Evocapil Saç Dökülmelerine Karşı Doğal Şampuan 300ml

231 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (12)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3 Adet ve Üzeri 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 35 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Evocapil Saç Dökülmelerine Karşı Doğal Şampuan 300ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Trend Farma Satıcı Ünvanı: AHMET ERDURAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1600905306000001 Vergi Kimlik Numarası: 3520000202
    Bu ürün Trend Farma tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Evocapil Anti Hair Loss Herbal Shampoo 300 ml:Saç dökülmelerine karşı bakım şampuanı Ürün Faydaları: Saç dökülmelerine karşı bakıma yardımcıdır. Saçların ve saç diplerinin güçlenmesine yardımcıdır. Saçları besler. Uygun Saç Tipi: Tüm saç tipleri Kullanım Şekli: Islak saça hafifce masaj yaparak uygulayınız.Bir dakika kadar bekleyip iyice durulayınız.Günlük veya gün aşırı kullanılabilir.Etkili sonuç almak için düzenli olarak kullanılmalıdır.

Ürün Özellikleri

  • Etki Dökülme Karşıtı
  • Hacim 250 - 499 ml
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver

Evocapil Şampuan 300ml Yeni Ürün

Evocapil şampuan özellikle saç dökülmesi yaşayan kişiler tarafından tercih edilir. Hemen hemen herkeste görülen saç dökülmesi kişinin öz güvenini olumsuz yönde etkiler. Günlük olarak belirli miktarda saç dökmek normaldir. Ancak bu sayı artarsa dökülmenin altında başka problemler yatabilir. Hormonal nedenler, beslenme alışkanlıkları, kullanılan bakım ürünleri, stres ve diğer bazı hastalıklar dökülmelerin nedenleri arasında yer alır. Evocapil şampuan 300 ml dökülmeleri azaltan oldukça etkili bir şampuandır. Her banyoda bu ürünü kullanarak saçlarınızın sağlıklı bir şekilde uzamasına yardımcı olabilirsiniz. Ürün, doğal içeriği sayesinde herhangi bir yan etkiye neden olmaz. Saç derisine nüfus ettikten sonra derinlemesine temizlik sağlar. Telleri kökten uca besler. Özellikle saç derisinin ihtiyacı olan tüm özel içerikleri barındırır.

  • Erkek ve kadın kullanımına uygun
  • Zengin içerik
  • Tüm saç tipleri için

Evocapil Şampuan Faydaları

Evocapil Şampuan Faydaları

Evocapil şampuan Anti Hair Loss Herbal Shampoo 300 ml saç dökülmesi yaşayan kişiler için uygundur. Ürünün içeriği tamamen doğal ve antibakteriyeldir. Formül, bu sayede saç derisini derinlemesine temizler, gözeneklerin açılmasına yardımcı olur. Deride bulunan gözenekler kapalı kalırsa saç kökleri havasızlıktan dökülmeye başlar. Evocapil Anti Hair Loss şampuan sebum ve pH dengesini koruyarak olası saç sorunlarının önüne geçer. Hem temizlik hem de bakım için kullanılabilen ürün procopil, apigenin, oleanolic asit, biotin, provitamin b5, A1, B1, B2 ve B5 vitaminlerini içerir. Ürünün faydalarını etkili bir şekilde göstermesine yardımcı olan unsur bu sağlıklı ve bitkisel formüldür. Ürünün erkeklerde ve kadınlarda tüm saç tiplerine uygun olması tercih nedenlerinden biridir. Evocapil şampuan 300 ml yeni ürün satın alarak siz de hassas saç köklerinizi güçlendirebilirsiniz.

Evocapil Şampuan Kullanımı

Evocapil Şampuan Kullanımı

Evocapil saç dökülmesine karşı şampuan etkileriyle ön plana çıkar. Hem erkeklerde hem de kadınlarda görülen dökülmeler için hazırlanan şampuan, oldukça etkili bir bakım ürünüdür. Procapilin apigenin, oleanolic asit ve biotinly tripeptide-1 bileşenlerinin uyumu saç foliküllerine fayda sağlar. Özellikle oleanolic asit dökülmelerini engellemede oldukça etkilidir. Biotinly tripeptide-1 de benzer şekilde fayda sağlar. Ayrıca kolajen takviyesi yaparak deriyi ve kökleri korur. Eğer kırılmaya ve kopmaya müsait hassas saçlarınız varsa, Evocapil satın alarak tellere derinlemesine bakım yapabilirsiniz. Ürünü duş sırasında kafa derinize masaj yaparak uyguladıktan sonra birkaç dakika bekletmeniz yeterli olur. Bu bitkisel ürün saçı ağırlaştırmadan doğal olarak temizler ve tellere bakım yapar. Evocapil fiyat bakımından da her bütçeye uygun olabilir. Özellikle indirim günlerini takip ederek uygun fiyatlarla bu ürüne sahip olabilirsiniz.

Evocapil Şampuan Fiyatı

Evocapil Şampuan Fiyatı

Evocapil şampuan bitkisel içeriğe sahip olduğu için fiyatlar bu doğrultuda belirlenir. Ürünün doğal formülü saç dökülmelerini önleyecek şekilde tasarlanır. Bu yüzden formül parfüm, paraben ve diğer kimyasal maddeleri içermez. Saç derinize güvenle ürünü uygulayabilir, dökülmelerin önüne geçebilirsiniz. Evocapil şampuan fiyatı belirlenirken klinik test sonuçları da dikkate alınır. Ürün tüm klinik testlerden başarıyla geçtiği için onaylıdır. Şampuanın diğer bir dikkat çekici özelliği uzun süreli kullanımıdır. Ufak bir damlası bile tüm saça yetecek seviyede köpürür. Bu sayede dökülmelerden tamamen kurtulana kadar düzenli bir şekilde ürünü kullanabilirsiniz. 5.5 pH derecesine sahip olan şampuan dökülme problemi yaşayan kişilerden tam not alabilir. Birkaç ay içerisinde etkisini göstermeye başlayan ürün, saç köklerinin güçlenmesine yardımcı olur. Evocapil şampuan nerede satılır merak ediyorsanız, Trendyol’dan ürüne göz atabilirsiniz.