünyasına uyum sağlayacak şekilde dizayn edilir. Evony Kids 100 adet elastik kulaklı çocuk maske yorumları da tüketici memnuniyetini yansıtır. Birçok tüketici maskenin rahat ve kaliteli olduğundan bahseder.

Evony Elastik Kulaklı Çocuk Evony Kids Maske Ergonomik mi?

Evony Elastik Kulaklı Çocuk Evony Kids Maske Ergonomik mi?

Evony Kids 100 adet elastik kulaklı çocuk maske ergonomik tasarıma sahiptir. Ürün boyutları her yaştan ve cinsiyetten çocuğun korunmasını sağlar. Kulaklar, tel ve ana gövde alerji yapmaz. Maske, sağlığa zarar veren alkol ve paraben gibi maddeler içermez. Ayrıca ürünün içeriğinde klor ve naylon da bulunmaz. Evony Kids; Covid- 19 güvenli üretim belgesi ve TSE TİP 2 R ürün onayına sahiptir. Bunlara ek olarak sektörü ile bağlantılı ISO 13485 Tıbbi Ürün/ Cihazlar İçin Kalite Yönetim Sistemi standardından da akreditedir. Ayrıca bu maskenin CE, EN 14683 sertifikaları da vardır. Ürün takip sistemine kayıtlı olan Envony Kids 100 adet elastik kulaklı çocuk maskesi, sistem üzerinden son kullanıcıya kadar izleyebilir. Son derece güvenli olan Evony Kids, çocuk sağlığı ve çevresel duyarlılık ön planda tutularak üretilir. Siz de çocuklarınızın sağlığını korumak için Envony Kids 100 adet elastik kulaklı çocuk maskeyi tercih edebilirsiniz. Ürünü, güvenli bir biçimde Trendyol'dan sipariş ederek dilediğiniz adrese kadar gelmesini sağlayabilirsiniz.